Kesäkortilla täydellinen treenikesä

kesäjäsenyys
kesäjäsenyys
kuva: Vilma Sinisalo

Kesä on jälleen kulman takana ja RSP:n Kesäkultajäsenyydet myynnissä nyt! Kesäkortti on voimassa 1.6.-31.8. ja oikeuttaa rajattomaan pääsyyn kaikille viikkotunneille, kursseille ja intensiiveille sekä muihin jäsenetuihimme (kuten noin 10h vapaata treeniaikaa viikoittain sekä voimatreenitilan käyttö).

Superedullinen Kesäjäsenyys tulee sinulle kertakorttia edullisemmaksi kun haluat käydä tunneillamme useammin kuin kerran viikossa ja treenata rajattomasti ylittyvistä jäsenkäynneistä huolehtimatta. Kolmelle kuukaudelle jaettuna Kesäjäsenyydelle jää hintaa vain 109,60€ / 96,30€* kuukaudessa, lisäksi sitoudut meihin vain 3kk ajaksi normaalin 6 tai 12 kuukauden sijaan.


Kesäjäsenyys verkkokaupasta tai paikan päältä
329€ / 289€* /3kk


*opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat ja varusmiehet

3kk määräaikainen Kesäjäsenyys on voimassa kaikilla 1.6. – 31.8.2024 välisen ajan.

Kesäkultana saat Kultajäsenen edut superedullisesti! 3kk määräaikainen jäsenyys oikeuttaa rajattomaan pääsyyn Ready Set Polen viikkotunneille, starttikursseille sekä intensiiveille. Ja kuten kesäromanssit yleensä, ei tämäkään sopimus sido sinua enää syksyn saapuessa.


Ja kuten kesäromanssit yleensä, ei tämäkään sopimus sido sinua enää syksyn saapuessa.


Kenelle?

RSPn Kesäkulta on rakkaudenosoitus kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet mukaansatempaavista lajeistamme ja haluavat nauttia niiden parissa täydellisen treenikesäromanssin.

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta lajeistamme harrastaaksesi meillä. Tarjoamme tunteja energisistä voimatreeneistä palauttaviin ja rentouttaviin harjoituksiin, ja jokaisesta lajista löytyy myös ensikertalaisille ja aloittelijoille sopivia tunteja. Meidän tunneilla kehityt kyllä!

Myös nykyiset jäsenemme voivat hyödyntää edullisen Kesäjäsenyyden. Tällöin normaali jäsenyys on Kesäjäsenyyden ajan (kesäkuu – elokuu) tauolla ja jatkuu taas normaalisti syyskuusta alkaen.

Harrasta lempilajejasi huolettomasti vielä kesän jälkeenkin

Me RSPllä uskomme, että rakkaan harrastuksen parissa mieli lepää, keho voimaantuu ja elämä on astetta hauskempaa. Siksi tarjoamme kaikille Kesäjäsenillemme mahdollisuuden jatkaa RSPn jäsenenä ilman määräaikaisuutta (normaalisti väh. 6kk) Kesäkullan päätyttyä. Tarjous koskee kaikkia jäsenyyksiämme ja tällöin jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva, eli sen voi päättää 1kk irtisanomisajalla. Tarkemmat Kesäjäsenehdot löydät täältä.

Kesäjäsenyys tiivistettynä

  • Tankotanssia, joogaa, akrobatiaa sekä kehonhuoltotunteja
  • rajaton pääsy kaikille viikkotunneille, starttikursseille ja intensiiveille
  • Voimassa 3kk (1.6.-31.8.2022)
  • Verkkokaupasta tai paikan päältä 329€ / 289€* /3kk
    (norm. 447/387€)
  • Kaikille 12 vuotta täyttäneille

    *opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat ja varusmiehet