Synttäriviikolla ilmaistunteja, yllätyksiä ja juhlat

Täytämme kolme vuotta ja järjestämme viiden päivän synttärit!
Synttäriviikkoa vietetään meillä Jyväskylässä maanantaista 24. – perjantaihin 28. marraskuuta. Luvassa ilmaisia synttäritunteja, synttärijuhlat perjantaina ja viisi yllätystä, jotka kerromme synttäriviikolla.
Synttäriviikon tarjoukset
Voimassa 24. – 28.11.
× 5 ja 10 kerran kortit -20%
× Myynnissä lahjapaketteja aloittelijoille ja tositreenaajille
 
vilmasynttärit


Viikon synttäriohjelma


Viisi yllätystä

Paljastamme joka päivä synttäriyllätyksen, maanantaista 24.11. perjantaihin 28.11. Kuulet sen meiltä Facebookissa ja Instagramissa klo 10.00, tunnisteena on #RSP_3vuotta. Luvassa mm. iso nimi ja hakulomake.
 


Synttärijuhlat

Perjantaina 28.11. klo 18.00 – 21.30
Synttäriviikko huipentuu synttärijuhliin perjantaina 28. päivä. Synttäreille on vapaa pääsy! Luvassa esityksiä ja muutama ohjelmanumero. Tarjolla kahvia, mehua ja tietysti synttärikeksejä.
Illan ohjelma
18:00 Tervetuloa!
18:30 Esityksiä
19 Vuoden treeniasennepalkinnon jako
19:10 Esityksiä
19:30 Vapaata hengailua, pari ohjelmanumeroa
 


Ilmaiset synttäritunnit

Järjestämme kolme synttärituntia, joille sinä ja kaverisi pääsette ilmaiseksi. Et siis tarvitse jäsenkorttia, kertakortteja tai mitään muutakaan! Varaat vain paikkasi varausjärjestelmämme kautta täältäJos tuot ensikertalaisen kaverisi mukaasi, pyydä häntäkin ilmoittautumaan. Siten varmistatte paikan tunnilta.
Synttäritunneilla on omat teemat. Niiden taso on avoin, jokainen sopii siis ensikertalaisesta jatkoharrastajalle. Tunneille mahtuu yhteensä 26 tankoilijaa, joten pääsette tankoilemaan kaverisi kanssa samalle tangolle. Paikalla on 2 ohjaajaa.
Paritankoilu
Maanantaina 24.11. klo 17.30 – 18.30
Mikäpä olisi luontevampaa kuin paritankoilu yhteisellä tangolla. Kokeilemme helppoja temppuja yhdessä ja erikseen. Kaverin kanssa tankoilu antaa uusia mahdollisuuksia perusliikkeisiin. Opetamme myös temppuja, joita et voi tehdä yksin.
Voima ja kehonhallinta
Tiistaina 25.11. klo 20.00 – 21.00
Ideana on treenata tankotanssin puhdasta voimapuolta. Unohdamme kaikki sulokkuudet, taivutukset ja pyörähdykset. Luvassa pelkkää kehonhallinnan ja voiman kehittämistä mm. erilaisten nostojen avulla. Tässä tilaisuus haastaa salilla käyvä kaverisi tekemään erilainen, mutta tehokas treeni.
Tanssillinen tunti
Torstaina 27.11. klo 19.00 – 20.00
Fiilistelemme musiikkia, keholla ilmaisua ja liikkeen sulavuutta. Opettelemme erilaisia pyörähdyksiä, askeleita ja floorworkia, johon jokainen pääsee mukaan. Teemme myös pienen sarjan tunnilla opituista liikkeistä.
 
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin kuulet synttäriyllätyksen heti klo 10.00 synttäriviikollamme.
Suosittelemme olemaan nopeita etenkin maanantaina 24.11.
Tervetuloa juhlimaan synttäreitä meidän kanssa! 🙂


Kommentit