Lauantaikivat tulee! Luvassa workshoppeja ja pääsiäisjamit

Lauantaikivat tulee!

Meillä on pari ideaa, mitä tekisit lauantaisin. RSP:llä on kevään aikana 6 eri workshoppia. Luvassa Stripteasea Tampereelta, käsilläseisontaa, jatkotason temppuja Helsingistä ja alkukantaista Primal Movea. Tuosta alta löydät tarkemmat tiedot workshopeista.
Voit ilmottautua workshoppeihin vaikka tältä sekunnilta laittamalla meille mailia: info@readysetpole.fi. Kerro nimesi ja workshop, jolle haluat osallistua. Huomaathan, että ilmottautuminen on sitova. Tunnit täytetään ilmottautumisjärjestyksessä. Nyt siis kannattaa olla nopea, jos haluat omaan treeniisi uudenlaista inspiraatiota!
Lisäksi pääsiäislauantaina päästään pitkästä aikaa jamittelemaan. Kuuleman mukaan salista löytyy kymmeniä suklaamunia, joilla saa reiluja alennuksia tiskiltä.
Koskaan ennen ei ole kevätlauantait ollu näin kivoja!
 

Primal Move – paluu liikkumisen lähtöruutuun

26. huhtikuuta
15:30 – 17:30

28 € / 25 € (opiskelijat, työttömät, jäsenet)

Kerrankin hauskaa kehonhuoltoa, joka tekee kropalle todella hyvää! Primal Movessa palataan takaisin liikkumisen lähtöruutuun: luonnolliseen ja lapselliseen liikkeeseen lattialla. Lajissa yhdistellään leikkisää liikettä Joogan ja Flowhun, ja se sopii aivan kaikille. Nämä lapsena opitut liikkeet palauttavat sitä fyysistä potentiaalia, joka meillä kaikilla on kropassamme. Täällä opit hyödyllisimpiä liikkeitä ja liikeyhdistelmiä, jotka lisäävät tankotanssijan liikkuvuutta ja tasapainoa. Sen lisäksi lupaamme, että lähdet tunnilta hymyillen.

Workshopin pitää Liikemies Ossi Valpio, joka on sinulle tuttu Foam Roller -tunneiltamme. Ossi on kehonhuollon guru, jolta saat aina ison kasan vinkkejä kropan parempaan kohteluun.
Sitova ilmottautuminen info@readysetpole.fi. Kerro nimesi ja workhop, jolle haluat tulla. Tunnit täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

Käsilläseisontaa tankoilijoille

3. toukokuuta
14:15 – 15:45

Avoin taso
26€ / 22€ (opiskelijat, työttömät, jäsenet)

Nyt pääset pää alaspäin uudella tavalla!
Parkour-ystävämme Mikko ”Hattu” Kervinen paljastaa temppunsa ja näyttää, miten se tehdään.
Käsilläseisonta antaa tankoiluun ihan uuden ulottuvuuden. Se auttaa temppujen oppimisessa, kropan hallinnassa ja on tosi kivaa! Käsilläseisonta on tankoilun ystävä, ja tunnilla etsitäänkin tankotanssin ja käsinseisonnan päällekkäisyyksiä. Treenaamme hyvän käsilläseisonta-asennon perusteita ja teemme erilaisia harjotteita. Niillä saat varmuutta käsien varassa olemiseen ja liikkumiseen.
Tunnin ohjaa Mikko ”Hattu” Kervinen, joka on seisonut käsillä jo 9 vuotta. Hattu aloitti käsinseisonnan oman huoneen seinää vasten kaameassa asennossa. Sittemmin asento on parantunut ja seinä hävinnyt. Hattu on harjoitellut myös kiinalaista tolppaa usemman vuoden ja esiintynyt tangollakin. Ja on superkiva ja rauhallinen ohjaaja, joka ottaa jokaisen huomioon.
Sitova ilmottautuminen info@readysetpole.fi. Kerro nimesi ja workhop, jolle haluat tulla. Tunnit täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.
 
hattu
 

Vilja Eskelisen workshopit

10. toukokuuta

Vilja Eskelinen tulee ohjaamaan kaksi workshopia meille Helsingistä asti. Vilja on toinen Vertical Club -tankotanssikoulun perustaja, ja on ohjannut tankotanssia jo neljä vuotta. Taitoa ja temppuja löytyy niin paljon, että vannomme sinun oppivan aivan uusia juttuja.

