Uutuustunteja ja tuntikäytäntöjen päivitys

Syksyn makeudet kutsuvat tankoilijat, akroapinat ja joogit uutuustunneille!

Luvassa on lisää koreografisia tankotunteja, ilmajoogan jatkotunteja sekä suuren suosion saavuttaneita akrobatiatunteja. Uudet tunnit löydät kalenterista 3.9.2018 alkaen.

Uudet Tankotanssi-tunnit

Uutustunneistamme saat uutta intoa ja inspiraatiota tankoiluusi!

Eksoottinen tankotanssi, Alkeis 2 alkaen

Haluatko uutta inspiraatiota tankoiluusi? Eksoottisen tankotanssin alkeistunneilla tutustutaan pikkutuhman exotic-tyylin saloihin. Tunnin lopuksi fiilistellään helppoa koreografiaa, jossa hyödynnämme opittuja liikkeitä tangolla. Tunneilla on rento ja turvallinen tunnelma viedä tankoilu uusiin ulottuvuuksiin.
Tunnin ikäraja on 18 vuotta.

Lyyrinen tankotanssi, Alkeis 2 alkaen

Jos kaipaat tankotreeniisi tanssillisuutta ja herkkyyttä, tule tälle tunnille! Lyyrinen tankotanssi on inspiroitunut jazz- ja nykytanssista. Lattialla ja tangolla tehtävät virtaavat liikkeet ja sulavat siirtymät yhdistellään tanssilliseksi sarjaksi, jota pääset tunnelmoimaan erilaisiin musiikkeihin.

Tankotanssi, Jatko 2-3

Tankotanssin Jatko 2-3 -tunti sopii kummankin tasoisille harrastajille. Tunneilla harjoitellaan invertliikkeiden yhdistämistä, eri otteiden ayashoja ja niiden jatkovariaatioita sekä haastavampia liikkuvuutta vaativia liikkeitä.

Uudet Ilmajoogatunnit

Ilmajoogan jatkotunnit on nyt jaettu Palauttavaan ja Vahvistavaan, jotta pääset tekemään juuri fiilikseesi sopivan harjoituksen.

Ilmajooga palauttava, Jatko

Ilmajoogan Palauttavilla jatkotunneilla syvennetään ja laajennetaan rentoa ja lempeää harjoitusta. Tunneilla viedään tuttuja asanoita pidemmälle jatkovariaatioilla. Lisäksi tutustutaan uusiin, haastavampiin asanoihin. Harjoitukseen kuuluu myös hengitysharjoituksia ja/tai meditaatiota. Tunnin loppupuolella rauhoitumme pidempikestoisiin asanoihin.

Ilmajooga vahvistava, Jatko

Ilmajoogan Vahvistava jatkotunti inspiroituu flow joogasta. Uusia ja tuttuja asanoita yhdistetään ihaniksi virtaaviksi ja kehoa vahvistaviksi sarjoiksi. Liike virtaa hengityksen tahdissa, joten tunnit sisältävät myös hengitysharjoituksia. Tunneilla keskitytään erityisesti kehonhallintaa, tasapainoa ja keskivartaloa haastaviin asanoihin.
Jatkotunnit sopivat sinulle, kun ilmajoogan perusroikunnat (lantioriipunta, lonkkariipunta ja kylkiriipunta) ovat sinulle tuttuja.

Uudet akrobatiatunnit

Näitä te toivoitte, ja me toteutamme! Akrobatiatunnit kuuluvat iloksemme kaikkiin jäsenyyksiin.

Kangasakrobatia

Tunneilla pääset harjoittelemaan erilaisia veikeitä kiipeämisiä, temppuja, pyörähdyksiä ja liikeyhdistelmiä lantion korkeudelle ripustetulla liinalla. Tunti kehittää kehonhallintaa ja voimaa hauskasti, eikä tunnin aikana edes huomaa treenaavansa! Aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta ei tarvita.

Lattia-akrobatia

Lattia-akrobatiatunnilla treenataan akrobatian perusliikkeitä, kuten kuperkeikkaa ja kärrynpyörää, ja niiden variaatioita. Kehonhallinta, voima ja koordinaatio kehittyvät kuin huomaamatta, eikä aikaakaan kun käsilläseisonta sujuu jo leikiten. Et tarvitse aiempaa kokemusta akrobatiasta, mutta jos erilaiset temput ovat jo sinulle tuttuja, saat niihin lisähaastetta.

Pariakrobatia

Pariakrobatia-tunneilla harjoitellaan erilaisia parin tai pienen ryhmän kanssa tehtäviä akrobatialiikkeitä. Tunti on uudistettu Akrojooga-tunnista ja se kuuluu jatkossa kaikkiin jäsenyyksiin! Aiempaa kokemusta pariakrobatiasta ei tarvita.

Päivitys tuntikäytäntöihin

Huomaathan, että 3.9.2018 alkaen tuntiemme minimiosallistujamäärä on kuusi henkilöä. Saat tuttuun tapaan ilmoituksen tuntien peruuntumisesta, jos minimiosallistujamäärä ei täyty. Muutoksen avulla teemme säästöjä, joilla kehitämme toimintaamme ja suunnittelemme teille kaikkea muuta mukavaa!
Tervetuloa fiilistelemään uusia tuntejamme!


Kommentit