FOR READY SET POLE BY JUULIA PEUHKURI

For Ready Set Pole by Juulia Peuhkuri
on meidän vaatemallistomme tankotanssijalle

Halusimme luoda maailman parhaan vaatemalliston tankotanssijoille. Siksi keskitymme laatuun, designiin ja istuvuuteen.

Mallisto on ainutlaatuinen Suomen mittakaavassa. Sen on suunnitellut nuori tulokas Juulia Peuhkuri, jolla on useamman vuoden kokemus vaatteiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

Jokainen vaate valmistetaan täällä Suomessa. Mallisto ommellaan Tampereella MIA-tuotteella, joka on erikoistunut urheiluvaatteisiin. Materiaaleina käytetään ainoastaan korkealaatuisia urheilukankaita, lycraa ja supplexia. Ne joustavat ja hengittävät kovimmissakin treeneissä, palautuvat takaisin muotoonsa ja tuntuvat iholla viileiltä ja mukavilta treenatessa.

Ps. Myös tankotanssin maailmanmestari Terri Fierce treenaa meidän By Juulia P -mallistossa!


Voit tilata tuotteita itsellesi postitse laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@readysetpole.fi.

Laita sähköpostiin seuraavat tiedot:

  • Henkilötietosi: nimi, henkilötunnus ja puhelinnumero
  • Haluamasi tuote / tuotteet
  • Tuottteiden väri ja koko
  • Toimitusosoite. Toimituskulut 6€ / 0€ ( yli 200€ arvoisissa tilauksissa toimitus ilmainen)

Laskutamme tilaamasi tuotteet ja toimitamme ne heti maksusuorituksen saatuamme. Tuotteen maksamisen ja tilauksen saapumisen jälkeen sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tämän jälkeen tilaus on sitova. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, laitathan meille viestiä: info@readysetpole.fi.

RSP asu fiilis-1-muokattu


 

Mallisto 2015: Iida, Ilona, Anni

Iida_meri_final

Iida-toppi, 72€

Väreinä meri ja yö
Koot M, L

Katso Iida-topin tarkemmat tiedot täältä!

Ilona_koralli_finalIlona-toppi, 76€

Väreinä koralli ja yö
Koot M, L

Katso Ilona-topin tarkemmat tiedot täältä!

Anni kollaasiAnni-shortsit, 52€

Väreinä koralli, meri ja yö
Koot M, L

Katso Anni-shortsien tarkemmat tiedot täältä!


 

Tarina MALLISTON takana

Suunnittelussa Juulia inspiroitui vahvasti itse tankotanssista. Hän pohti ja piirsi, mitä tankotanssi pohjimmiltaan on ja mitä piirteitä siitä voi löytää. Inspiraatio mallistoon on tullut tankotanssin eri ulottuvuuksista: tanssillisuudesta ja kehonkielen flow´sta, toisaalta fyysisyydestä ja voimakkaista naisista.

Tavoitteena oli, että jokainen For Ready Set Pole by Juulia Peuhkuri -malliston vaatteita käyttävä tuntee olonsa todella itsevarmaksi. Vaatteet sopivat erinomaisesti myös muille urheilijoille, erityisesti tanssijoille, voimistelijoille ja akrobaateille. Värit valikoituivat tähän kevät/kesä -mallistoon vuodenajan, trendivärien ja tankotanssin energisen fiiliksen kautta.

“ – – Pidin mielessä kenelle suunnittelen. Mun omasta kokemuksesta RSPläinen on super energinen, sopivan sporttinen, pirteä ja iloinen nainen. Tuotteet on siis suunniteltu just teille ja teistä inspiroituneena. Mallisto kertoo mun mielestä urheilun ilosta ja siitä, että etenkin tankotanssissa treenivaatteiden ei tarvitse olla tylsiä ja ihan niin tavallisia.” by suunnittelija Juulia Peuhkuri

“ – – I kept in mind the person who I am designing to. The person is super energetic, sporty, cheerful and a joyful woman. The clothes are designed for you and inspired by you. The collection is about the joy of sport. Especially in pole dancing the clothes don´t have to be boring or so normal.” -ByJuuliaP