Pole Flow

Jatko 1 –>
14:15 – 15:30

30€ / 26 € (opiskelijat, työttömät, jäsenet)
Molemmat tunnit 55€ / 48€

Tällä tunnilla harjoitellaan liikkeiden ja pyörähdysten sulavia vaihtoja, jotka yhdistetään lopuksi musiikkiin. Tunnilla pääset treenaamaan myös lattiatyöskentelyä. Voit tulla huoletta tänne, kun olet uskaltautunut muutaman kerran Jatko 1 -tunnille. Haastetta löytyy pidempään harrastaneillekin. Suosittelemme tätä ihan kaikille jatkotason tankoilijoille!

Temput &Transitiot

Jatko 2 – 4
15:45 – 17:00

30€ / 26 € (opiskelijat, työttömät, jäsenet)
Molemmat tunnit 55€ / 48€

Vilja tuo Helsingin terveisinä uusimmat temput ja niiden yhdistelmät. Kaikkea muuta kuin perusjuttuja! Täällä keskitytään tankotemppuihin ja kasvatetaan liikepankkia. Saat tunnista eniten irti, kun olet käynyt hetken aikaa Jatko 2 -tunneilla.

Sitova ilmottautuminen info@readysetpole.fi. Kerro nimesi ja workhop, jolle haluat tulla. Tunnit täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.

Sriptease tulee taas!

24. toukokuuta

Vihdoin saamme Nannan uudelleen meille kylään!

Tamperelainen Nanna Halonen pyörittää Tampereella omaa Pole Academy -tankotanssikoulua, ja on tunnettu etenkin loistavista Striptease-tunneistaan. Nannan Striptease-tunnit täyttyivät edellisellä kerralla nopeasti, joten kannattaa toimia heti! Nyt Nanna vetää kaksi Stripteasea: kaikille sopivan alkeistasoisen ja jatkotasoisen tunnin.
Jos sinulta löytyy platformit tai muut jalassa hyvin pysyvät korkkarit, voit napata ne halutessasi mukaan. Pukeudu vaatteisiin, joissa tunnet olosi rennoksi. Osa liikkeistä tehdään lattialla, joten polvet kannattaa suojata säärystimillä tai ihonmyötäisillä housuilla.
 

Striptease, Alkeis   *TÄYNNÄ*

15:30 – 16:30

26€ / 22€ (opiskelijat, työttömät, jäsenet)
Molemmat tunnit 46€ / 40€

Täällä harjoitellaan naisellisen pehmeää, itsevarmaa liikkumista. Tunti sopii ihan kaikille, koska täällä opimme striptease-liikekielen alkeet. Sinun ei tarvitse osata tehdä tangolla yhtikäs mitään. Kunhan haluat vähän hullutella!

Striptease, Jatko 1-4   *TÄYNNÄ*

16:45 – 17:45
26€ / 22€ (opiskelijat, työttömät, jäsenet)
Molemmat tunnit 46€ / 40€

Vaativammalla striptease-tunnilla yhdistämme tankoilua ja striptease-liikekieltä. Koreografiassa teemme pyörähdyksiä ja poseerauksia ilmassa. Nautit tunnista eniten, kun olet käynyt muutaman kerran meidän Jatko1-tunneilla.
Sitova ilmottautuminen info@readysetpole.fi. Kerro nimesi ja workhop, jolle haluat tulla. Tunnit täytetään ilmottautumisjärjestyksessä.
 
vilmapupunen
 

Pääsiäisjamit

lauantaina 19. huhtikuuta
klo 14-17

Pääsiäislauantaina päästään taas jamittelemaan. Ja koska on pääsiäinen, täytyy tiettyjä traditioita noudattaa. Piilotamme saliin ainakin 40 suklaamunaa, jotka sinä saat etsiä! Kannattaa, koska löytämällä munan saat -20% alennuksen 5 ja 10 kerran korteista. Tuohan kavereitakin mukaan. 🙂
Pääsiäisjamit Facebookissa klik! 
 


Kommentit