Ready Set Pole

Moi! Me ollaan tankotanssi- ja joogakoulu Jyväskylässä.
Meiltä saat laadukasta pienryhmäopetusta vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Löydät tuntivalikoimastamme myös monipuolisesti akrobatiaa sekä tanssi- ja kehonhuoltotunteja.

Täysillä, oikeesti!

Kuitenkin haluat.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Ready Set Polen tarina alkoi v. 2011, kun ystävykset Saara & Johanna istuivat tankotanssitreenien jälkeen Kuokkalan tankotanssistudiolla, ja miettivät, olisiko Kekkolan kulmilta mahdollista päästä pois. Saara innostui Johannan ehdotuksesta lähteä yrittäjäksi, ja pian neuvoteltiinkin ensimmäisestä vuokrasopimuksesta Jyväskylän yläkaupungilla. Tangon kanssa temppuiltiin täysillä ensimmäiset neljä vuotta, jonka jälkeen lähdettiin etsimään uutta kotia tangoille. Ilmajooga oli löytänyt tiensä Saaran sydämeen ja kankaan kannatteluun pitäisi päästä muidenkin.

Uudesta tilasta löytyikin tilaa kahdelle salille ja fysiikkatreenitilalle, ja avajaisia vietettiin jo elokuussa 2015. Uusi tila löytyi kaupungin kirjaston kulmalta vain muutaman korttelin päästä entisestä tankokodista. Lajivalikoima laajeni ilmajoogaan, rengastrapetsiin ja akrobatiatunteihin. Nyt, reilu kolme vuotta myöhemmin on tullut aika laajentaa joogavalikoimaamme. Olemme avanneet kolmannen salin, ja löydät meiltä jatkossa myös Hot joogatunnit. Meiltä löydät juuri sen mitä tarvitset, haluat sitten haastaa itseäsi akrobaattisten lajien pareissa, innostua liikunnasta uudelleen tai saada palauttavan tauon arjen touhujen keskellä. Sydämellisesti tervetuloa Ready Set Polelle.

Kuitenkin haluat.

Ohjaajat

Meidän ohjaajatiimistä löydät osaavat ohjaajat, joiden valloittavat persoonat näkyvät heidän ohjaamistyylistään. He ovat löytäneet tiensä RSP:lle oman intohimon kautta. Ohjaajamme auttavat sinut lempeästi alkuun uuden lajin parissa ja haastavat sinua sopivasti, kun haluat treenata päämäärätietoisesti.

Saara Ervasti

Tanssitunnit, tankotanssi, ilmajooga

Olen RSP:n omistaja ja luova johtaja, joten RSP:n kehittäminen kaikissa muodoissaan on minulle se tärkein juttu. Olen toiminut tankotanssin parissa reilut kymmenen vuotta harrastajana, esiintyjänä, ohjaajana sekä myös mm. kilpailutuomarina. Olen käynyt liikuntapedagogiikan opintojeni lisäksi Air Yoga I-koulutuksen ja suoritan tänä vuonna tanssipedagogiikan opintokokonaisuutta Tampereen yliopistossa. Tankotanssitunneillani keskitytään puhtaaseen tekniikkaan sekä linjoihin ja liikkeen hengittävyyteen hyvää meininkiä unohtamatta. Ilmajoogaa olen ohjannut vuodesta 2015 asti. Ilmajoogan parissa minulle on tärkeintä tarjota jokaiselle omaa kehoa kunnioittava ja kuunteleva harjoitus.

Salla Oksanen

Ilmajooga

Minut tunnetaan erityisesti isosta naurusta ja sydämestäni. Harrastajat ovat kiitelleet minua innostavuudesta, kannustavuudesta, ymmärryksestä ja lempeästä puskemisesta eteenpäin. Olen käynyt RYT-200 multistyle-joogakoulutuksen keskittyen yinjoogaan ja hathajoogaan. RYT-200 on kansainvälisesti arvostettu joogakoulutus (RYT = Registered Yoga Teacher). Lisäksi olen kouluttautunut ilmajooga-ohjaajaksi Unnata Aerial Yogassa, kouluttajana Michelle Dortignac. Joogakankaan lisäksi viihdyn maastopyöräreiteillä Laajavuoressa ja pitkin maailmaa sekä toimin opinto-ohjaajana päiväsaikaan.

