Uudet intensiivit: Contortion ja Impro & ilmaisu

Uudet intensiivit maaliskuussa: Contortion ja Impro & ilmaisu

Intensiivit lauantaina 28. maaliskuuta
90 min / intensiivi

Intensiivien ideana on treenata aina jotain uutta ja erikoisempaa, jota ei löydy meidän tuntikalenterista. Suunnittelemme intensiivit aina erikseen, parhaiten tankotanssia tukeviksi ja sinua kehittäviksi. Tarkemmat tuntikuvaukset löydät tuosta alempaa!
Hinnasto
Kertamaksulla: 26€ / 23€ (normaali / työtön, opiskelija) / 2 intensiiviä 46€ / 40€ (normaali / työtön, opiskelija)
5 tai 10 kerran korttilaiselle: 1 ja 1/2 rastia / 2 intensiiviä 2 ja 1/2 rastia
Jäsenelle: 8€ / 2 intensiiviä 14€
 

Martta_concortion

Intensiivi 1: Contortion

Lauantaina 28. maaliskuuta
Klo 14 – 15:30
Taso: Avoin
Ohjaaja: Martta Kallas

Contortion tarkoittaa voimakkaita taivutuksia erityisesti selälle, olkapäille ja jaloille. Tunti on ehkäpä trendikkäin ja tehokkain venyttelytunti tankoilijoille, mitä voi kuvitella. Tunnille voivat osallistua ihan kaikki. Martta pyysi välittämään terveiset, että sinun ei tarvitse olla notkea ja pystyä vääntymään ihmeellisiin asentoihin, vaan hän opettaa turvallisia tekniikoita, joilla kanki-kaikkosetkin pystyvät kehittämään omaa notkeuttaan.
Teemme huolellisen lämmittelyn ja avaamme nivelet, jonka jälkeen venymme voimistelijoiden suosimilla menetelmillä. Pääset myös kokeilemaan PNF-metodia turvallisesti. Testailemme joogasta tuttuja akrobaattisia liikkeitä, kuten rintaseisontaa. Tunnin jälkeen salista on varattu tunti vapaata treeniaikaa sinulle, joten pääset testaamaan omia tavoiteliikkeitäsi vaikka saman tien. Venyttelemme lattialla, joten pakkaa mukaasi mukavat vaatteet, tankosortsit saat jättää kotiin. Ilmoittautumisen löydät sivun alalaidasta.
 

DSC_0115

Intensiivi 2: Impro & ilmaisu

Lauantaina 28. maaliskuuta
klo 12:15 – 13:45
Taso: Alkeis 2 – Jatko 4
Ohjaaja: Martta Kallas

Tällä tunnilla luodaan pohjaa esityksen tekemiselle improvisaation kautta. Teemme improvisaatioharjoituksia tangolla yksin ja parin kanssa. Tyylittelemme valmista materiaalia omannäköiseksi ja harjoittelemme eläytymistä ja esiintymistä erilaisiin musiikkeihin. Ota avoin mieli mukaan ja tee improsta oma juttusi! Ilmoittautumisen löydät tuosta alta.

[EVENT_LIST category_identifier=”jkl-intensiivit-1424951143″]


Kommentit