Intensiivi: Contortion 90min 28.6.

Intensiivi: Contortion

Ajankohta: su 28.6. klo 13:30-15:00
O
hjaaja: Martta Kallas-Mäki
Kesto: 90min

Taso: Avoin
Kaikille yli 15 vuotiaille

Alkuvuodesta jo suurta suosiota niittänyt Martan Contortion -intensiivi tulee jälleen!

Tällä kertaa intensiiville otetaan enemmän tankonäkökulmaa mukaan, eli treenaamme lattialla tankoa hyödyntäen, mutta pohdimme samalla eri liikkeiden mekaniikkaa tangolla ja sitä, miten eri tukipisteet (esim. kylkipito) vaikuttavat taivutukseen kun se siirretään ilmaan.
Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta tankoilusta osallistuaksesi intensiiville, vaan tunti on hyödyllinen ihan kaikille joita liikkuvuus kiinnostaa. Martan ohjaamat contortion -tunnit sopivat kaikille liikkuvuuden määrään katsomatta, eli liikkeet ovat kaikille mahdollisia – vaativampaa variaatiota toki löytyy tarvittaessa. Opettelemme pikemminkin yleisiä liikkuvuustreenin periaatteita kuin temppuja, jotta saat hyvät avaimet jatkaa treeniä itsenäisesti.

Martta on harrastanut tankotanssia noin 9 vuotta ja ollut samaisen ajan ollut kiinnostunut liikkuvuustreenistä. Omien sanojensa mukaan hän on oppinut paljon omakohtaisesti yrityksen ja varsinkin erehdyksen kautta, mutta paljon on kertynyt tutkittua tietoakin vuosien varrella.

Tervetuloa lisäämään selän liikkuvuutta turvallisesti ja osaavissa käsissä!


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 10€
Tuplajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 20€
Viikkojäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran kortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Ilmoittaudu viimeistään: 27.6.2020

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.