Piia Eremenko

Tankotanssi, kehonhuolto,
ilmajooga

Olen ohjannut Ready Set Polella kesästä 2012 lähtien ja tanssinut aktiivisesti lähes kymmenen vuotta.
Ohjaajana haluan tarjota uudenlaisia tapoja lähestyä tankoliikkeitä. Tunneillani on rento ja hyväntuulinen ilmapiiri, koska juuri sellainen olen kuulemma itsekin. Lajin löysin aikoinaan ihan sattumalta, mutta sain siitä intohimon ja mielekkään työn itselleni.

Teresa Kullström

Tankotanssi, kehonhuolto,
lasten ryhmä

Olen toiminut ohjaajana RSP:llä keväästä 2016, mutta ensimmäiset tankotanssituntini ohjasin Vaasassa jo 2013. Olen kotoisin Loviisasta ja äidinkieleni on ruotsi, joten voin ohjata tunnit tarvittaessa ruotsiksi. Olen käynyt Trainer Lab Basic -koulutuksen Helsingissä ja minulla on liikunnanohjaajan sertifikaatti (2013). Harrastan nykyään useampia akrobatialajeja ja pidän myös esiintymisestä. Ohjaajana haluan kannustaa jokaista kokeilemaan omia rajojaan ja viimeistelemään jokaisen liikkeen. Tunneillani keskitytään erityisesti tekniikkaan ja voiman kehittämiseen, jotta turvallinen treeni on mahdollista. Haluan luoda kannustavan ja turvallisen ilmapiirin tunneillani, jotta voit tulla juuri sellaisena kuin on, olit sitten konkari tai ensikertalainen.

Kaisa Suisto

Tankotanssi

Aloitin treenaamisen RSP:llä keväällä 2013 ja ohjaajana kesällä 2016. Ohjaajana pyrin tarjoamaan jokaisella omanlaisensa tavan harrastaa tankoilua ja tarjota onnistumisen kokemuksia ja haasteita. Täydellinen tankotanssitunti on mielestäni sellainen, jolla oppii jonkun uuden liikkeen, nauttii jonkun vanhan tutun liikkeen kertaamisesta, sekä saa jonkun uuden haasteen, joka tulevaisuudessa tuntuu mahdolliselta. Harrastushistoriaani ennen tankoilua kuuluu kaikkea crossfitistä vatsatanssiin ja klassisesta baletista lattareihin. Minulta löytyy myös salainen aerobic- ja zumbamenneisyys, minkä saatat huomata lämmittelyissäni. Koulutukseltani olen biologi ja päiväsaikaan minut löytää perhosten parista yliopistolta.

Laura Koistinen

Tankotanssi, kehonhuolto,
tanssi

Olen ollut tanssin harrastaja lähes neljä vuosikymmentä ja ohjaaja jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Oma harrastuspolkuni on risteillyt baletista jazz-, nyky-, ja katutanssin kautta kilpatanssiin, showtanssiin ja edelleen tankotanssiin. Tanssin lisäksi liikunnallisiin rakkauksiini lukeutuvat mm. jooga ja lenkkeily.
Tanssijuuteni näkyy opetuksessani koreografisuutena ja ilmaisullisuutena, teknistä tarkkuutta unohtamatta. Koulutukseltani olen FM ja tanssi-liiketerapeutti. Liikunnanohjausosaamistani olen täydentänyt mm. TUL:n ja Suomen Voimisteluliiton koulutuksilla sekä Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan opinnoilla.Tunneillani pääset haastamaan itseäsi kehosi omista lähtökohdista. 
Ohjaajana olen kannustava, tarvittaessa vaativa sekä aina iloon, hyvään oloon ja liikkumisesta nauttimiseen rohkaiseva!

