Kesäjäsenyys takaa täydellisen treenikesän

kesäjäsenyys
kesäjäsenyys
kuva: Vilma Sinisalo

Aurinko hellii säteillään, lumet sulavat vauhdilla ja RSPn Kesäjäsenyys on myynnissä nyt!
Kesäkultana treenaat huolettomasti kaikkia sinua kiinnostavia lajeja niin paljon kuin sielu sietää. Kattava valikoima tankotanssia, joogaa, akrobatiaa sekä kehonhuoltotunteja tarjoavat melkeinpä loputtomasti kutkuttelevia treenimahdollisuuksia.

Superedullinen Kesäjäsenyys tulee sinulle kertakorttia edullisemmaksi kun haluat käydä tunneillamme useammin kuin kerran viikossa ja treenata rajattomasti ylittyvistä jäsenkäynneistä huolehtimatta. Kolmelle kuukaudelle jaettuna Kesäjäsenyydelle jää hintaa vain 121,66€ / 109,66€* kuukaudessa!


Kesäjäsenyys verkkokaupasta tai paikan päältä
365€ / 329€* /3kk


*opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat ja varusmiehet

3kk määräaikainen Kesäjäsenyys on voimassa kaikilla 1.6. – 31.8.2022 välisen ajan.

Kesäkultana saat Kultajäsenen edut superedullisesti! 3kk määräaikainen jäsenyys oikeuttaa rajattomaan pääsyyn Ready Set Polen viikkotunneille, starttikursseille sekä intensiiveille. Ja kuten kesäromanssit yleensä, ei tämäkään sopimus sido sinua enää syksyn saapuessa.


Ja kuten kesäromanssit yleensä, ei tämäkään sopimus sido sinua enää syksyn saapuessa.


Kenelle?

RSPn Kesäkulta on rakkaudenosoitus kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet mukaansatempaavista lajeistamme ja haluavat nauttia niiden parissa täydellisen treenikesäromanssin.

RSPn Kesäkulta on rakkaudenosoitus kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet mukaansatempaavista lajeistamme

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta lajeistamme harrastaaksesi meillä. Tarjoamme tunteja energisistä voimatreeneistä palauttaviin ja rentouttaviin harjoituksiin, ja jokaisesta lajista löytyy myös ensikertalaisille ja aloittelijoille sopivia tunteja. Meidän tunneilla kehityt kyllä!

Myös nykyiset jäsenemme voivat hyödyntää edullisen Kesäjäsenyyden. Tällöin normaali jäsenyys on Kesäjäsenyyden ajan (kesäkuu – elokuu) tauolla ja jatkuu taas normaalisti syyskuusta alkaen.

Harrasta lempilajejasi huolettomasti vielä kesän jälkeenkin

Me RSPllä uskomme, että rakkaan harrastuksen parissa mieli lepää, keho voimaantuu ja elämä on astetta hauskempaa. Siksi tarjoamme kaikille Kesäjäsenillemme mahdollisuuden jatkaa RSPn jäsenenä ilman määräaikaisuutta Kesäkullan päätyttyä. Tarjous koskee kaikkia jäsenyyksiämme ja tällöin jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva, eli sen voi päättää 1kk irtisanomisajalla. Tarkemmat Kesäjäsenehdot löydät täältä.

Kesäjäsenyys tiivistettynä

  • Tankotanssia, joogaa, akrobatiaa sekä kehonhuoltotunteja
  • rajaton pääsy kaikille viikkotunneille, starttikursseille ja intensiiveille
  • Voimassa 3kk (1.6.-31.8.2022)
  • Verkkokaupasta tai paikan päältä 365€ / 329€* /3kk
    (norm. 447/387€)
  • Jäsenyydelle jää hintaa vain 121,66€ / 109,66€* /kk
  • Kaikille 12 vuotta täyttäneille

    *opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat ja varusmiehet