Tanssi- ja kehonhuoltotunnit

Tanssitunneillamme opit uutta, pidät hauskaa ja pääset vapauttamaan liikettäsi kokonaisvaltaisesti. Kehonhuoltotunneillamme kehität liikkuvuuttasi monipuolisesti, rentoudut ja tehostat palautumistasi.

Tunnit sisältyvät kaikkiin jäsenyksiimme!

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.

Tanssitunnit

Tanssitunnit ovat meidän syksyn 2019 uutuus! Tanssituntimme sopivat kaikille, eli voit tulla sellaisena kuin olet. Kaikkien tanssituntiemme kesto on 60min.

Tanssi, Tekniikka

Syksyn 2019 Uutuustunti
Tällä tunnilla pääset tekemään balettiin ja jazziin pohjautuvia tanssin tekniikkaharjoitteita vapaassa tilassa. Teemme salin poikki paljon liikkuvia sarjoja, joissa yhdistyvät askeleet, tasapainot ja erilaiset liikelaadut. Harjoittelemme tällä tunnilla myös hyppy- ja piruettitekniikkaa. Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta tullaksesi tunnille, tunti on tasoltaan avoin.

Seuraavat tunnit:
24.9.201917:15SaaraVaraa tästä

Syksyn 2019 Uutuustunti
Nykytanssitunneilla tehdään virtaavaa ja painovoiman kanssa neuvottelevaa liikettä. Herätämme aistit, avaamme kehon liikeradat ja liikumme paljon tilassa. Tuntiin sisältyy lattialla liikkumista, kuten erilaisia käsilläkäyntejä, kierimisiä ja liukuja. Tunnin lopuksi teemme aina sarjaa musiikkiin.  Tunti sopii kaikille, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa. Varaathan tunnille joustavat, mukavat vaatteet ja hartiat peittävän paidan.

Seuraavat tunnit:
24.9.201918:30SaaraVaraa tästä

Tanssi, Nykytanssi

Tanssi, Burleski

Syksyn 2019 Uutuustunti
Burleski -tunneilla vapautamme kehoamme, ja etsimme omaa sisäistä burleskitähteä. Burleskissa nautitaan naisellisesta liikkeestä, revitellään ja hassutellaan. Tunneilla teemme lämmittelyn, erilaisia burleskin liiketekniikoita ja pienen sarjan musiikkiin. Ennen kaikkea pidämme kuitenkin hauskaa! Tälle tunnille saat pukeutua räväkästi, mutta olet yhtä tervetullut myös arkisemmissa liikuntavaatteissa. Burleski -tunnit vuorottelevat kolmen viikon jaksoissa House -tuntien kanssa.

Seuraavat tunnit:

Syksyn 2019 Uutuustunti
House -tunneilla pääset tutkimaan omaa tanssillisuuttasi housen sielukkuuden ja tekniikan kautta. Housessa yhdistyy tanssin ilo, vapaus ja yhteisöllisyys, joita ei myöskään näitä tunneilta puutu. Voit tulla näille tunneille ensimmäistä kertaa kokeilemaan tanssimista tai jo pidempään tanssia harrastaneena. Tunneilla inspiroidutaan ja pidetään hauskaa yhdessä. Tunnille kannattaa napata mukaan kengät.
House -tunnit vuorottelevat kolmen viikon jaksoissa Burleski -tuntien kanssa, syksyn ensimmäinen House -tunti pidetään ke 11.9.

Seuraavat tunnit:
25.9.201920:15Johanna HVaraa tästä

Tanssi, House

Kehonhuoltotunnit

Kaikkien kehonhuoltotuntiemme kesto on 60min.

Aktiivinen venyttely

Palaava toivetunti
Aktiivinen venyttely sopii kaikille ja jokainen tekee liikkeet oman kehon tuntemusten mukaan. Venyttelemme lyhyissä venytyksissä hengityksen tahtiin. Aktiivinen venyttely koostuu toistosarjoista, jotka tekevät erittäin hyvää lihaksille. Tunti toimii myös hyvänä kehon avauksena tai lämmittelynä. Aktiivinen venyttely tekee lihaksistasi joustavampia ja pidempiä, levossakin. Silloin taivut yhä näyttävämpiin liikkeisiin niin ilmassa kuin maassakin. Venyttely myös rentouttaa ja edistää lihasten palautumista – tulehan siis ahkera treenaaja välissä tännekin!

Seuraavat tunnit:
24.9.201916:00LauraVaraa tästä

Tavoitteellisella liikkuvuudella käytämme kaikista tehokkaimpia menetelmiä selän ja jalkojen liikkuvuuden lisäämiseen. Jokaisella tunnilla keskitymme sekä splitteihin, että selän taaksetaivutuksiin hieman eri painotuksin. Venyttelemme parin avustamana, teemme kuormitettuja venytyksiä ja tutustumme venytys-rentoutus-menetelmiin. Tämä tunti vie liikkuvuutesi uudelle tasolle, joten tunti sopii loistavasti ennen tankotreeniä. Ihanilta tuskan hikipisaroilta ei tällä tunnilla vältytä. Tavoitteellista venyttelyä emme suosittele lepopäivän treeniksi, koska tunti käy hyvästä treenistä.

Seuraavat tunnit:
20.9.201916:30PiiaVaraa tästä
21.9.201910:45Saara EloVaraa tästä

Tavoitteellinen liikkuvuus