Intensiivi: Yin + meditaatio kankaalla 90min 27.9.

Intensiivi: Yin + meditaatio kankaalla

Ajankohta: su 27.9. klo 16:15 – 17:45
Ohjaaja: Merianna Rossi
Kesto: 90min
Taso: Avoin
Kaikille yli 12 vuotiaille

Miltä kuulostaisi hetki täysin omaa aikaa, omassa rauhassa rentoutuen ja kehoa availlen? Kaipaisitko keinoja kehon ja mielen rauhoittamiseen sekä syksyn stressin hallintaan? Tässä on intensiivi juuri sinulle!

Kun kaikki ylimääräinen poistuu, asana tapahtuu. Jooga tapahtuu.

Kiireisessä arjessa hermosto jää herkästi ylivirittyneeseen tilaan, josta käsin voi olla vaikea hallita stressiä ja keskittyä olennaiseen. Tämä oireilee esimerkiksi stressaantuneisuutena, kireytenä, uniongelmina, ahdistuneisuutena, väsymyksenä ja/tai ylivirittymisenä. Jooga ja meditaatio ovat helppoja ja käytännöllisiä keinoja hermoston rauhoittamiseksi ja yleisen rentouden lisäämiseksi.

Yin + meditaatio kankaalla -intensiivillä tutustumme kehon ja mielen rauhoittamisen keinoihin. Sukellamme ilmajoogakankaan pehmeään syleilyyn nauttimaan pitkistä ja rauhallisista kehon jumeja avaavista venytyksistä. Asanoista ohjataan eri variaatioita, joten harjoitus sopii sekä aloittelijoille että pidempään ilmajoogaa harjoittaneille. Opettelemme lisäksi kaksi meditaatiotekniikkaa, joita voit kätevästi hyödyntää myös arjen kiireiden keskellä. Harjoitus kuljettaa sinut syvään rentoutumisen tilaan. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta ilmajoogasta, tutustuthan ilmajoogan aloittamiseen liittyviin ohjeisiin.

Intensiivin ohjaa RSP:ltä tuttu joogaohjaaja Merianna Rossi, jonka opetus pohjautuu ajatukseen siitä, että vähemmällä voi saavuttaa enemmän, kun keskittyy oikeisiin asioihin.

Tervetuloa nauttimaan rauhasta ja kankaan syleilystä!

Ilmoittaudu viimeistään: 26.9.2020


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen rajaton veloituksetta
muut 2 jäsenkäyntiä

tai lisäkäyntinä
Kultajäsen vanha 10€
Tuplajäsen 20€
Viikkojäsen 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran sarjakortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.