Uutuus: Ilmajoogan Starttikurssi

Marraskuussa Ready Set Polen valikoimiin tulee uutuutena ilmajoogaa. Lajin ensikertalaisille tarkoitetut Starttikurssit on nyt varattavissa!

Ilmajoogan Starttikurssi
3 x 60 min 
55€ / 45€
(normaali / opiskelija, työtön, eläkeläinen, RSP:n jäsen)
Ilmajoogan Starttikurssilla pääset aloittamaan lempeimmin tämän uuden lajin. Täällä opit ilmajoogan asanat, perustekniikat ja liinan oikean käytön helposti. Startilla perehdytään ilmajoogan luonteeseen ja tehdään sekä vahvistavia että palauttavia harjoituksia. Starttikurssilla käydään loogisesti läpi lajin perusteet joogaopettajan johdolla. Kurssin jälkeen sinun on helppo siirtyä viikkotunneillemme harrastamaan. Viikkotuntimme ovat kaikille avoimia: voit käydä viikkotunneilla joko kertamaksulla, 5 tai 10 kerran kortilla sekä uudella Kultajäsenyydellämme. Hinnastosta näet tarkemmat tiedot!
Ilmoittaudu Ilmajoogan Starttikurssille:
[EVENT_LIST category_identifier=”kpo-ilmajooga-starttikurssit-11438237375″]
 

MITÄ ON ILMAJOOGA?

Ilmajooga on melko uusi laji Suomessa ja maailmalla: ensimmäinen ilmajoogatunti pidettiin New Yorkissa 2006. Toimme Ilmajoogan Ready Set Polelle runsaiden toiveiden vuoksi. Olemme myös itse todenneet, että ilmajooga on yksi parhaita asioita, mitä ihminen voi vapaa-ajallaan tehdä. Ilmajooga huoltaa ja vahvistaa kehoa ainutlaatuisella tavalla.
Ilmajoogassa, eli Aerial Yogassa, käytämme apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä. Ilmajooga on luonteeltaan joogaa, joka on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta. Tunneilla siirrämme lattiajoogan asanat eli jooga-asennot ilmaan kankaan avulla. Ilma-akrobatian vaikutus näkyy ennen kaikkea kankaan käytössä, eikä tuntiin sisälly vaativia akrobaattisia temppuja – akrobaattisuus tulee tunneille ripauksina ja mukavana mausteena.
Vyötärön korkeudella oleva kangas antaa jooga-asanoihin uusia mahdollisuuksia. Se jakaa kehon painoa, tukee ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Tämän vuoksi pääsemme tekemään haastaviakin liikkeitä turvallisesti.
Tervetuloa tutustumaan ilmajoogan lempeään maailmaan!


Kommentit