Polaire esiintymisryhmä etsii uusia jäseniä

Ready Set Polen esiintymisryhmä Polaire hakee nyt uusia jäseniä! Jos esiintyminen ajatuksena kiinnostaa ja voisit kuvitella itsesi lavalle, tulehan mukaan!

Polaire_Official
Keitä etsimme?

Haemme ryhmään noin viittä jatkotason tankotanssijaa. Voit hakea ryhmään, jos olet käynyt ainakin muutamalla Jatko 2-tunnilla. Täydellistä tankotekniikkaa tärkeämpää on halu kehittyä esiintyjänä.

Mitä teemme?

Ryhmä esiintyy erilaisissa tapahtumissa eri kokoonpanoilla pääasiassa Jyväskylässä. Ryhmän vastuuohjaajana toimii RSP:n ohjaaja Vilma, ja treeneissä vierailee myös muita vetäjiä. Ryhmän treeniajat määräytyvät ryhmäläisten aikataulujen ja toiveiden mukaisesti. Treenaamme noin kerran kahdessa viikossa ja ennen esityksiä useammin. Esiintymisryhmän treenit eivät maksa ryhmäläisille.

Miten haet mukaan?

Hakutilaisuus pidetään Ready Set Polella Jyväskylässä lauantaina 26. syyskuuta klo 14:00-17:00, osoitteena Cygnaeuksenkatu 3, käynti sisäpihalta.
Ilmoittaudu hakutilaisuuteen sähköpostitse osoitteeseen info@readysetpole.fi viimeistään keskiviikkona 23.9. Lähetä meille ilmoittautumisen yhteydessä myös pieni kuvaus itsestäsi, jossa kerrot lyhyesti:
– nimesi
– ikäsi
– tankotanssi- ja esiintymiskokemuksestasi
– miksi haluat Polaireen mukaan.
Jos et pääse paikalle hakutilaisuuteen, ole meihin yhteydessä ennen hakutilaisuutta info@readysetpole.fi, niin järjestämme tarvittaessa erillishaun.


Kommentit