Hanna Knihtilän Workshopit

Hanna Knihtilä tulee Kuopioon vierailulle tiistaina 22.7. Taitava tankotanssija on tunnettu helsinkiläisen Pole4Fitin ohjaajana. Hanna ohjaa meillä kaksi eri workshopia, joille voit ilmoittautua saman tien joko tiskillämme tai laittamalla mailia: kuopio@readysetpole.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Kerro mailissa nimesi ja mille workshopille haluat osallistua. Jos mieleesi tulee jotain kysyttävää, saat meidät samasta mailista kiinni!
 

Tiistaina 22. heinäkuuta

16:30 – 17:45
Tricks & Transitions, Jatko 2-3

Tunnilla tehdään pitkiä liikesarjoja, joissa päästään hyödyntämään koko tangon pituutta. Luvassa myös haastavia yksittäisiä liikkeitä, joissa vaaditaan voimaa ja liikkuvuutta sekä staattisia pitoja. Hannan motto ”kaikki tiet vievät ayshaan” toteutuu myös muutamaan otteeseen. Lisäksi tutustumme erilaisiin tapoihin invertoida, paneudumme outvertiin ja harjoittelemme muutamia tiputuksia.

18:00 – 19:15
Strength & Control, Jatko 1-2

Tällä tunnilla aloitamme voimapainotteisella alkuverryttelyllä lattiatasossa, jonka jälkeen siirrymme tangolle haastamaan omaa kehoamme ja painovoimaa. Luvassa staattisia pitoja ja kehon hallintaa vertikaalitasossa, voimanostoja, hitaita laskuja; kaikkea mitä tarvitsemme siihen, että saamme tankoilun näyttämään helpolta ja kevyeltä. Käymme läpi kehoa vahvistavia harjoitteita ja tekniikoita, mm. dead liftiä, ilma-ayshaa ja muita raskaita nostoja.
 

Hinnasto

1 tunti: 32€ / 28€
Molemmat tunnti: 50€ / 45€
(normaali / opiskelija, työtön, RSP:n jäsen)
 
 


Kommentit