Intensiivi: Contortion 90min 25.1.

Kuva: Alpertti Rieskjärvi

Intensiivi: Contortion

Ajankohta: la 25.1. klo 13:15-14:45
O
hjaaja: Martta Kallas
Kesto: 90min

Taso: Avoin
Kaikille yli 15 vuotiaille

Contortion tarkoittaa voimakkaita taivutuksia erityisesti selälle, olkapäille ja jaloille. Tällä intensiivillä keskitymme erityisesti selän taaksetaivutuksiin. Tämä on se trendikkäin ja tehokkain liikkuvuusharjoitus tankoilijoille ja muille akrobaateille. Intensiiville voivat osallistua ihan kaikki, sinun ei siis tarvitse olla notkea tai pystyä vääntäytymään ihmeellisiin asentoihin. Opettelemme turvallisia tekniikoita, joilla lisätään asteittain koko selkärangan liikkuvuutta ja avataan kehon etuketjua. Tällä intensiivillä kanki-kaikkosetkin pystyvät kehittämään omaa notkeuttaan!

Teemme huolellisen lämmittelyn ja avaamme nivelet, jonka jälkeen siirrymme harjoitteisiin. Käytämme uusimpia liikkuvuutta tutkitusti kehittäviä menetelmiä ja voimistelijoiden suosimia, tavoitteellisia menetelmiä. Intensiivillä pääsetkin kokeilemaan myös PNF-metodia turvallisesti. Harjoittelemme lattialla eri apuvälineitä hyödyntäen, joten pakkaa mukaasi joustavat ja lämpimät vaatteet. Tankosortsit saat jättää tältä intensiiviltä kotiin. Intensiivin jälkeen tankosalissamme on Vapaata treeniaikaa, joten pääset halutessasi testaamaan omia tavoiteliikkeitäsi vaikka saman tien!

Tervetuloa viemään rangan liikkuvuus uudelle tasolle.


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 10€
Tuplajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 20€
Viikkojäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran kortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Ilmoittaudu viimeistään: 24.1.2020

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 4. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot