Kesäjäsenyys takaa täydellisen treenikesän

kesäjäsenyys

Aurinko hellii säteillään, lumet sulavat vauhdilla ja RSPn Kesäjäsenyys tulee myyntiin 1.5.2021!
Kesäkultana treenaat huolettomasti kaikkia sinua kiinnostavia lajeja niin paljon kuin sielu sietää. Kattava valikoima tankotanssia, joogaa, akrobatiaa sekä kehonhuoltotunteja tarjoavat melkeinpä loputtomasti kutkuttelevia treenimahdollisuuksia.

Superedullinen Kesäjäsenyys tulee sinulle kertakorttia edullisemmaksi kun haluat käydä tunneillamme useammin kuin kerran viikossa ja treenata huolettomasti ylittyvistä jäsenkäynneistä huolehtimatta. Kolmelle kuukaudelle jaettuna Kesäjäsenyydelle jää hintaa vain 118,3€ / 106,3€* kuukaudessa!


Kesäjäsenyys verkkokaupasta
355€ / 319€* /3kk

PAIKAN PÄÄLTÄ OSTETTUNA 365€ / 329€* /kk
*opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Tänäkin kesänä jokainen uusi jäsen on Kultajäsen, mutta aiemmasta poiketen 3kk määräaikainen Kesäjäsenyys on voimassa kaikilla 1.6. – 31.8.2021 välisen ajan.

Kesäkultana saat Kultajäsenen edut superedullisesti! 3kk määräaikainen jäsenyys oikeuttaa rajattomaan pääsyyn Ready Set Polen viikkotunneille, starttikursseille sekä intensiiveille. Ja kuten kesäromanssit yleensä, ei tämäkään sopimus sido sinua enää syksyn saapuessa.


Ja kuten kesäromanssit yleensä, ei tämäkään sopimus sido sinua enää syksyn saapuessa.


Kenelle?

RSPn Kesäkulta on rakkaudenosoitus kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet mukaansatempaavista lajeistamme ja haluavat nauttia niiden parissa täydellisen treenikesäromanssin.

RSPn Kesäkulta on rakkaudenosoitus kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet mukaansatempaavista lajeistamme

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta lajeistamme harrastaaksesi meillä. Tarjoamme tunteja energisistä voimatreeneistä palauttaviin ja rentouttaviin harjoituksiin, ja jokaisesta lajista löytyy myös ensikertalaisille ja aloittelijoille sopivia tunteja. Meidän tunneilla kehityt kyllä!

Myös nykyiset jäsenemme voivat hyödyntää edullisen Kesäjäsenyyden. Tällöin normaali jäsenyys on Kesäjäsenyyden ajan (kesäkuu – elokuu) tauolla ja jatkuu taas normaalisti syyskuusta alkaen.

Harrasta lempilajejasi huolettomasti vielä kesän jälkeenkin

Me RSPllä uskomme, että rakkaan harrastuksen parissa mieli lepää, keho voimaantuu ja elämä on astetta hauskempaa. Siksi tarjoamme kaikille Kesäjäsenillemme mahdollisuuden jatkaa RSPn jäsenenä ilman määräaikaisuutta Kesäkullan päätyttyä. Tarjous koskee kaikkia jäsenyyksiämme ja tällöin jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva, eli sen voi päättää 1kk irtisanomisajalla. Tarkemmat Kesäjäsenehdot löydät täältä.

Kesäjäsenyys tiivistettynä

 • Tankotanssia, joogaa, akrobatiaa sekä kehonhuoltotunteja
 • rajaton pääsy kaikille viikkotunneille, starttikursseille ja intensiiveille
 • Voimassa 3kk (1.6.-31.8.2021)
 • Verkkokaupasta 355€ / 319€* /3kk
  (norm. 447/387€)
 • Jäsenyydelle jää hintaa vain 118,3€ / 106,3€* /kk
 • Paikan päältä ostettuna 365€ / 329€*
 • Kaikille 12 vuotta täyttäneille

  *opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat