Jäsen: 2 viikon ilmajoogakokeilu sinulle

Tämä uutinen koskee sinua, jos olet liittynyt meidän Ready Set Pole Kuopion jäseneksi 30.10.2015 mennessä. Halusimme hemmotella sinua uudistusten myötä. Tarjoukset ovat voimassa vuoden loppuun saakka.
× Kuopion jäsenenämme pääset tutustumaan uusiin ilmajoogatunteihimme maksutta kahden viikon ajan
× Lisäksi voit korottaa jäsenyytesi uuteen Kultajäsenyyteemme muita edullisemmin
× Pääset käymään joogassa muita edullisemmalla kertamaksulla, 10€ (norm. 17€/15€)

Päivitimme samalla jäsenehtojamme. Muutokset löydät tästä uutisesta.


 
Ilmajooga_KPO


MAKSUTON 2 VIIKON ILMAJOOGAKOKEILU

Uusi lajimme ilmajooga saapuu Kuopioon 1.11.2015, ja tulee osaksi uutta Kultajäsenyyttämme. Koska olet jäsen, pääset harrastamaan ilmajoogaa meillä maksutta 14 päivän ajan. Maksuttoman jakson voit valita 1.11. – 31.12. väliseltä ajalta niin, että maksuton kokeilusi alkaa viimeistään 31.12.2015. Kokeilun aikana pääset käymään kaikilla ilmajoogan viikkotunneillamme. Jäsensopimuksesi tulee olla voimassa kokeilujakson ajan.

Varaa maksuton kokeilusi:

1) Laita meille sähköpostia kuopio@readysetpole.fi otsikolla “Jäsenen joogakokeilu”
– Kerro nimesi ja päivämäärä, jolloin haluat aloittaa joogakokeilun
– Ilmoita kokeilustasi vähintään 3 vuorokautta ennen aloituspäivää, jotta ehdimme kirjata kokeilujakson sinulle tietoihimme.
2) Kerro tiskillä ilmajoogatunnille tullessasi, että sinulla on kokeilujakso.
3) Tervetuloa ilmajoogaamaan!


JÄSENETUNA EDULLISEMPI KULTAJÄSENYYS

Ilmajoogan tulemisen myötä myös jäsenyydet uudistuvat reippaasti. Jatkossa meillä on kaksi jäsenyyttä: uusi Kultajäsenyys ja Tankotanssijäsenyys.
– Sinun jäsenyytesi päivittyy automaattisesti Tankotanssijäsenyyteen.  Hinta ei nouse, päin vastoin: pääset käymään entisten tuntien lisäksi rengastrapetsissa rajattomasti.
– Kultajäsenyys on koulumme kovin uutuus. Kultajäsenenä käyt kaikilla tunneilla ja kaikissa lajeissa rajattomasti. Erilaisia tunteja on yhteensä 20. Kultajäsenyys on saatavilla ensimmäisen kerran avajaisissamme la 31.10.2015. Voit varata oman Kultajäsenyytesi jo nyt osoitteesta kuopio@readysetpole.fi.
Kun korotat jäsenyytesi 31.12.2015 mennessä Kultajäsenyyteen, saat Kultajäsenyyden muita edullisemmin:

Kultajäsenyys         109€ / 95€ (norm. 119€ / 105€)

Saat valita määräaikaisen sopimuksen pituudeksi joko 3kk, 6kk tai 12kk. Tämän ajan jälkeen Kultajäsenyytesi jatkuu normaalihinnalla, 119€ / 105€.


10€ KERTAKÄYNTI ILMAJOOGAAN

Jos et halua päivittää jäsenyyttäsi nyt-heti Kultaiseksi, pääset käymään joogassa yksittäisillä tunneilla muita edullisemmin, 10€ kerta (norm. 17€/15€).
1.1.2016 lähtien kertakäynti joogassa on meidän tankotanssijäsenelle 12€/kerta.


Kuopion jäsenehdot muuttuvat

Päivitämme jäsenehtoja 1.11.2015 alkaen

MUUTTUNEET JÄSENEHDOT TIIVISTETTYNÄ:

× Sinulla on oikeus laittaa jäsenyytesi tauolle lääkärintodistusta vastaan, jos sairaslomasi kestää yli 3 viikkoa. Tauolta ei makseta jäsenyyttä: sairasloman jäsenmaksu hyvitetään seuraavan laskutettavan jäsenmaksun yhteydessä.
× Saat pitää yhden lomakuukauden yhtä jäsenyysvuotta (12kk) kohti. Jos lomakuukausi pidetään jäsenyyden määräaikaisuuden aikana, se jatkaa jäsenyyden määräaikaisuutta aina loman keston (1kk) verran.
× Omat jäsenehdot Tankotanssijäsenelle ja Kultajäsenelle: jäsenyyksiin kuuluu eri tunnit.
× Kirjoittamalla jäsensopimuksen hyväksyt vastuuvapauslomakkeen, minkä jälkeen pääset treenaamaan myös itsenäisille treenivuoroillemme. Treenivuorolle pääsevät vain jäsenemme.
Klikkaamalla tästä näet päivitetyt jäsenehdot kokonaisuudessaan


Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin: kuopio@readysetpole.fi


 


Kommentit