Teematunnit

Tankotanssin teematunneillamme saat uutta maustetta tankoiluusi ja kehityt kokonaisvaltaisemmin.

Tunnit kuuluvat tanko- ja kultajäsenyyksiin!

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.

Alkeistason teematunnit

Syksyn 2019 uutuutena pääset meillä uusille alkeistason teematunneille. Tunnit sopivat tankotanssijoille Alkeis 2 -tasosta alkaen. Kaikkien alkeistuntien kesto on 60min.

Syksyn 2019 Uutuustunti
Spinnitangon Alkeistunnillamme harjoitellaan pyörivän tangon perustekniikkaa. Teemme alkeisliikkeitä pyörivällä tangolla sekä lyhyitä yhdistelmiä. Pyörivä tanko kehittää hyvin kehonhallintaa ja tasapainoa, sekä antaa uutta maustetta tankotreeniin. Tunnilla opetellaan myös hallitsemaan pyörivän tangon vauhtia.  Voit tulla tunnille, kun osaat peruspyörähdykset ja muutaman peruspidon, kuten seisomisen ja istumisen tangolla.

Seuraavat tunnit:

Spinnitanko, Alkeet

Voimatemput,
Alkeet

Syksyn 2019 Uutuustunti
Voimatemppujen Alkeistunnilla on tavoitteena kehittää hallintaa ja voimaa tangolla tehtäviin perustemppuihin, jotta pääset etenemään tankoharrastuksessani yhä haastavimpiin liikkeisiin. Tällä tunnilla harjoittelemme helppoja voimatemppuja keskittyen hyvään tekniikkaan ja riittäviin toistomääriin. Muuan muuassa kiipeämiseen ja invertiin saat tältä tunnilta paljon eväitä.

Seuraavat tunnit:

Jatkotason teematunnit

Uudistimme myös jatkotason teematunteja asiakastoiveiden pohjalta. Jatkotason teematuntimme sopivat tankotanssijoille Jatko 2 -tasosta alkaen.

Spinnitanko, Jatko

Voit tulla Spinnitangon jatkotunnille, kun sinulta sujuu kiipeäminen sekä invertin yleisimmät jatkoliikkeet, kuten perhonen ja skorppioni. Täällä opettelemme hallitsemaan spinnitankoa ja vauhtia entistä paremmin. Teemme myös pidempiä liikeyhdistelmiä ja jatkotason liikkeitä pyörivällä tangolla. Kesto 60min

Seuraavat tunnit:
19.11.201918:45HuldaVaraa tästä

Suosittelemme myös: Jatko 2

Tällä tunnilla pääset yhdistämään tangolla oppimiasi liikkeitä sulavaksi kokonaisuudeksi. Tunnilla harjoitellaan staattisella tangolla pidempi sarja, jossa yhdistyvät pyörähdykset, kiipeämiset ja erilaiset temput.

Tunti kehittää sinua varmasti; saat sujuvuutta siirtymiin ja viimeistelyyn. Myös tankokestävyytesi kasvaa kuin huomaamatta. Tunnin lopuksi jokainen pääsee tyylittelemään oppimaansa sarjan musiikkiin. Kesto 70min

Seuraavat tunnit:
15.11.201915:00KaisaVaraa tästä

Suosittelemme myös: Jatko 2-3

Combot,
Jatko

Voimatemput, Jatko

Tällä tunnilla harjoittelemme voimatemppuja tangolla. Lisäämme maksimivoimaasi ja tekniikkaasi, jota tarvitset övereissä tankotempuissa. Tunnilla treenataan perusnostojen lisäksi Outvertia ja Dead Liftiä kohti vieviä harjoituksia ja seisotaan käsillä. Harjoittelemme kaikkien mahdollisten eri otteiden nousuja ja laskuja sekä kiipeilemme eri tavoin.

Saat keskittyä aina yhteen puristukseen kerrallaan, eikä sinun tarvitse samalla miettiä vaihtoja tai yksityiskohtia. Tunti lisää taatusti voimiasi. Tule tänne, kun haluat nostaa itsesi kevyemmin tangolle ja hengittää samalla.

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Jatko 2-3