Tilaa Olennainen itsellesi muistitikulle

Olennainen-näytöksemme esitettiin perjantaina täydelle Siltasalille. Jos et päässyt paikalle tai haluat nähdä 1,5 tuntisen teoksen vielä kotisohvalta, se on nyt mahdollista. Voit tilata Olennainen-näytöksen itsellesi ammattilaisen kuvaamana, muistitikulle tallennettuna. Alun perin tilausmahdollisuus oli vain näytöspäivänä Siltasalilla, mutta useiden kyselyiden vuoksi pidensimme tilausaikaa sunnuntaihin 31.5.2015 saakka.
olennainen_uutinen_muistitikkuKuvat: Pasi Hakala, Studio Varjo

Olennainen videoituna 14€

Tallenne on vain ennakkotilauksessa. Valmistamme muistitikkuja vain tilatun määrän, eikä niitä tule myöhemmin myyntiin. Näytöstä ei myöskään jaeta internetiin. Saat tarinallisen koko illan teoksen itsellesi kätevästi muistitikulle 14€:lla.

Tilaa Olennainen näin:

Lähetä meille sähköpostia info@readysetpole.fi -osoitteeseen, kerro nimesi ja halukkuutesi tilata Olennainen-näytös. Se riittää! Saat sähköpostiisi tiedon kun videosi on valmistunut, viimeistään 30.6.2015. Tilaus on sitova. Valmiin muistitikun voit hakea meiltä Jyväskylän Ready Set Polelta (Vapaudenkatu 8 C 39) tai saat tikun postitettuna kotiisi 2€:n kuljetusmaksulla. Tilaus maksetaan laskulla, jonka saat sähköpostiisi.  Jos mielessäsi on jotain kysyttävää, vastaamme mielellämme osoitteesta info@readysetpole.fi!
Katsele lisää kuvia näytöksestä Facebook-sivuiltamme klikkaamalla tästä.


Kommentit