10€ aletunnit Jyväskylässä

Elokuussa pääset tutustumaan meihin ja tunteihimme reilun edullisesti ja helposti. Voit käydä aletunneillamme niin paljon kuin jaksat!
Alennus koskee kaikkia aloittelijoiden ja avoimen tason tuntejamme. Jos et ole ennen käynyt meillä, tervetuloa nyt  – tämän helpommaksi se ei enää voi tulla!
Tarjous on voimassa 1.8. – 31.8.2015 vain Jyväskylässä. Kertakäynnin normaalihinta on 17€ / 15€ (edullisempi hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset).

Näin se onnistuu:

1) Varaa mieluisa aletuntisi meidän varausjärjestelmästämme. Kaikki aletunnit löydät tuosta kuvan alta.
2) Tule tunnille 15min ennen tunnin alkua. Tunti maksetaan tunnille tullessa käteisellä tai kortilla.
3) Nauti tunnista!
yläkaupungin yö3


 

10€ aletunnit:

Tankotanssi

Tankotanssi, Alkeis 1

Suunniteltu ensikertalaisille. Tule tänne, kun haluat tutustua lajiin – tunneilla on muitakin ensikertalaisia. Teemme helppoja liikkeitä ja treenaamme perustekniikkaa. Varaudu, että jäät koukkuun. Alkeis 1 toimii myös hyvänä tekniikan kertauksena kokeneemmille tankoilijoille. 60 min.
Alkeis 1 -tunneilla kokeilet:
× askeleita ja otteita
× yksittäisiä pyörähdyksiä: palomies, takajoutsen
× peruspitoja: istuminen, seisominen ja polvitaivepito

Rengastrapetsi

Rengastrapetsi, alkeis

Sopii ensikertalaisille. Rengastrapetsin alkeistunnille voi tulla kuka tahansa. Aloitamme tutustumalla renkaaseen välineenä ja harjoittelemme lajille tyypillisiä otteita. Treenaamme renkaan ja kehomme hallintaa kokeilemalla helppoja liikkeitä, kuten renkaaseen menoa ja erilaisia roikuntoja renkaasta.


 

Jooga

Ilmajooga, palauttava

Taso: avoin
Palauttavassa ilmajoogassa keskitymme kehon solmukohtien avaamiseen, joita esiintyy erityisesti lonkissa ja olissa. Näitä jumeja on hyvin haasteellista avata tavallisilla venyttelytuokioilla kotona. Avaamme kehon solmuja lempeillä ja rauhallisilla asanoilla eli jooga-asennoilla. Sopii kaikille ikään, kuntoon tai harrastustaustaan katsomatta.

Ilmajooga, vahvistava

Taso: avoin
Vahvistava ilmajooga keskittyy erityisesti keskivartalon ja jalkojen vahvistamiseen. Tällä dynaamisella tunnilla teemme tasapainoa, kehonhallintaa ja keskivartaloa haastavia asanoita, esimerkiksi soturiasentoja. Jokainen liike tehdään omaa kehoa kuunnellen: voit haastaa itseäsi tai tehdä rennomman harjoituksen kehosta ja päivästä riippuen. Sopii kaikille ikään, kuntoon tai harrastustaustaan katsomatta.

Yin Jooga

Yinjooga on rauhallinen ja lempeä, lattialla tehtävä joogaharjoitus. Toisin kuin monissa muissa joogan muodoissa, yinjoogassa emme aktivoi lihaksia. Avaamme sidekudoksia pitkillä, usean minuutin kestävillä venyvyysharjoituksilla. Sidekudosta on erityisen paljon lantion ja alaselän alueella, mikä tekee yinjoogasta myös tankotanssijalle todella hyvän palautumismuodon. Sidekudosten avaaminen parantaa liikkuvuutta ja lisää aineenvaihduntaasi. Yinjooga rauhoittaa myös hermostoa rauhallisen ja tasapainottavan harjoitustyylinsä vuoksi.
Yinjooga muokkaa kehosi venyneempään tilaan, minkä vuoksi suosittelemme Yinjoogaa lepopäiville tai päivän viimeiseksi, palauttavaksi harjoituksesi. Emme suosittele tankotanssituntia tai muuta raskasta liikuntaa Yinjoogan jälkeen. Yinjooga sopii aivan kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Hatha Jooga

Taso: sopii kaikille
Hatha jooga on rauhallinen ja lempeä jooga. Teemme hathaharjoituksessa seisoma- ja lattiasarjoja eli erilaisia jooga-asanoja istuen, polvillamme ja makuuasennossa. Liikumme hengityksen tahtiin ja keskitymme mielen ja kehon hallintaan.
Hatha jooga vahvistaa kehoasi ja kehittää tasapainoasi. Se avaa jumeja ja kehon jännityksiä sekä rauhoittaa mielen. Opettelemme hallitsemaan sekä hahmottamaan kehoamme entistä paremmin. Lähdet tunnilta rentoutuneena ja askel kevyempänä.


 

Muut kehoa huoltavat tuntimme:

Aktiivinen venyttely

Venyttelemme lyhyissä venytyksissä hengityksen tahtiin. Aktiivinen venyttely koostuu toistosarjoista, jotka tekevät erittäin hyvää lihaksille. Aktiivinen venyttely tekee lihaksistasi joustavampia ja pidempiä, levossakin. Silloin taivut yhä näyttävimpiin liikkeisiin tangolla. Venyttelyhän tunnetusti myös rentouttaa ja edistää lihasten palautumista – tulehan siis ahkera treenaaja välissä tännekin!

Foam Roller + venyttely

Tunnilla yhdistämme kaksi kehonhuoltomenetelmää: rullailun ja venyttelyn. Avaamme ensin lihaskalvojen jumit Foam Roller -rullalla, jonka jälkeen venyttelemme lihaksiin lisää pituutta. Näin saamme molempien menetelmien parhaat puolet samalla tunnilla. Tunti nopeuttaa palautumista ja vähentää kehon kipuja. Jos sinulla ei ole omaa rullaa, saat lainata sitä meiltä. Pue päällesi joustavat treenivaatteet, nappaa vesipullo ja tule rentoutumaan.

Tavoitteellinen liikkuvuus

Tavoitteellisella liikkuvuudella käytämme kaikista tehokkaimpia menetelmiä selän ja jalkojen liikkuvuuden lisäämiseen. Jokaisella tunnilla keskitymme sekä splitteihin että selän taaksetaivutuksiin hieman eri painotuksin. Venyttelemme parin avustamana, teemme kuormitettuja venytyksiä ja tutustumme venytys-rentoutus-menetelmiin. Tämä tunti vie liikkuvuutesi uudelle tasolle, joten tunti sopii loistavasti ennen tankotreeniä. Ihanan tuskan hikipisaroilta ei tällä tunnilla vältytä. Tavoitteellista venyttelyä emme suosittele lepopäivän treeniksi, koska tunti käy hyvästä treenistä.

Pole Power

Taso: avoin
Vauhdikas treeni, jossa virtaa hiki. Tunnin on kehittänyt meidän Kuopion johtaja Oona, joka on erikoistunut tankotanssijoiden voiman kehittämiseen. Teemme toiminnallista voimatreeniä erilaisia välineitä käyttäen. Aloitamme tunnin lämmittelyllä, jonka jälkeen käymme läpi yhdessä kaikkien liikkeiden oikeat tekniikat. Treenit suoritetaan kiertämällä treenipisteeltä toiselle. Tunnilla kiusataan lihaksia, jotka tasapainottavat tankoilijan kroppaa ja auttavat erityisesti nostoissa.


 

Varaa tuntisi varausjärjestelmästämme klikkaamalla tästä


Kommentit