29.12. Workshop: Low Pole J1+

sunnuntaina 29.12.

Ajankohta: su 29.12.2019 klo 11:00-12:15

Ohjaaja: Piiu Pekari
Taso: Jatko 1+

Valokuva: Timna Veijanen

Tällä tunnilla pääset treenaamaan hauskaa kikkailua tangon ja lattian välillä. Harjoittelemme pyörähdyskomboja, käsilläseisontoja tangon avulla sekä erilaisia tapoja siirtyä lattialta tangolle. Tunti sisältää paljon lattialla kieriskelyä, joten pitkät housut ja paita kannattaa ottaa mukaan.

Hinta: 
Joulutarjous
25€
Workshop maksetaan paikan päällä, eikä sitä voi maksaa RSPn jäsen- tai kertakorteilla.

Kuka Piiu?
Olen aloittanut tankotanssin kahdeksan vuotta sitten RSPllä (♥), ja viimeiset kaksi vuotta asustellut ja tankoillut Helsingissä. Helsingissä olen ohjannut tankotanssia pari vuotta Vertical Clubilla kaikenikäisille ja -tasoisille, ja workshoppeja olen vetänyt ympäri Suomea. Esiintymis- ja kilpailukokemusta olen kerryttänyt niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Viimeisimpänä osallistuin joulukuun 2018 Pole Art Francen Elite- sarjaan. (Pieniä maistiaisia workshoppien sisällöstä voi käydä vilkaisemassa: https://www.youtube.com/watch?v=e3J0TQ8YWGs).

Tankoilijana rakastan uudenlaisia ja mielenkiintoisia komboja, ja niitä tuletkin oppimaan mun kanssa!
Tunneillani korostuu askel askeleelta opettaminen, sekä liikkeiden turvallinen oppiminen unohtamatta rentoa meininkiä! Jokaiselle löytyy sopivasti haastetta, ja kaikilla tunneilla huomioidaan eri tasoiset tankoilijat. Tunneillani haluan keskittyä oikean tekniikan lisäksi temppujen ja yhdistelmien monipuolisuuteen ja ”erikoisuuteen”, sekä siihen, että tunneilla on hauskaa!