Tuotteet

Meiltä löydät kattavan valikoiman treenikamoja niin tankoiluun, joogaan kuin tanssiinkin. Tuotteet ovat myynnissä paikan päällä sekä tilattavissa postitse. Voit ostaa tuotteita paikan päältä tuntien välissä, ovi on auki aina 15 min ennen tuntien alkua. Voit myös tilata ostoksesi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@readysetpole.fi. 

Hyllyistämme löydät mm.

 • kattavan valikoiman treenivaatteita: tankosortseja, pitkiä treenitrikoita, huppareita, toppeja, säärystimiä…
  Kaikissa vaatteissamme on Ready Set Pole -painatukset.
 • päkiätossuja.
 • vaihtuvan valikoiman erilaisia treenivälineitä: Foam Rollereita, kuminauhoja, venyttelynauhoja, nilkkapainoja…
 • ilmajoogakankaat ihanissa väreissä. Lisäksi saatavilla on kiinnityspaketteja, jolla saat kankaasi pysymään turvallisesti katossa.
 • pitoavut tankoiluun ja renkailuun. Ne auttavat kun ihosi on kuiva, kätesi hikoilevat tai kunnon tuntumaa on muuten vaikea saada.

Ilmajoogakankaat

Oma ilmajoogakangas tekee kodista joogastudion! Rentoudu ja roiku, venyttele ja huolla, treenaa ja hikoile tai leiki ja temppuile – ilmajoogakangas on hurjan monikäyttöinen.

Ilmajoogakangas on 6,4 metriä pitkä ja noin 3 metriä leveä. Pituus riittää 2,2 – 3 metrin korkuiseen huoneeseen riippuen solmintatavasta. Kangas on tiheään ommeltua pystysuunnassa joustamatonta nylonia ja lisäksi konepestävä.

Väreistä löydät joka kotiin sopivat vaihtoehdot: norsunluu, turkoosi, hopeanharmaa, pinkki, oranssi, violetti ja punainen. Värien saatavuus vaihtelee, joten voit kysyä tarkemmat tiedot sähköpostitse info@readysetpole.fi.

Kankaat ja kiinnityspaketit puu- ja betonikatolle ovat myynnissä paikan päällä, sekä tilattavissa postitse.

Ilmajoogakangas 149€
Kiinnityspaketti 39€

Psst! Meillä voit käydä myös ilmajoogan starttikurssin, jolta saat parhaat eväät ilmajoogailun aloittamiseen. Järjestämme myös viikottain ilmajoogatunteja, jotka näet varausjärjestelmästämme.


Pitoavut

Pitoavut ovat juttusi, kun haluat pysyä tangolla paremmin. Ne auttavat kun ihosi on kuiva, kätesi hikoilevat tai kunnon tuntumaa on muuten vaikea saada. Ne lisäävät ihon kitkaa, jolloin saat varmuutta tekemiseesi. Ohjaajat ovat testanneet tuotteitamme ja myyntiin on valittu meidän mielestämme toimivimmat purkit. Suosittelemme! Tanko- ja ilmasaleistamme löytyy testikappaleet kaikista pitoavuista, joiden avulla voit kokeilla eri tuotteiden ominaisuuksia ja sopivuutta sinulle. Testaus onnistuu helpoiten tuntien aikana nykäisemällä ohjaajaa hihasta.

Mammut on klassikko tankoilijoiden keskuudessa, eikä ihme. Tämä tuote pitää sinut myös hikisinä hetkinä tangolla. Mammut on nestemäistä magnesiumia, ja siitä riittää pitoa vaativampiinkin temppuihin. Tuotetta voidaan käyttää käsien lisäksi kaikkialla kehossa.

Käyttö: Levitä tuotetta haluamaasi kohtaan ja anna kuivua hetken levityksen jälkeen.

18€ / 200ml

Dry Hands on nestemäinen hikoilua estävä tuote, joka toimii hyvin samaan tapaan kuin Tite Grip. Dry Hands toimii helposti hikoileville ihoalueille, joilla pito ei ole riittävä. Erityisen toimiva pyörähdyksissä, todettu myös toimivaksi mm. sisäreisissä ja  jalkapohjissa.

