Teematunnit

Tankotanssin teematunneillamme saat uutta maustetta tankoiluusi ja kehityt kokonaisvaltaisemmin.

Kaikki tankotanssin teematunnit sisältyvät tankotanssi- ja kultajäsenyyksiin!

Ennen tuntien varaamista tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme.

Spinnitanko

Voit tulla Spinnitanko-tunnille, kun olet käynyt vähintään kerran Jatko 1 -tekniikkatunnillamme. Täällä opettelemme hallitsemaan spinnitankoa, totuttelemme vauhtiin ja teemme lyhyitä liikeyhdistelmiä.

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Jatko 1

Tällä tunnilla pääset yhdistämään tangolla oppimiasi liikkeitä sulavaksi kokonaisuudeksi. Tunnilla harjoitellaan staattisella tangolla pidempi sarja, jossa yhdistyvät pyörähdykset, kiipeämiset ja erilaiset temput.

Tunti kehittää sinua varmasti; saat sujuvuutta siirtymiin ja viimeistelyyn. Myös tankokestävyytesi kasvaa kuin huomaamatta. Tunnin lopuksi jokainen pääsee tyylittelemään oppimaansa sarjan musiikkiin.

Tunti sopii tankotanssijoille Jatko 2 -tasosta alkaen.

Seuraavat tunnit:
20:25Tankotanssi, Combot JatkoVaraa tästä

Suosittelemme myös: Jatko 2-3

Combot, Jatko

Voimatemput,
Jatko

Taso: Tankotanssi Jatko 1 – 4

Tällä tunnilla harjoittelemme voimatemppuja tangolla. Lisäämme maksimivoimaasi ja tekniikkaasi, jota tarvitset övereissä tankotempuissa. Tunnilla treenataan perusnostojen lisäksi Outvertia ja Dead Liftiä kohti vieviä harjoituksia ja seisotaan käsillä. Harjoittelemme kaikkien mahdollisten eri otteiden nousuja ja laskuja sekä kiipeilemme eri tavoin.

Saat keskittyä aina yhteen puristukseen kerrallaan, eikä sinun tarvitse samalla miettiä vaihtoja tai yksityiskohtia. Tunti lisää taatusti voimiasi. Tule tänne, kun haluat nostaa itsesi kevyemmin tangolle ja hengittää samalla.

Seuraavat tunnit:

Suosittelemme myös: Kehonpainotreeni