Koulutusryhmiin ilmoittautuminen alkaa pian

Syksyllä 2015 tarjoamme neljä eri koulutusryhmää Jyväskylässä

Kun haluat treenata säännöllisesti, tavoitteellisesti ja kehittyä monipuolisesti, koulutusryhmät ovat juttusi. Järjestämme koulutusryhmiä Jatko 1 – Jatko 4 -tasolla treenaaville.
Koulutusryhmissämme treenataan saman porukan ja valmentajan kanssa koko lukuvuosi, kuusi kertaa kuukaudessa. Siten ohjaaja oppii tuntemaan jokaisen yksilöllisesti, ja osaa kehittää sinua henkilökohtaisesti ja monipuolisesti.
Koulutusryhmän lukuvuoden treeniohjelma rakennetaan ryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaan eri teematunneista. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatekniikka, liikkuvuus ja sulavat liikeyhdistelmät. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.
Syksyn 2015 koulutusryhmissämme on muutamia vapaita paikkoja. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 3.8.2015 klo 10:00 kolmeen Koulutusryhmään: II, III ja Aikuisten ryhmään. RSP:n kovimpaan Koulutusryhmä IV:seen järjestämme oman hakutilaisuuden sunnuntaina 3.8. klo 18-19. Ilmoittautumislinkit ja lisätiedot löydät tästä uutisesta.
KRIVhakutilaisuus
Koulutusryhmä II
Valmentaja: Johanna Paukku
Taso: Jatko 1 – 2

Treenit keskiviikkoisin klo 17:45-19 ja joka toinen sunnuntai klo 18-19:15.
Koulutusryhmä II on viime vuoden Koulutusryhmä I. Koulutusryhmä II sopii parhaiten Jatko 1 – Jatko 2 -harrastajille. Voit tulla huoletta tähän ryhmään, kun olet käynyt vähintään viidesti Jatko 1:llä. Ryhmän valmentajana toimii Johanna Paukku, joka on paitsi liikuntatieteiden maisteri ja kova tankoilija, myös erittäin tykätty kannustavuuden ja aidosti iloisen luonteensa vuoksi. Koulutusryhmään voit ilmoittautua maanantaista 3.8.2015 klo 10:00 alkaen. Klikkaamalla tästä näet ilmoittautumislomakkeen ja pääset tutustumaan koulutusryhmän tietoihin sekä treeniaikoihin paremmin.
Koulutusryhmä III
Valmentaja: Piia Eremenko
Taso: Jatko 2-3
Treenit maanantaisin klo 18.45-20 ja joka toinen sunnuntai klo 18-19:15.
Koulutusryhmä III on viime vuodelta tuttu Koulutusryhmä II. Koulutusryhmä III sopii parhaiten Jatko 2-Jatko 3 -harrastajille. Voit tulla koulutusryhmään huoletta, kun Jatko 1-liikkeet ovat tuttuja sinulle ja olet päässyt harjoittelemaan eri otteiden ayshoja ja liikkeiden yhdistämistä. Ryhmän valmentaja on Piia Eremenko, yksi pitkäaikaisimmista RSP:n ohjaajistamme. Piiasta tykätään erityisesti kauniiden pyörähdysyhdistelmien ja sulavan naisellisten liikkeiden opettajana. Koulutusryhmään voit ilmoittautua maanantaista 3.8.2015 klo 10:00 alkaen. Klikkaamalla tästä näet ilmoittautumislomakkeen ja pääset tutustumaan koulutusryhmän tietoihin sekä treeniaikoihin paremmin.
Aikuisten koulutusryhmä, K20
Valmentaja: Martta Kallas
Taso: Jatko 1 – 4

Treenit torstaisin klo 17.30-18:45 ja joka toinen sunnuntai klo 16.30-17:45.
Aikusten koulutusryhmässämme on rento fiilis. Kun haluat nauttia treenaamisesta säännöllisesti hyvässä porukassa, tule tänne. Ideana on kehittää sinua omassa tahdissasi, emmekä treena otsarypyissä ja hampaat irvessä. Ryhmän luotsaajana toimii Martta Kallas. Martta vaikuttaa rauhallisuuden perikuvalta, mutta hänestä löytyy myös napakka ja mustalla huumorilla höystetty valloittava puoli. Ryhmä on tasoltaan Jatko 1 – Jatko 4, eli Martta sovittaa treenit jokaisen taitotasoon. Koulutusryhmään voit ilmoittautua maanantaista 3.8.2015 klo 10:00. Klikkaamalla tästä näet ilmoittautumislomakkeen ja pääset tutustumaan koulutusryhmän tietoihin sekä treeniaikoihin paremmin.
Koulutusryhmä IV – uutuutena oma hakutilaisuus
Valmentaja: Saara Ervasti
Taso: Jatko 3-4
Treenit tiistaisin klo 18:30-19:45 ja joka toinen sunnuntai klo 15:15-16:30.
Koulutusryhmä IV on viime vuoden Koulutusryhmä III, joka kokee muutoksia tänä vuonna. Saara Ervastin luotsaamaan Koulutusryhmä IV:seen, Jatko 3-4 -tasolla treenaaville, on oma hakutilaisuus. Hakutilaisuus pidetään sunnuntaina 2.8.2015 klo 18:00-19:00 uudessa tankotanssikoulussamme Cygnaeuksenkatu 3:ssa. Katso Facebook-tapahtuma klikkaamalla tästä.
Saaran koulutusryhmä IV koostuu Jatko 3 – Jatko 4 -tunneilla tankoilevista, motivoituneista treenaajista. Hakutilaisuuden tarkoituksena on pitää ryhmän taso tasaisena. Siten voimme treenata yhä kovemmin, kun jokaisella on samat lähtökohdat. Tarkoituksena on, että te koulutusryhmäläiset saatte entistä parempaa valmennusta, kun Saara pystyy rakentamaan vaativampia treenejä kovatasoisille tankoilijoille. Koulutusryhmä IV myös esiintyy mahdollisuuksien mukaan eri projekteissa ja tapahtumissa lukuvuoden aikana. Jos olet käynyt vähintään Jatko 2-3-tason tunneilla meillä tai muualla, hae ihmeessä mukaan! Lupaamme, että taitosi kehittyvät hurjasti vuoden koulutusryhmätreeneissä. Klikkaamalla tätä linkkiä näet tarkemmat tiedot Koulutusryhmä IV:n treeniajoista ja lisätiedoista.
Jos haluat päästä Koulutusryhmä IV:seen treenaamaan lukuvuodeksi 2015-2016, tulethan hakutilaisuuteen. Jos et millään pääse paikalle tuolloin ja haluat mukaan Koulutusryhmä IV:een, ilmoitathan siitä suoraan Saaralle saara@readysetpole.fi, niin järjestämme toisen hakumahdollisuuden.


 
Koulutusryhmän hinnasto:
– RSP:n jäsenelle 28€/kk
– Muille 60€/55€ /kk eli 300€/275€/lukukausi
(norm./opiskelija, työtön)
Kaikki lisätiedustelut Koulutusryhmistämme 2015-2016: info@readysetpole.fi.


Kommentit