Teematunnit

Tankotanssin teematunneillamme saat uutta maustetta tankoiluusi ja kehityt kokonaisvaltaisemmin.

Kaikki tankotanssin teematunnit sisältyvät kaikkiin jäsenyyksiimme.

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.


Alkeistason teematunnit

Kehity lajissa nopeammin monipuolisella treenillä. Tunnit sopivat tankotanssijoille Alkeet -tasosta alkaen. Kaikkien alkeistuntien kesto on 60min.

Voimatemput,
Alkeet

Voimatemppujen Alkeistunnilla on tavoitteena kehittää hallintaa ja voimaa tangolla tehtäviin perustemppuihin, jotta pääset etenemään tankoharrastuksessani yhä haastavimpiin liikkeisiin. Tällä tunnilla harjoittelemme helppoja voimatemppuja keskittyen hyvään tekniikkaan ja riittäviin toistomääriin. Muuan muuassa kiipeämiseen ja invertiin saat tältä tunnilta paljon eväitä.

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Tanko, Alkeet

Tämä tunti on tarkoitettu tukemaan muita eksoottisen teeman tunteja ja se sopii eri tasoisille tankoilijoille. Tunnilla harjoittelemme hyvää nilkkatekniikkaa sekä eksoottisen liikkeitä tangon kanssa. Tuntiin sisältyy erilaisia piruetteja, heittoja, pudotuksia (älä liikaa säikähdä näitä – aina on helpompi versio tarjolla!) sekä vartalon rullauksia. Tunnilla kokeillaan myös erilaisia lyhyitä yhdistelmiä tangon kanssa. Ota mukaan polvisuojat ja mielellään myös korkokengät.

Seuraavat tunnit:

Eksoottinen tekniikka


Jatkotason teematunnit

Jatkotason teematuntimme sopivat tankotanssijoille Jatko -tasosta alkaen.

Spinnitanko

Voit tulla Spinnitangon tunnille, kun sinulta sujuu kiipeäminen sekä invertin yleisimmät jatkoliikkeet, kuten perhonen ja skorpioni. Täällä opettelemme hallitsemaan spinnitangon vauhtia ja hyödynnämme tangon pyörimisliikettä monipuolisesti. Teemme myös liikeyhdistelmiä ja opettelemme uusia jatkotason liikkeitä pyörivällä tangolla. Kesto 60min

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Tankotanssi, Lyyrinen Jatko

Tällä tunnilla pääset yhdistämään tangolla oppimiasi liikkeitä sulavaksi kokonaisuudeksi. Tunnilla harjoitellaan staattisella tangolla pidempi sarja, jossa yhdistyvät pyörähdykset, kiipeämiset ja erilaiset temput.

Tunti kehittää sinua varmasti; saat sujuvuutta siirtymiin ja viimeistelyyn. Myös tankokestävyytesi kasvaa kuin huomaamatta. Tunnin lopuksi jokainen pääsee tyylittelemään oppimaansa sarjan musiikkiin. Kesto 70min

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Tanko, Jatko

Combot,
Jatko

Voimatemput, Jatko

Tällä tunnilla harjoittelemme voimatemppuja tangolla. Lisäämme maksimivoimaasi ja tekniikkaasi, jota tarvitset övereissä tankotempuissa. Tunnilla treenataan perusnostojen lisäksi Outvertia ja Dead Liftiä kohti vieviä harjoituksia ja seisotaan käsillä. Harjoittelemme kaikkien mahdollisten eri otteiden nousuja ja laskuja sekä kiipeilemme eri tavoin.

Saat keskittyä aina yhteen puristukseen kerrallaan, eikä sinun tarvitse samalla miettiä vaihtoja tai yksityiskohtia. Tunti lisää taatusti voimiasi. Tule tänne, kun haluat nostaa itsesi kevyemmin tangolle ja hengittää samalla.

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Tanko, Super