Käyttö: Hiero kuivalle ja puhtaalle iholle ja anna kuivua noin 15 sekuntia. Ei tee ihon pintaa tahmaiseksi.

Tuote on tilapäisesti loppu varastosta

18€ / 59ml

Mighty Grip on jauhemainen pitoapu, joka on tarkoitettu käytettäväksi käsiin. Mighty Grip on erittäin riittoisa tuote, ja pienellä määrällä pärjää pitkään.

Käyttö: Jauhe aktivoituu lämmön vaikutuksesta, joten hiero käsiä yhteen lisäämisen jälkeen saadaksesi parhaan mahdollisen pidon. Ei tahraa, lähtee pois saippualla.

11€ / 7g

Itac2 on vahamainen, helppokäyttöinen pitoapu, joka toimii koko kropassa yhtä hyvin. Mehiläisvahaa sisältävä tuote ei kuivata ihoa ja tekee luotettavan, vedenkestävän pidon. Tuote on erittäin riittoisa, ja yksi purkki riittää pitkään.

Regular – jämäkkä pitoapu lisävarmistusta vaativien temppujen harjoitteluun.
Extra – astetta voimakkaampi pitoapu silloin, kun tangolla pysyminen on täysin välttämätöntä.
StickIt – sama tuote kätevässä puikkomuodossa!

Käyttö: Hiero hyvin pieni määrä iholle, ja odota 30-60 sekuntia.

Tuote on tilapäisesti loppu varastosta

18€ / 45g
Stick it 12€ 12g

Dew Point Pole kosteuttaa ihoa. Tässä on jokaisen tankoilijan lempparipitoapu kuivalle iholle. Tuote toimii hyvin koko vartalolla, mutta kämmenille tai jalkapohjiin sitä ei kannata käyttää. Dew Point Pole on öljytön, joten se luo luonnollisen pidon tekemättä ihoa liukkaaksi.

Light – sopii normaalille ja rasvaiselle iholle sekä kosteisiin kesäilmoihin.
Medium – sopii kuivasta normaalille iholle, sekä keskikosteisiin ilmoihin.
Ultra – sopii erittäin kuivaihoisista normaali-ihoisiin sekä kuivana talvi-ilmana.

Käyttö: Hiero haluttuun kohtaan ja anna kuivua noin 30-60 sekuntia, kunnes se on imeytynyt kokonaan. Ei tahmaa eikä jätä valkoisia jälkiä.

133ml 25€
74ml 17€
10ml 5€

133ml Ultra Dew Point Pole on tilapäisesti loppu varastosta

Tite Grip on nestemäinen, tehokas antiperspirantti hikoileville käsille ja koko vartalolle. Tällä saat erittäin pitkäkestoisen pidon – Tite Grip pitää ihon kuivana jopa useita tunteja.

Käyttö: Hiero kuivalle, puhtaalle iholle mielellään jo 30-60 minuuttia ennen treeniä. Ei tee ihon pintaa tahmaiseksi.

59ml 14€


Tuotteiden tilaaminen postitse

Toimitamme tuotteita postitse myös muualle Suomeen. Tilaa tuotteita lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@readysetpole.fi. 

Sähköpostista tulee käydä ilmi seuraavat tiedot:

 • Henkilötietosi: nimi ja puhelinnumero
 • Haluamasi tuote / tuotteet
 • Toimitusosoite
 • Ilmajoogakangasta ja/tai kiinnityspakettia tilatessasi mainitse lisäksi: Ilmajoogakankaan väri ja kattosi materiaali (puu tai betoni)

Postikulut:

4 – 15€ riippuen tilattavan tuotteen / tuotteiden koosta.
Ilmainen postitus yli 200€ tilauksiin.

Toimitusehdot

Laskutamme tilaamasi tuotteet sähköpostitse ja toimitamme ne heti maksusuorituksen saatuamme.

Tuotteen maksamisen ja tilauksen saapumisen jälkeen sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tämän jälkeen tilaus on sitova. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, laitathan meille viestiä asiakaspalveluumme info@readysetpole.fi.