Toukokuussa toteutamme sinun treenitoiveet

 

Päätimme, että nyt toukokuussa toteutamme teidän treenitoiveita. Tällaista erikoisurheilua on luvassa parin viikon päästä:
× Uutuutena Twerkkaus-intensiivi, joka on varmasti hauskaa mutta tehokasta oheistreeniä
× Toiveuusintana Käsilläseisonta-kurssi, joka täyttyi huhtikuussa pikavauhtia

Alta löydät tarkemmat kuvaukset ja ilmoittautumisen.
 
käsilläseisonta


 

Twerkkaus-intensiivi

90 min
Perjantaina 8.5.2015


Klo 18:15 – 19:45

Taso: Avoin

Ohjaaja: Hanna Kaikkonen

Hinnasto:
– Kertamaksulla: 26€ (norm.)  / 23€ (työtön, opisk.)
– 5 tai 10 kerran korttilaiselle: 1,5 rastia
– Jäsenelle: 8€
Te pyysitte, me kuuntelimme. Twerkkaus-intensiivillä opit trendikkäimmän pepunheilutustanssin perustekniikan ja pääset soveltamaan sitä käytännössä. Intensiivin jälkeen twerkata voit seisten, kyykyssä, spagaatissa, ylösalaisin tai vaikka tangolla, ihan missä vain ja milloin vain.
Twerkkaaminen vaatii keskivartalon ja lantion alueen lihasten hallintaa sekä pakaroiden ja reisien voimaa. Se kehittää kokonaisvaltaisesti kehonhallintaa, koordinaatiota ja rytmitajua. Siksi intensiivimme tarjoaa hyvää ja ennen kaikkea hauskaa oheistreeniä tankotanssijallekin. Tunnille tarvitset mukaan normaalien treenivaatteiden lisäksi polvien suojaksi esimerkiksi säärystimet tai pehmeät polvisuojat.
[EVENT_LIST category_identifier=”kpo-intensiivit”]
 

Käsilläseisonta-kurssi

Alkaa maanantaina 11. toukokuuta
3 x 60min

Kurssikerrat 11.5., 18.5. ja 25.5.
Maanantaisin klo 18.45 – 19.45 
Taso: Avoin
Hinnasto: 50€ / 40€ / 30€
(normaali / opiskelija / RSP:n jäsen)

HUOM: RSP:n jäsenenä saat kurssin hintaan 30€

Tällä kurssilla harjoittelemme pää alaspäin hengailua – ilman tankoa ja tangon kanssa. Taso on avoin, eli sinulla ei tarvitse ole mitään kokemusta siitä, miten käsien päällä voisi tasapainoilla. Me opetamme!

Kurssilla opit oikeaoppisen käsilläseisonnan tekniikan. Luvassa tasapainoilua, asennon hallintaa, nostoja ja laskuja sekä muuta temppuilua väärinpäin. Aloitamme perusteista vaakatasolla ja etenemme rauhassa pystysuuntaan. Keskitymme oikean asennon etsimiseen niin kropassa kuin kämmenessäkin. Jos olet jo kehittynyt käsilläseisoja, ohjaaja Tiia opettaa sinulle edistyneempiä temppuja, kuten käsilläkävelyä. Kurssin jälkeen opit luottamaan käsiisi ja kehonhallintasi sekä tasapainosi paranee. Käsilläseisonta kehittää tankotanssissa monella tasolla. Mikä parasta, saat lisää voimaa nostoihin. Harjoittelua voit jatkaa kurssin jälkeen vaikka omassa olohuoneessa.

[EVENT_LIST category_identifier=”kpo-erikoiskurssit-1426080674″]

Jos sulla on ideoita kesän treeneihin, kuullaan niitäkin mielellämme! Voit huikata meille tunneilla, Facebookissa tai vaikka laittaa mailia, kuopio@readysetpole.fi.


Kommentit