Haluatko esiintyä? Kohta pääset!

Matalan kynnyksen esiintymisjeejee tulee taas

LAUANTAINA 18. LOKAKUUTA, KLO 16 – 19

Esiintymisjeejee on tehty kaikille tankotanssijoille, jotka haluavat esiintyä. Täällä ei kisailla, vaan tarkoitus on nauttia tankoilusta. Jos lava ei ole intohimosi, laita päivämäärä ylös ja tule yleisöksi katsomaan hienoja esityksiä! Mukana on 3 sarjaa: aloittelevat esiintyjät, edistyneet esiintyjät sekä improsarja. Sisäänpääsy on 4€ (esiintyjät ja alle 10 v. ilmaiseksi).

Täällä esiintyminen kehittää sinua tankotanssijana, koska saat halutessasi palautetta esityksestäsi. Palautteen antavat sinulle kokeneet tankotanssin ohjaajat kirjallisena tapahtuman jälkeen. Julkaisemme palautteen antajien nimet lokakuun alkuun mennessä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmoittautumislomakkeet löydät tämän sivun alaosasta. Mukaan mahtuu 30 esitystä: 10 aloittelevaa, 10 edistynyttä ja 10 improesitystä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Improsarjaan voi ilmoittautua myös paikan päällä, jos paikat eivät ole täyttyneet ennalta. Kaikkiin mielessä oleviin kysymyksiin vastaa Martta Kallas, martta@readysetpole.fi.

VALITSE SARJA

ALOITTELEVAT

Kriteerit: Olet esiintynyt max 3 kertaa, etkä ole kilpaillut koskaan. Koet olevasi esiintyjänä vielä noviisi. Ohjeet: Esitys saa olla max 4 min. mittainen. Muita sääntöjä ei ole! Meidän salissa on staattisten tankojen lisäksi yksi pyörivä tanko sekä lattiatilaa. Voit esiintyä yksin, parin kanssa tai ryhmässä haluamaasi musiikkiin ja tyyliin. Rekvisiitat ovat sallittuja, jopa suositeltavia. 🙂

EDISTYNEET

Kriteerit: Olet esiintynyt vähintään 3 kertaa tai kilpaillut vähintään kerran. Ohjeet: Samat kuin aloittelijoilla.

IMPROSARJA

Kriteerit: Improsarja on avoin aivan kaikille. Voit tulla pelkästään improilemaan, tai esiintyä aloittelevissa/edistyneissä ja ilmoittautua myös improryhmään. Ohjeet: Heittäydy improilemaan noin 1,5 minuutin ajaksi meidän valitsemaan kappaleeseen. Kuulet kappaleen hetki ennen esitystäsi. Siten et ehdi valmistella koreografiaasi juuri lainkaan, mikä on improilun juttu!

ILMOITTAUTUMINEN

[EVENT_LIST category_identifier=”esiintymisjeejee-1409134037″]

Kommentit