Kevään treenit -25% edullisemmin jäsenenä

Meillä on 3 kuukauden jäsenyyksiä vielä muutama tarjolla! Kampanja loppuu 28.2., vielä ehdit lunastaa omasi. Jäsenyys on heittämällä halvempi kuin kertakortit, jos aiot treenata keväällä meillä edes kahdesti viikossa.

Laskettiin, että treenaat jäsenenä 25% – 60% edullisemmin. Tuosta alta löydät lisätietoa! 🙂

DSC_0177

3 kk jäsenyys
89€ / 75€ / kuukausi

(edullisempi hinta opiskelija, työtön)

 

Saat treenisi noin 25% edullisemmin,
kun käyt meillä kahdesti viikossa

(Jäsenenä yhdelle tunnille jää hintaa 11,10€/9,40€. 5 kerran kortilla yhden tunnin hinta 15€/13€, 10 kerran kortilla 14€/12. Edullisempi hinta opiskelija/työtön.)

Saat treenisi min. 60% edullisemmin,
kun käyt meillä neljästi viikossa

(Jäsenenä yhdelle tunnille jää hintaa 5,50€/4,70€. 5 kerran kortilla yhden tunnin hinta on 15€/13€, 10 kerran kortilla 14€/12€. Edullisempi hinta opiskelija/työtön.)

Jäsenenä saat alennusta myös meidän Workshopeista, Intensiiveistä ja Kursseista

Jäsen käy tunneilla rajattomasti
Jäsenenä saat treenata niin paljon kuin jaksat. Täysillä. Saat siis valita mm. niin monta tekniikkatuntia, Foam Rolleria, Koreografiaa, Aktiivista venyttelyä, Vapaata treeniä ja Pyörähdyksiä ja Floorworkia niin paljon kuin ehdit. Me suunnitellaan kaikki tunnit nimenomaan tankotanssia tukeviksi, joten niissä kannattaa ehdottomasti käydä! 🙂

Jäsenenä kehityt
Me ollaan huomattu, että jäsenet käy ahkerasti näillä oheistunneilla, ja se kehittää heitä nopeasti. Kolmessa kuukaudessa, pari kertaa viikossa treenaamalla ehdit hypätä esimerkiksi Alkeis 1 – tasolta Jatko 1:lle, tai Alkeis 2 – tasolta jopa Jatko 2 -tasolle.

Haluan jäsenyyden:
× Pääset liittymään jäseneksi vaikka heti. Sopimus tehdään ohjaajamme kanssa täällä meidän tiskillä.
× 3 kk jäsenyyksiä on myynnissä 28.2.2015 asti. Tulethan tekemään sopimuksen ennen sitä. Jäsenyyksiä on rajattu määrä: tällä hetkellä niitä on jäljellä 15.
× Tarkemmat jäsenehdot löydät täältä. Tärkeimpinä pointteina siellä on:
Jäsenyys ei sido sinua jatkoon. Jos halut treenata vain kolme kuukautta, ilmoita siitä meille yhtä kuukautta ennen kuin 3kk on ohitse. Jos jatkat sopimustasi, saat pitää yhden lomakuukauden vuoden aikana milloin vain (lomakuukaudelta ei tule mitään maksuja).
× Jos jokin jäi mietityttämään, ole ihmeessä yhteydessä meihin! Kuopiossa sulle vastaa Oona: kuopio@readysetpole.fi ja Jyväskylässa Vilma: info@readysetpole.fi


Kommentit