Intensiivi: Fonji 90min 25.7.

Intensiivi: Fonji

Ajankohta: la 25.7. klo 12:00-13:30
Ohjaaja: Sara Huhtala
Kesto: 90min
Taso: Jatko+
Kaikille yli 15 vuotiaille

Fonji on voimakas, dynaaminen ja näyttävä liike, joka takuuvarmasti loksauttaa katsojien leuat lattiaan. Fonji -intensiivillä palastelemme liikkeen osiin ja perehdymme fonjin tekniikkaan. Lähestymme fonjia myös erilaisten liikevariaatioiden,  vastuskuminauhojen ja tietenkin spottaajan avustuksella.  Intensiivi on suunnattu Jatko- ja Supertason hurjapäille, jotka hallitsevat olkanousun yläasennon. Saat intensiiviltä myös eväitä jatkaa liikkeen harjoittelua itsenäisesti.

Intensiivin ohjaajana toimii Sara, jonka vahvuuksiin tankotanssijana kuuluvat erilaiset räjähtävää voimantuottoa vaativat liikkeet, kuten flipit, otteenvaihdot ja vauhdikkaat pyörähdykset. Sara kertoo oman fonjiprojektinsa alkaneen pari vuotta sitten ja matkan varrella onkin tullut kokeilluksi monet fonjia tukevat harjoitukset. 

Tervetuloa harjoittelemaan fonjia turvallisesti, mutta täysillä! ???

Ilmoittaudu viimeistään: 24.7.2020


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 10€
Tuplajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 20€
Viikkojäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran kortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.