Ystävänpäivä special: RSP on ystävä!

Meidän vuoden lempparipäivä lähestyy, ja halusimme järkätä sulle erikoiskivaa! Ystävänpäivänä tarjolla sulle ja kaverillesi paritankoilua ja parivenyttelyä. Paritankoilu järjestetään sekä alkeis- että jatkotasoisena, parivenyttely on kaikille avoin. Voit siis ottaa mukaan tankoystäväsi lisäksi uuden kokeilijan, tai tulla yksin. 🙂 Mikä olisi kivempi tapa viettää ystävänpäivää, kuin roikkumalla tangossa ja kaverissa!
Saat ystävänpäivän kunniaksi 5 ja 10 kerran korteista -10%, joita voit ostaa itselle ja ystävällesi. Alennus voimassa vain 14.2.
Tuntien kuvaukset ja hinnat löydät tuosta alta. Tunnit ovat jo varattavissa täältä!
 
RSP_ystavanpaiva_facebook

Hinnat

Kertamaksulla
1 ystävänpäivätunti 17€ / 15€
2 ystävänpäivätuntia 32€ / 28€
3 ystävänpäivätuntia 45€ / 39€
(normaali / opiskelijat ja työttömät)
Korttilaisille
1 ruksi / ystävänpäivätunti
Jäsenille
1 ystävänpäivätunti 8 €
2 ystävänpäivätuntia 15€
3 ystävänpäivätuntia 21€
 

Paritankoilu, avoin taso

klo 12.00 – 13:30 (90min)
Saara ja Vilma näyttävät, miten kaveria voi halailla tangon kanssa. Testaamme helppoja temppuja yhdessä, joihin et tarvitse aiempaa tankoilukokemusta. Voit siis tulla tänne, vaikka et ole koskaan käynyt tankotunneillamme. Kokeneemmat tankoilijat saavat tunnilta lisähaastetta. Tule yksin tai kaverin kanssa, jokaiselle löytyy pari.
 

Paritankoilu, Jatko 2 – 4

klo 13:45 – 15:15 (90min)
Meidän virallinen paritankoeksperttiduo Sanni & Piiu pääsevät vihdoin opettamaan siisteimmät temppunsa. Luvassa kaverissa roikkumista, toisten päälle kiikkumista, pyörähdyksiä tangolla ja kaverissa sekä paripitoja. Näitä et voi kokeilla yksin kotona! Tule yksin tai kaverin kanssa, jokaiselle löytyy pari.
 

Parivenyttely, Avoin taso

klo 15:30 – 17.00 (90min)
Päivä on mukavinta lopettaa iisiin venyttelyyn. Koska tunti on nimeltään parivenyttely, taivumme liikkeisiin, joihin ei yksin pääse. Ja onhan venyttely paljon kivempaa kaverin kanssa kuin yksin kotona. Tunti on avoin, eli ihan kaikki ovat tervetulleita. Saara antaa vaihtoehtoja liikkeisiin, jotka ovat liian haastavia tai helppoja. Tännekin voit tulla yksin tai kaverin kanssa.


Kommentit