Valmennus

Ready Set Pole on yksi Suomen menestyneimmistä tankotanssikouluista. Meillä harjoitelleita urheilijoita ovat mm. Sanni Erämies, Tankotanssin hallitseva Suomen mestari Seniors -sarjassa, Kaisa Suisto, Tankotanssin hopeamitalisti Masters -sarjassa sekä Hulda Rankanen, Royals of Exotic: Sovereigns 1.sija 2019 & 2020. Lisäksi RSPn kasvatteja ovat mm. Heidi Tiusanen, Piiu Pekari sekä Johanna Juvonen.

Tarjoamme laadukasta tankotanssin valmennusta henkilökohtaiset tarpeesi ja tavoitteesi huomioiden. Syksyn uutuutena järjestämme myös yhteistyössä Sirkusfysion kanssa tankotanssijoille suunnattuja pienryhmävalmennuksia. Valmennustiimissämme työskentelee taitajia, joilla on kokemusta tankotanssin alalta useita vuosia. Kokeneista ohjaajistamme löytyy varmasti juuri sinun tavoitteitasi vastaava tyyppi.

Psst! Lue myös Martan blogikirjoitus kilpailemisesta tankotanssin saralla.


Kiinnostuitko henkilökohtaisesta valmennuksesta? Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnitellaan yhdessä sinua parhaiten palveleva valmennuskokonaisuus!

Tai soita meille 040 969 2693!


Sirkusfysion pienryhmävalmennus

Sirkusfysion pienryhmävalmennuksen keskiössä on olkapäiden vahvistaminen yleisimpien vammojen ja ylirasituksien ehkäisyn näkökulmasta. Pienryhmävalmennuksessa saat valmiin voima- ja liikkuvuusohjelman, jota pääset toteuttamaan hyvissä puitteissa ja porukassa. Itse harjoittelun lisäksi opit voima- ja liikkuvuusharjoittelun perusperiaatteita ja luot pohjaa terveille olkapäille vähentäen poissaolopäiviä tangolta.

Osallistuaksesi ryhmään et tarvitse mitään kokemusta voimaharjoittelusta, eivätkä jo valmiiksi vihoittelevat olkapäätkään estä sinua osallistumasta. Ryhmään mahtuu kuitenkin vain 3 osallistujaa, joten nyt kannattaa olla nopea!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: