Tulossa: Matalan Kynnyksen EsiintymisJeeJee 4!

Matalan Kynnyksen EsiintymisJeeJee tulee taas

Jo neljättä kertaa järjestettävä Esiintymisjeejee on tehty kaikille tankotanssijoille ympäri Suomen, jotka haluavat esiintyä. Täällä ei kisailla, vaan tarkoitus on nauttia tankoilusta. Jos lava ei ole vielä intohimosi, tervetuloa yleisöksi katsomaan hienoja esityksiä!
Matalan Kynnyksen EsiintymisJeeJee vol. 4
Lauantaina 21.3. klo 16 – 19
Paikkana Ready Set Pole Jyväskylä,
Vapaudenkatu 8 C 39
Pääsymaksu 4€ (esiintyjät ja alle 10 v. ilmaiseksi)
esiintymisjeejee2


Mukana on tällä kertaa 4 sarjaa

Aloittelevat esiintyjät, edistyneet esiintyjät, duo- ja ryhmäesitykset sekä improsarja. Aloittelevien sarjaan sovit, jos olet esiintynyt aiemmin korkeintaan kolme kertaa, etkä ole koskaan kilpaillut. Kokeneemmat tankoilijat voivat hakea edistyneisiin. Duo- ja ryhmäsarja sekä improsarja ovat avoimia kaikille. Voit siis ilmoittautua mukaan useampaankin sarjaan.
Tänä vuonna toivomme erityisesti omaperäisiä ja rohkeita esityksiä! Tämä on tilaisuutesi rikkoa tankotanssiesityksen perinteistä kaavaa ja luoda jotain ennennäkemätöntä. Hauskaa, teatraalista, muita lajeja yhdistävää – mitä ikinä haluatkaan. Kaikki on sallittua, kunhan mennään hyvän maun rajoissa ja muistetaan, että kyseessä on koko perheen tapahtuma. Täällä esiintyminen kehittää sinua tankotanssijana, koska saat halutessasi palautetta esityksestäsi kokeneemmilta esiintyjiltä. Saat palautteen itsellesi JeeJeen jälkeen kirjallisena.
Ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmoittaudu mukaan 1.3. mennessä, ilmoittautumislomakkeet löydät tuosta alempaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Aiemmat tapahtumat ovat olleet suosittuja, joten suosittelemme ilmoittautumaan pikaisesti. Mukaan mahtuu 18 valmisteltua esitystä: 6 aloittelevaa, 6 edistynyttä ja 6 ryhmä- tai duoesitystä. Näiden lisäksi improilemaan mahtuu 10 osallistujaa. Improsarjaan voi ilmoittautua myös paikan päällä, jos tilaa riittää. Kaikkiin mielessä oleviin kysymyksiin vastaa sulle meidän ohjaaja Martta Kallas, martta@readysetpole.fi.
 
[EVENT_LIST category_identifier=”esiintymisjeejee-1409134037″]
 
 


Kommentit