Intensiivi: FasciaMethod 90min 19.7.

Intensiivi: FasciaMethod

Ajankohta: su 19.7. klo 13:30 – 15
Ohjaaja: Jussi Juntunen
Kesto: 90min
Taso: Avoin
Kaikille yli 15 vuotiaille

Tällä intensiivillä tutustutaan suomalaisten fysioterapeuttien kehittämään kehonhuoltomenetelmään, jossa yhdistetään myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely, liikehallintaharjoittelu sekä fasciakäsittely pallolla. FasciaMethodilla vaikutetaan liikkuvuuteen kokonaisvaltaisesti ja se on loistava oheisharjoittelumuoto mihin tahansa lajiin. FasciaMetodin rauhallinen liike ja syvähengitys vähentävät stressin haittavaikutuksia kehossa, joten se sopii loistavasti myös työpäivän päätteeksi ja palauttamaan stressaavista elämäntilanteista.

FasciaMethod soveltuu sinulle, joka haluat parantaa suorituskykyäsi tehokkaasti ja edistää hyvinvointiasi. FasciaMetodin avulla voit myös vähentää kipua, särkyä ja jäykkyyttä kehossa. Metodi sopii myös useimmille niille, jotka kokevat perinteisen venyttelyn kivuliaaksi ja epämukavaksi. Intensiiville osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta FasciaMetodista.

Tervetuloa löytämään aivan uusi ja tehokas tapa hoitaa ja huoltaa kehoa! ?

Ilmoittaudu viimeistään: 18.7.2020


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 10€
Tuplajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 20€
Viikkojäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran kortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.