Nuorten ja lasten kurssit syksyllä 2015

Järjestämme Jyväskylän Ready Set Polella laadukasta pienryhmäopetusta myös perheen nuoremmille:
– Lasten akrobatiakurssi 8 – 12 vuotiaille
– Nuorten tankotanssikurssi 12 – 15 vuotiaille, jatkoryhmä
– Nuorten tankotanssikurssi 12 – 15 vuotiaille, alkeet
Kurssit alkavat syyskuussa ja kestävät jouluun saakka. Kursseilla on vielä tilaa – tervetuloa uuden harrastuksen pariin meille! Lisätietoa ja ilmoittautumislinkit löydät tästä uutisesta.


 
rsp-lapsiakrobatia-kurssi-1

Lasten akrobatiakurssi, 8 – 12 vuotiaille

224€ / syksy
14 kurssikertaa

Kurssilla liikutaan hauskasti ja rennosti. Juuri niin kuin lapset tykkäävät! Kurssia ohjaa liikunta-alan ammattilainen koulutetun apuohjaajan kanssa. Tunneilla lapset pääsevät pyörähtelemään vauhdikkaasti, kiipeilemään ja kokeilemaan uusia temppuja turvallisesti. Kurssi huomioi lasten motoriikkaa monipuolisesti. Jokainen pääsee oppimaan uusia taitoja ja temppuja tasapuolisesti.
Ilmoittaudu lasten kurssille tältä sivulta – klik


 
Ready Set Pole_4227

Nuorten alkeiskurssi, 13 – 15 vuotiaille

224€ / syksy
14 kurssikertaa

Alkeiskurssilla opit, mitä tankotanssi on. Pääset tekemään vauhdikkaita pyörähdyksiä ja hienoja temppuja tangolla. Sinulla ei ole tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta tankotanssista tai muustakaan liikunnasta. Tule sellaisena kuin olet.
Kurssi kehittää kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa, sekä saa hymyn varmasti korviin uusien onnistumisen kokemusten vuoksi. Tankotanssi on palkitsevaa, koska opit jokaisella tunnilla jotain uutta ja pääset kehittämään itseäsi liikunnan parissa hauskalla tavalla.
Ilmoittaudu nuorten alkeiskurssille tältä sivulta – klik


 
Ready Set Pole_4234

Nuorten jatkokurssi, 13 – 15 vuotiaille

224€ / syksy
14 kurssikertaa

Nuorten Jatkokurssille voit tulla täysin huoletta, kun sinulla on jo kokemusta tankotanssista. Olet jo päässyt treenaamaan muutamia invertin jatkoliikkeitä, kuten kaksosta ja perhosta. Hallitset myös peruspyörähdykset ja olet päässyt harjoittelemaan liikkeiden yhdistämistä. Jos olet ollut meidän aiemmalla nuorten kurssilla, tervetuloa nyt jatkokurssille saamaan lisää taitoja!
Ilmoittaudu nuorten jatkokurssille tältä sivulta – klik


 
Jos mielessä on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin: info@readysetpole.fi
 


Kommentit