Vuoden eka intensiivi ja uusi kurssi

Vuoden ensimmäinen Intensiivi ja kurssi ovat täällä! Ilmoittautuminen on nyt avattu, löydät ne tältä sivulta. Intensiivien ideana on treenata aina jotain uutta ja erikoisempaa, jota ei löydy meidän tuntikalenterista. Suunnittelemme nämä aina erikseen, parhaiten tankotanssia tukeviksi ja sinua kehittäviksi. Järjestämme Intensiivejä ja kursseja paljon teidän toiveiden perusteella, joita saa aina kertoa lisää! Ensimmäisenä on vuorossa:

– Koreografian suunnittelu -intensiivi

– Tuolitanssi-kurssi

 
kuopio3

Intensiivi: Koreografian suunnittelu

Lauantaina 28. maaliskuuta
Klo 14.45-16.15 (90min)
Taso: Alkeis 2 – Jatko 2
Ohjaaja: Oona Rantamäki
Hinnasto:
– Kertamaksulla 26€ / 23€ (norm. / työtön, opiskelija)
– 5 tai 10 kerran korttilaisille 1 ja 1/2 rastia
– Jäsenille 8€
Koreografiat on luotu esitettäviksi – täältä saat avaimet oman koreografiasi rakentamiseen. Intensiivi on tehty sinulle, jos haluat oppia keinoja itsesi ilmaisuun musiikin avulla ja luoda sarjoja eri liikkeistäsi. Tämän intensiivin jälkeen saat etenkin koreografiatunneistamme paljon enemmän irti, ja sinun on helpompi siirtyä halutessasi esiintymislavoille.
Intensiivillä keskitymme musiikin ja liikkeen yhdistämiseen: liikumme ja laskemme musiikkiin. Rytmitaitoa ei siis tarvitse olla valmiina, sekin kehittyy täällä! Opettelemme eri musiikkityyleille ominaisia ilmaisutapoja, ja sovitamme liikkeet eri musiikkityyleihin. Tutkimme eri keinoja suunnitella ja rakentaa koreografioita, jotta löydät itsellesi sen mieluisimman tavan. Intensiivi auttaa myös kehittämään omaa tankoilijan liikekieltäsi.
Intensiivi toteutetaan, kun ilmoittautuneita on kolme.
[EVENT_LIST category_identifier=”kpo-intensiivit”]
 
 

Tuolitanssi-kurssi

Ajankohta: tiistaisin 24.3, 31.3. sekä 7.4. klo 18.45-19.45
Kesto: 3 x 60 min
Taso: avoin 
Ohjaaja: Mira Kuusinen
Hinta: 50€ / 40€ / 30€
(normaali/opiskelija, työtön/RSP:n jäsen)
Huom! RSP:n jäsenenä saat kurssiin hintaan 30€!
Suosittu tuolitanssi-intensiivi saa toiveiden vuoksi jatkoa tuolitanssikurssina!
Kurssilla harjoittelemme temppuja tuolin päällä, vieressä ja sen ylitse. Tutustumme tuoliin välineenä ja keskitymme tuolitanssin perustekniikkaan. Opettelemme yhdistämään temppuja yhtenäiseksi sarjaksi, ja teemme kurssin lopussa pidemmän koreografian opituista liikkeistä. Kurssin jälkeen voit jatkaa tuolitaiteilua vaikka omassa  olohuoneessasi!
Tuolitanssi koostuu sekä tanssista että akrobaattisista tempuista. Ne kehittävät  liikkuvuuttasi, koordinaatiotasi ja voimaasi. Laji parantaa myös oman kehon hallintaa ja ilmaisutaitoa. Tuolitanssi sopii erinomaisesti oheistreeninä tankotanssille tai ihan  itsenäisenä treenimuotona. Taso on avoin, eli kurssille ovat  tervetulleita ihan kaikki.
Kurssi toteutetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään viisi.
[EVENT_LIST category_identifier=”kpo-tuolitanssi-1425475112″]


Kommentit