Kuopion avajaisissa ilmaistunteja ja yhteiset jamit

Kuopion tankotanssikoulumme muuttaa 1.7.2015 entistä ehompaan, isompaan ja ilmastoidumpaan tankokotiin. Vietämme rentoja ennakkoavajaisia heti keskiviikkona 1.7.2015, jolloin pääset tankoilemaan meille aivan ilmaiseksi. Tervetuloa!

Ennakkoavajaisten ohjelma

13:45 – 14:45 Ilmainen Alkeis 1 -tunti
15:00 – 16:00 Ilmainen Alkeis 1 -tunti
16:15 – 18:45 Avoimet ovet ja ilmaiset yhteistreenit

Ilmaiset Alkeis 1 – tunnit:

Järjestämme kaksi ilmaistuntia, joille ovat tervetulleita kaikki tankotanssista kiinnostuneet. Alkeis 1-tunti on tarkoitettu ensikertalaisille. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa liikuntakokemusta – tunneilla on aina muitakin ensikertalaisia! Teemme helppoja liikkeitä ja treenaamme tankotanssin perustekniikkaa. Otathan mukaasi pienen pyyhkeen, vesipullon, lyhyet shortsit ja normaalit liikuntavaatteet. Tunnille sopii max 10 osallistujaa. Varaa paikkasi varausjärjestelmästämme: www.varaaheti.fi/readysetpole/fi/kuopio

Avoimet ovet ja ilmaiset yhteistreenit

Yhteistreeneissä treenaamme hyvässä hengessä ja ihastelemme samalla uusia tilojamme. Tänne ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla ja lähteä milloin sinulle sopii – tai olla mukana koko treenien ajan. Emme myöskään aseta maksimiosallistujamäärää, vaan tankoilemme sopuisasti vaikka samalla tangolla muiden kanssa. Yhteistreeneihin ovat tervetulleita ihan kaikki!
Yhteistreeneissä on neljä eri teemaa, joiden aikana ohjaaja näyttää muutamia liikkeitä tähän teemaan sopien. Jokaisesta liikkeestä annetaan alkeis- ja jatkotason variaatio.
Yhteistreenien aikataulu
16:15 Alkulämmittely
17:15 Spinnitankotanssia
18:15 Pyörähdykset ja floorwork
19:15 Liikkuvuus ja loppuverryttely
Avajaisten Facebook-tapahtuman löydät klikkaamalla tästä.
Tervetuloa sinulle ja kaikille muillekin!
 


Kommentit