Sirkusfysio: fiksusti spagaateja kohti

Sunnuntaisin klo 10-11, 8.5. & 15.5.

Sirkusfysion pienryhmä 2 x 60min

Ajankohta: sunnuntaisin klo 10-11, 8.5. ja 15.5.
Ohjaaja: Atte Niittykangas
Kaikille 12 vuotta täyttäneille

Sirkusfysio pitää tiiviin kahden kerran paketin tankotanssia tukevasta liikkuvuusharjoittelusta. Tankotanssissa erityisesti takareisien vahvistaminen fiksulla liikkuvuusharjoittelulla voi antaa enemmän terveitä treenipäiviä lajin parissa. Tuntien aiheina on jalkojen liikkuvuus etu- ja sivuspagaatteja kohti, käytännön harjoittelun ohella opit soveltamaan liikkuvuusharjoittelua omiin treenirutiineihin sopivaksi.


Sirkusfysion Atte Niittykangas on työskennellyt tankotanssijoiden vaivojen parissa jo usean vuoden ajan ja omaa uniikin osaamisen moniin notkeutta vaativiin lajeihin liittyen.


Ryhmä harjoittelee yhdessä Sirkusfysion salilla (Kilpisenkatu 2) kahtena sunnuntaina klo 10-11. Osallistujat saavat lisäksi ohjeet omatoimiseen harjoitteluun.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä aiempaa tietämystä liikkuvuusharjoittelusta tai valmiiksi notkeita jalkoja, eli ryhmään kannattaa ehdottomasti tulla jos spagaati on vielä kaukainen haave. Mahdolliset revähdykset ja muut vaivat eivät ole este osallistumiselle.


Fiksusti notkeat jalat -kurssi 2 krt

50€ / 40€*

*alennetun hinnan saavat vain RSPn jäsenet

Ryhmään mahtuu vain 3 osallistujaa. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu hoidetaan RSP:n vastaanottoon ennen kurssin alkua tai laskulla, jolloin lisäämme summaan laskutuslisän 3e. Mikäli haluat laskun, kerro tästä meille. Valmennusta ei voi maksaa RSPn jäsenkäynneillä.