Kuopioon tulossa Workshop

21.3. @ RSP Kuopio

Workshop: Striptease ja Transitiot

 
STRIPTEASE ON TÄYNNÄ,
TRANSITIOISSA VIELÄ MUUTAMA PAIKKA NOPEIMMILLE!
 

Tamperelainen tankotanssija Nanna Halonen tulee vierailevaksi opettajaksi meille! Nannalla on ihan oma tyyli tanssia, joten saat varmasti uutta inspistä omaan treeniisi. 🙂 Tunnitkin ovat jotain muuta, kuin RSP:llä yleensä: Striptease ja Transitiot. Alta löydät enemmän infoa siitä, mitä tunneilla tehdään ja miten sinne ilmottaudutaan. Tulehan tankoileen vähän eri tavalla ja fiiliksellä!

TRANSITIOT
klo 17:30-18:45
Taso: Jatko 1-3

Tunnilla yhdistellään tuttuja Jatko 1-2 tasoisia liikkeitä pidemmiksi sarjoiksi uudella ja jännittävällä tavalla. Toiveet ovat erittäin tervetulleita! Jos haluat treenata jotain tiettyä liikettä tai yhdistelmää, huikkaa se meille täällä Facebook-tapahtumassa tai jätä toive kommenttikenttään tähän alle. Tunti sopii kaikille Jatko 1 -tasosta eteenpäin, ja jokaiselle löytyy varmasti sopivasti haastetta.

STRIPTEASE – TÄYNNÄ
klo 19:00-20:15
Taso: sopii kaikille

Tällä tunnilla harjoitellaan naisellisen pehmeää, itsevarmaa liikkumista ja yhdistellään helppoja tankoliikkeitä striptease-liikekieleen. Mikäli sinulta löytyy platformit tai muut jalassa hyvin pysyvät korkkarit, voit napata ne halutessasi mukaan. Pukeudu vaatteisiin, joissa tunnet olosi rennoksi. Osa liikkeistä tehdään lattialla, joten polvet kannattaa suojata säärystimillä tai ihonmyötäisillä housuilla. Striptease-tunnin taso on avoin, eli kuka tahansa on tervetullut tänne.

HINNAT JA ILMOTTAUTUMINEN

1 tunti 25€ / 22€, molemmat tunnit 45€ / 40€ (opiskelijat, työttömät, jäsenet)

Sitovat ilmoittautumiset to 20.3. mennessä: kuopio@readysetpole.fi. Kerro mailissa nimesi ja mille tunnille haluat tulla, se riittää. 🙂


Kommentit