Kevään 2015 uudet tunnit

Kehitimme loman aikana muutaman uuden tunnin sinulle kuopiolaiselle. Tunnit ovat jo varattavissa kalenterissamme.
– Jatko 2-3 UUTUUS!
– Pilates, jatko UUTUUS!
– Uusi Koreografia aina kerran kuussa

 
rsp_uusnettiin

Jatko 2 – 3
UUTUUS!

Astetta haastavampi tunti
Uusi tunti sopii sinulle, kun olet käynyt Jatko 2 -tunnilla muutaman kerran ja haluat kroppasi vielä kipeämmäksi. Tunnilla yhdistämme pyörähdykset nostoihin, harjoittelemme erilaisia liftejä ja ayshoja. Tunteja löytyy jo kalenterista, tulehan testaamaan!
 

Kaksi Pilatesta
UUTUUS!

Täyttyneiden tuntien vuoksi päätimme jakaa Pilateksen nyt kahtia. Nykyisin löydät kalenteristamme yhden Pilateksen per viikko. Alkeis- ja jatkotunnit vuorottelevat.

Pilates, alkeis
Aloittelijoille
Pilates on yksi parhaista harjoitteista tankoilijalle. Se kehittää etenkin keskivartaloa, lapatukea ja liikkuvuutta. Tunnin ohjaa aina koulutettu ammattilainen.
Pilates, jatko
Kokeneemmille
Jos Pilates on vähän tutumpaa kauraa, tule suoraan jatkotunnille. Täällä teet pidempiä ja vaikeampia liikesarjoja. Tämänkin tunnin takana on aina koulutettu ohjaaja.

 

Koreografia

Pääset nyt Koreografia-tunnille viikottain. Samaa koreografiaa treenataan aina 4 viikkoa saman ohjaajan kanssa. Koreografia ja ohjaaja vaihtuvat aina kuun ensimmäisellä viikolla. Tammikuun koreon vetää Oona, helmikuussa opit Miran lemppariliikkeet. Tunnilla ei ole ryppyotsaista menoa, vaan me pidetään hauskaa ja kehitetään omaa liikkuvuutta, liikkeiden yhdistelyä ja poskilihaksia. 🙂 Saat tunnista eniten irti, kun olet käynyt jo muutaman kerran Alkeis 2 -tunnilla.

Pääset varaamaan tunteja täältä.


Kommentit