Jäsenyysmuutos ja marraskuun jäsentapahtuma

Syksy tuo mukanaan monenlaisia muutoksia toimintaamme. Otamme käyttöön aivan uudet jäsenyydet ja kirjautumisjärjestelmän tunneille sekä päivitämme hinnastomme 1.11. alkaen.

Jäsenyysmuutoksen taustalla on toimintamme kehitystyö, joka mahdollistaa entistä paremman käyntien seuraamisen. Muutoksen myötä ohjaajiemme työ helpottuu ja aikaa vapautuu siihen tärkeimpään; laadukkaiden tuntien pitämiseen. Päivitystarpeen taustalla on myös toimintamme laajentuminen – viikkokalenterimme tuntitarjonta on kasvanut kuluneiden vuosien aikana moninkertaiseksi.

Uudet jäsenyydet mahdollistavat entistä monipuolisemman treenaamisen ja joustavuuden kun lajikohtainen rajaus poistuu. Haluamme tarjota entistä enemmän vapautta jäsenillemme – jäsenyydellä voi valita kulloiseenkin hetkeen ja vointiin sopivat tunnit ja kokeilla uusia lajeja ilman rajausta.


Jäsenmuutokset pähkinänkuoressa:

  • Jäsenyys on sinulle edullisin tapa treenata, kun haluat käydä vähintään 1 kerran viikoissa tunneillamme. Mitä enemmän treenaat, sitä edullisemmaksi tunnit sinulle tulevat.
  • Jäsenyytemme ovat jaoteltu käyntimäärien mukaisesti. Kaikissa jäsenyyksissämme käyntiraja. Mitä enemmän treenaat, sitä edullisemmaksi käynnit tunneillamme tulevat.
  • Lajirajaus poistuu, eli jäsenyydellä voi hyödyntää entistä helpommin monipuolista lajitarjontaamme. 
  • Jäsenyyttä voi käyttää joustavasti niin viikkotunteihin, intensiiveihin kuin kursseihinkin. Myös Koulutusryhmissä treenaaminen on keväällä mahdollista jäsenyydellä. (Tiedotamme tästä lisää myöhemmin.)

Jäsenten oma hemmottelutapahtuma tulee jälleen!

Tällä kertaa järjestämme kolme jäsenintensiiviä.
Valitse avoimen tason intensiiveistä oma suosikkisi ja ilmoittaudu mukaan!
Tapahtuma on vain jäsenillemme ja veloitukseton.

Psst! Luvassa myös antoisaa ja treeniäsi kehittävää yllätysohjelmaa, joka julkaistaan pian..

Jäsenlauantaissa saat huikeat jäsenalet:

  • Kaikki pitoavut tankotanssiin ja renkaalle -20%
  • Ilmajoogakangas + kiinnityspaketti yhteensä vain 159€ (norm. 199€)
    • Voit ostaa kankaan myös akrobatiatreeniä varten, jolloin kangas pitää kiinnittää kahdella kiinnityspisteellä turvallisuussyistä. Tällöin hinta sinulle yhteensä 198€ (norm. 238€)
  • Kaikki RSP-vaatteet -15%

Sinustako RSPn jäsen?

Jäsenyytemme kannattaa jo kun käyt tunneillamme vähintään kerran viikossa. Alla olevasta taulukosta voit helposti verrata mikä on sinulle paras tapa jatkaa harrastamista meillä:


Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin ja autamme sinulle sopivimman jäsenyyden valinnassa.