Jäsenyyden hintamuutokset

Meillä on pari tärkeää asiaa sinulle hintoihin ja jäsenyyksiin liittyen. Koitimme tiivistää, jotta sinulla ei mene arvokasta treeniaikaa hukkaan. 🙂
Jäsenhintamme muuttuvat 1.3.2014 alkaen:
12kk jäsenyys: 79e/kk ja 65e/kk (norm./opisk.)
6kk jäsenyys: 89e/kk ja 75e/kk (norm./opisk.)
Joudumme siis valitettavasti korottamaan opiskelijahintoja 6 euron verran. Jos tankoilulaskusi on ollut aiemmin jotain muuta kuin yllä ilmoitetut hinnat, ne muuttuvat hinnaston mukaisiksi maaliskuusta alkaen. Lähetämme sinulle uuden hinnaston mukaisen jäsenlaskun helmikuun aikana.
PAITSI jos olet juuri tehnyt jäsensopimuksen meille, jäsenmaksusi pysyy ennallaan ensimmäisen sopimuskauden (6 kk / 12kk) loppuun. Vasta sen jälkeen uudet hinnat astuvat voimaan. Lähetämme tässä tapauksessa sinulle laskun uusilla hinnoilla viimeistään kuukautta ennen hintojen muuttumista.
Muutoksia koulutusryhmiin
Koulutusryhmäjäsenten erillinen kuukausimaksu (25 €) pysyy ennallaan. Ehdot muuttuvat hieman: sinun ei tarvitse enää olla jäsen päästäksesi koulutusryhmään. Käytännössä koulutusryhmäläisille ja sinne haluavalle on seuraavat vaihtoehdot:

  • Jäsenyys + 25 € /kk
  • Aamujäsenyys + 25 € /kk
  • Pelkkä koulutusryhmä 275 € / 250 € / kevät- tai syyskausi

Vinkvink! Koulutusryhmissä on vielä paikkoja vapaana uusille Jatko 2 -tasoisille treenaajille. Lue lisää täältä.
Uutuutena aamujäsenyys
Halusimme tarjota aamuvirkulle ja viikonlopputreenaajalle edullisemman tavan tankoilla. Aamujäsenenä pääset treenaamaan arkisin ennen klo 15 alkavilla tunneilla sekä aina viikonloppuisin. Kaikki muut tunnit ovat sinulle -50% kertakäynnin hinnasta (8 € / 7 €). Sopimuksen voit tehdä joko 6kk tai 12kk ajaksi.
12kk: 59 € / kk, 45 € / kk
6kk: 69€ / kk, 55€ / kk

Miten muutun jäsenestä aamujäseneksi?
Jäsen → Aamujäsen
Kun 6kk/12kk sopimuskautesi päättyy, voit siirtyä aamujäseneksi vaikka heti, kunhan ilmoitat siitä meille 1 kk aikaisemmin.
Aamujäsen → Jäsen
Pääset jäseneksi vaikka heti aamujäsenkautesi loputtua (6 kk/ 12 kk), kunhan ilmoitat siitä meille 1 kk aikaisemmin. Jos jäsenyyksissä on odotuslistaa, odotellaan sen aikaa.
Jos jäit miettimään mitä tahansa hintaan tai jäsenyyteen liittyvää, kysäise meiltä sähköpostitse info@readysetpole.fi (mailto:info@readysetpole.fi) tai nykäise tunneilla treenipöksyjen lahkeesta.


Kommentit