Intensiivi: Tankotekniikka: olkanousu & perhonen 90min 19.12.

Intensiivi: Tankotekniikka: olkanousu & perhonen

Ajankohta: la 19.12. klo 13:15 – 14:45
Ohjaaja: Saara Ervasti
Kesto: 90min
Taso: Perus+
12 vuotta täyttäneille


Tällä intensiivillä paneudumme Saaran johdolla kahteen tankotanssin ydinliikkeeseen tarkemmin; olkanousuun sekä perhoseen. Pääset tutkimaan ajan kanssa omaa tekniikkaasi näiden kahden liikkeen parissa ja saat vinkkejä, joiden avulla käsien varassa tehtävät liikkeet mahdollistuvat. Saat myös hyviä eväitä jatkaa liikkeen harjoittelua itsenäisesti.

Harjoittelemme olkanousua vaiheittain aina lähtöasennosta olkanousukopteriin ja tangolle nousuun asti, sekä käymme läpi liikkeen oikean tekniikan, otteen ja voimantuoton. Perhosessa keskitymme erityisesti lapatukeen, alakäden työntövoiman tuottamiseen sekä kehon linjaamiseen, sekä etenemme jatkettuun perhoseen ja sieltä kohti ayashaa.

Olet tervetullut intensiiville kun olet käynyt muutamalla Perustason tunnilla, viihdyt hetken aikaa käännetyssä seisonnassa ja invertoit. Täällä lähdemme suuntaamaan kohti olkanousua ja ayshaa. Myös kokeneemmat olkanousijat ja ayashaajat ovat tervetulleita mukaan ja saavat tarvittaessa lisähaastetta!

Tervetuloa hiomaan tekniikkasi timanttiseksi!

Ilmoittaudu viimeistään: 18.12.2020


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen rajaton veloituksetta
muut 2 jäsenkäyntiä

tai lisäkäyntinä
Kultajäsen vanha 10€
Tuplajäsen 20€
Viikkojäsen 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran sarjakortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.