Tanssi- ja kehonhuoltotunnit

Tanssitunneillamme opit uusia tapoja liikkua tilassa, pidät hauskaa ja pääset vapauttamaan liikettäsi kokonaisvaltaisesti. Kehonhuoltotunneillamme kehität liikkuvuuttasi monipuolisesti, rentoudut ja tehostat palautumistasi.

Kaikki tanssi- ja kehonhuoltotunnit sisältyvät kaikkiin jäsenyksiimme!

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.


Tanssitunnit

Tanssituntimme sopivat kaikille, eli voit tulla tunneille vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta tanssista.

Tanssi, Tekniikka

Tällä tunnilla pääset tekemään balettiin ja jazziin pohjautuvia tanssin tekniikkaharjoitteita vapaassa tilassa. Teemme salin poikki paljon liikkuvia sarjoja, joissa yhdistyvät askeleet, tasapainot ja erilaiset liikelaadut. Harjoittelemme tällä tunnilla myös hyppy- ja piruettitekniikkaa. Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta tullaksesi tunnille, tunti on tasoltaan avoin. Tekniikka- ja Nykytanssitunnit löydät lukujärjestyksestä vuoroviikoin.

Seuraavat tunnit:
9.6.202018:30SaaraVaraa tästä

Suosittelemme myös: Lattia-akrobatia

Nykytanssitunneilla tehdään virtaavaa ja painovoiman kanssa neuvottelevaa liikettä. Herätämme aistit, avaamme kehon liikeradat ja liikumme paljon tilassa. Tuntiin sisältyy lattialla liikkumista, kuten erilaisia käsilläkäyntejä, kierimisiä ja liukuja. Tunnin lopuksi teemme aina sarjaa musiikkiin.  Tunti sopii kaikille, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa. Varaathan tunnille joustavat, mukavat vaatteet ja hartiat peittävän paidan. Nykytanssi- ja tekniikkatunnit löydät lukujärjestyksestä vuoroviikoin.

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Akrobatia kankaalla, Alkeet

Tanssi, Nykytanssi

Tanssi, Eksoottinen lattiatekniikka

Tällä tunnilla harjoitellaan eksoottisen tekniikkaa ilman tankoa ja sen tukea. Opettelemme yhdessä kävelyjä, sekä matalammalla lattialla tapahtuvia liikkeitä. Tunnilla keskitytään liikkeiden tekemiseen hyvällä tekniikalla. Tuntiin sisältyy yksittäisiä liikkeitä, sekä lyhyitä sarjoja. Tunnilla on suositeltavaa olla pitkät housut, olkapäät peitettynä sekä polvisuojat. Korkokengät voit tuoda mukaan ja pitää vaikka koko tunnin jalassa. 

Seuraavat tunnit:

10.6.202016:15HuldaVaraa tästä

Suosittelemme myös: Tanko, Intro


Kehonhuoltotunnit

Kehonhuoltotuntimme sopivat kaikille.

Aktiivinen venyttely

Aktiivisen venyttelyn tunneilla venyttelemme lyhyissä venytyksissä hengityksen tahtiin. Tunti koostuu koostuu toistosarjoista, jotka tekevät erittäin hyvää lihaksille. Aktiivinen venyttely toimii myös hyvänä kehon avauksena tai lämmittelynä, ja se tekee lihaksistasi joustavampia ja pidempiä, levossakin. Näin taivut yhä näyttävämpiin liikkeisiin niin ilmassa kuin maassakin. Venyttely myös rentouttaa ja edistää lihasten palautumista. Aktiivinen venyttely ja tavoitteellinen liikkuvuus vuorottelevat lukujärjestyksessä vuoroviikoin.

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Voimajooga

Tavoitteellisella liikkuvuudella käytämme kaikista tehokkaimpia menetelmiä selän ja jalkojen liikkuvuuden lisäämiseen. Jokaisella tunnilla keskitymme sekä splitteihin, että selän taaksetaivutuksiin hieman eri painotuksin. Venyttelemme parin avustamana, teemme kuormitettuja venytyksiä ja tutustumme venytys-rentoutus-menetelmiin. Tämä tunti vie liikkuvuutesi uudelle tasolle, joten tunti sopii loistavasti ennen tankotreeniä. Emme suosittele tavoitteellista venyttelyä lepopäivän treeniksi, koska tunti käy hyvästä treenistä. Tavoitteellinen liikkuvuus ja aktiivinen venyttely vuorottelevat lukujärjestyksessä vuoroviikoin.

Seuraavat tunnit:
10.6.202016:30LauraVaraa tästä

Suosittelemme myös: Hot Yin

Tavoitteellinen liikkuvuus

Kehonhuolto kankailla

Tällä tunnilla pääset kehittämään liikkuvuuttasi monipuolisesti ja nauttimaan kankaan kannattelusta. Teemme tunnilla kehoa linjaavia ja kehon syviä lihaksia vahvistavia harjoitteita. Luvassa paljon liikkuvuusharjoitteita, joissa hyödynnämme lantion korkeudella olevaa ilmajoogakangasta. Tunti yhdistää tavoitteelliset liikkuvuusharjoitukset, parantaa kudosten aineenvaihduntaa kankaan hierovien vaikutusten kautta sekä rentouttaa. Tule kokemaan kankaan selkää, rintarankaa ja lantion seutua avaavat vaikutukset! Tunti sopii aivan kaikille

Seuraavat tunnit:
9.6.202020:00SaaraVaraa tästä

Suosittelemme myös: Ilmajooga, Intro