Tuntivarauskäytännöt

Salin ovi avataan aina 15 min ennen tunnin alkua, ja suljetaan tunnin alkaessa. Ovet ovat lukossa tuntien aikana. Tulethan siis ajoissa paikalle.

Asiakkaan on huolehdittava omien henkilötietojensa päivittämisestä tuntivarausjärjestelmään niiden muuttuessa. Mahdollisista tuntimuutoksista ilmoitetaan asiakkaalle aina puhelimitse ja laskutus hoidetaan sähköpostitse.

Jos sinulla on kysyttävää tuntikäytäntöihimme liittyen, autamme mielellämme paikan päällä, puhelimitse ja sähköpostilla. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta tai Yhteystiedot-sivulta.

Tunnin varaaminen

Sinun on oltava vähintään 16-vuotias voidaksesi luoda tilin varausjärjestelmään ja tehdäksesi tuntivarauksia. Jos olet alle 16-vuotias, huoltajasi on luotava tili omilla tiedoillaan järjestelmään.

Tunnin peruuttaminen

Varattu tunti on peruutettava aina viimeistään 12 h ennen tunnin alkua. Asiakkaalta veloitetaan sakkomaksu 10 euroa peruuttamatta jätetyistä tai alle 12 tuntia ennen tunnin alkua peruutetuista varauksista. Vapaalta treeniltä sakkomaksu poissaolosta on 5 euroa, intensiiveillä 15 euroa ja erikoiskursseilla 27,50 euroa. Peruuttamatonta tai alle 12 tunnin sisään peruutettua tuntia ei voi veloittaa jälkikäteen 5- tai 10-kerran -kortilta, vaan se maksetaan aina erikseen.

Vain lääkärintodistusta vastaan voi peruuttaa varaamansa tunnin lyhyemmällä varoitusajalla ja ilman sakkomaksun veloittamista. Muistathan, että jättämällä tunnin perumatta viet paikan toiselta tunnille haluavalta.

Jos asiakas jättää toistuvasti saapumatta varaamalleen tunnille perumatta niitä tai peruu ne myöhässä, Ready Set Polella on oikeus poistaa asiakkaan käyttöoikeus tuntivarausjärjestelmään.

Odotuslista tunneille

Tunnin ollessa täynnä, voit varata paikan tunnin odotuslistalle. Odotuslistalta vapautuva paikka on sitova, jos paikka vapautuu viimeistään 12 tuntia ennen tuntia. Alle 12 h ennen tuntia vapautuneen paikan voi ottaa halutessaan vastaan.

Ilmoitamme odotuspaikasta aina heti paikan vapautuessa. Jos tuntiin on alle 12 h, ilmoitamme vapautuneesta paikasta puhelimitse.

Huom! Jos haluat tekstiviestin tunnilta vapautuvasta paikasta, varmista, että olet hyväksynyt tekstiviestit varausjärjestelmässä.
 Voit hyväksyä tekstiviestit seuraavasti: Oma Käyttäjätili -> Asetukset -> Hyväksyn, että minulle voi lähettää tekstiviestejä varauksistani.

Tuntien minimiosallistujamäärä

Tunti pidetään, jos tunnille on ilmoittautunut vähintään vähintään 6 henkilöä. Jos tunti joudutaan perumaan, ilmoittautuneille lähtee automaattinen viesti peruutuksesta 12 tuntia ennen tunnin alkua.

Tietosuojakäytäntömme

Varaamalla tunteja hyväksyt, että käsittelemme tietojasi. Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme 25.5.2018 voimaan tulevan EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiseksi. Keräämme tietojasi tunti- ja kurssivarauksia, kurssitiedotusta, ostotapahtumia sekä lisäksi erillisellä suostumuksellasi markkinointia ja laskutusta varten. Sinulla on mm. oikeus saada tietoon sinusta kerätyt tiedot ja pyytää sinusta kerättyjä tietoja poistettavaksi. Lue koko tietosuojakäytäntömme täältä.