Riikka Aalto

Tankotanssi, akrobatia, kehonhuolto,
lasten ohjaus

Koulutukseltani olen liikunnan ja terveystiedon opettaja (LiTM). Kokeilin tankotanssia ensimmäisen kerran kämppikseni kanssa syksyllä 2012, ”Ihan vitsillä vain”. Kokeilukerta osoittautui sen verran hyväksi vitsiksi, että päätin tulla uudestaan, ja sille tielle olen jäänyt. Tankotanssi on mielestäni ihan älyttömän hauskaa. On mieletöntä huomata oppivansa vielä yli parikymppisenä itselleni haastavia uusia liikkeitä.
Tunneillani haluan kannustaa jokaista tekemään liikkeet omalla tasollaan ja tavallaan sekä päivän fiiliksen mukaan. Itseään ei saa ottaa liian vakavasti. Olemme kaikki erilaisia, mutta oikealla asenteella ja harjoittelulla kaikki on mahdollista.
Tankotanssin lisäksi rakastan matkustamista, korealaisia draamasarjoja sekä hyvän ruuan ja viinin yhdistämistä.

Hulda Rankanen

Tankotanssi, akrobatia,
kehonhuolto,
nuorten ohjaus

Opiskelen liikuntapedagogiikka Jyväskylän yliopistolla. Olen harrastanut tankotanssia Helsingissä vuodesta 2008 ja opettanut lajia monta vuotta. RSPllä  aloitin tankotanssin ohjaamisen syksyllä 2017. Harrastustaustastani löytyy tankoilun lisäksi sirkusta, parkouria ja erilaisia tanssilajeja. Tankotanssissa nautin eniten lajin monipuolisuudesta ja uusien juttujen kokeilemisesta. Rakastan myös esiintymistä.
Haluan luoda tunneilleni rennon ja luottavaisen tunnelman. Tavoitteenani on tarjota kaikille sopivia haasteita ja avustaa jokaista. Keksin jatkuvasti uusia ideoita, joten tunneillani ei ole taatusti tylsää!

Johanna Juvonen

Tankotanssi,
lattia-akrobatia

Aloitin RSP:n tankotanssitunnit aktiivisesti tammikuussa 2013 ja neljän vuoden jälkeen ryhdyin ohjaamaan tunteja. Laji vei heti mennessään monipuolisuutensa vuoksi. On mahtavaa oppia uusia paljon voimaa vaativia temppuja, mutta toisaalta joskus on myös ihana vain möngerrellä tangon juuressa hitaan musiikin tahtiin.
Ohjaajana minulle on tärkeää opettaa perustekniikaa, mutta saat tunneillani myös sopivasti haastetta. Olen kannustava ohjaaja ja tunneillani on sopivan rento meininki – kovasta treenistä huolimatta. Lajitaustaa itselläni on kilpacheerleadingin parista, joten toisinaan tunneillani saatetaan treenailla myös akrobaattisia liikkeitä, kuten käsilläseisontoja tai kärrynpyöriä!

Riina Wiik

Ilmajooga, hot jooga

Esittelyteksti tulossa.

Saara Eloranta

Tankotanssi, akrobatia

Koulutukseltani olen luokan-, liikunnan- ja terveystiedonopettaja. Olen harrastanut tankotanssia vuodesta 2014 ja ohjaamisen RSP:llä aloitin kesällä 2018. Taustalla on harrastusura baletin ja muiden tanssilajien parissa. Tankotanssissa minua kiehtoo kehonpainoharjoittelun, akrobaattisen temppuilun ja tanssillisuuden yhdistyminen. Tykkään myös esiintyä tangon kanssa.
Tavoitteena tunneillani on iloinen ja treeninmakuinen fiilis. Haluan tarjota tankoilijoille kannustusta, onnistumisen elämyksiä ja sopivasti haastetta yksilöllisesti. Kaikkea ei ole tarkoituskaan oppia heti ja usein oikeat liikeradat löytyvät vasta monien toistojen kautta. Tangolla pitää kuitenkin myös päästä nautiskelemaan ja  intoilemaan omasta osaamista!

Heta Korhonen

Tankotanssi

Koulutukseltani olen bilsan, mantsan ja terveystiedon opettaja. Kokeilin tankotanssia ensimmäisen kerran 2014, ja hurahdin nopeasti. Lajissa koukuttaa oman kehityksen huomaaminen, hauskuus ja monipuolisuus – yhtenä päivänä voi keskittyä nätteihin pyörähdyksiin, toisena haastaa itseään uusilla tempuilla, ja kolmantena fiilistellä kivoimpia juttuja lempparibiisin tahtiin.
Olen positiivinen ja kannustava ohjaaja, ja haluan antaa yksilöllistä palautetta jokaiselle.  Tunneillani treenataan iloisella meiningillä, omaa kehoa, tavoitteita ja sen päivän fiilistä kuunnellen. Tärkeää on hyvä perustekniikka ja ennen kaikkea liikkumisesta, uuden oppimisesta sekä itsensä ylittämisestä nauttiminen.

Jarna Paalanen

Ilmajooga,
Hot jooga

Ohjaan joogaa ajatuksella, että paras harjoitus syntyy, kun ottaa vastaan sen, mikä on luontaisesti syntymässä kussakin tilanteessa sisältä päin. En ohjaa suorittamaan asanoita eli joogaliikkeitä  jotain ulkoista päämäärää kohti, vaan elämään kutakin hetkeä, aidosti. Hengitetään ja otetaan vastaan se, mikä on syntyäkseen.
Joogaharjoitus on aina matka omaan mieleen, vaikka se ulkoisesti näyttäisi sarjalta fyysisiä liikkeitä. Opetellaan olemaan läsnä, olemaan suorittamatta, huomaamaan kehon ja mielen viestejä ja olemaan itselle armollisia – tai välillä vähän vaatimustasoa nostaviakin, tarpeen mukaan. Ohjaajana annan tunneillani ohjeita ja avustan sinua tekemään omaa harjoitustasi.
Joogan lisäksi liikunta, luonto, hyvä ravinto ja lepo ovat elämässäni tärkeitä. Nautin hiljaisuudesta, rauhasta ja kauneudesta. Rakastan värejä, vuodenaikoja, vettä, tuoksuja, kynttilänvaloa, käsitöitä, hyviä kirjoja ja musiikkia. Näitä asioita yhdistelen tunneillani.

Martta Kallas

Ilmajooga,
Hot jooga,
Tankotanssi, kehonhuolto

Olen aloittanut tankotanssin ohjaamisen RSPlla vuonna 2012 ja ohjannut vuosien varrella lähes kaikkia lajejamme. Nykyään minut löytää useimmiten joogatuntien ohjaajamatolta. Olen kouluttautunut joogaohjaajaksi Yoga Nordicilla Helsingissä 2015.
Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja myöhemmin opiskellut lisäksi psykologiaa avoimessa yliopistossa. Asun Muuramessa miehen, 2-vuotiaan Sylvin ja mäyräkoiran kanssa. Omalle tankotanssiharrastukselle on nykyään vähemmän aikaa, mutta olen mukana lajin kehityksessä Suomen Tankotanssiliiton jäsensihteerinä ja kilpailutuomarina. Vapaa-ajalla voimailen ja kudon sukkia.
Ohjaajana minulle on tärkeää luoda tunnille lajista riippumatta turvallinen ja rento ilmapiiri. Haluan myös haastaa oppilaita jokaisen yksilöllistä anatomiaa ja taitotasoa kunnioittaen. Tankotunneillani ei tingitä suoritustekniikasta, mutta kuulet niuhotuksen lisäksi myös paljon tyhmiä vitsejä ja laadukasta musiikkia viime vuosisadalta.

Pilvi Sillgren

Tankotanssi,
Akrobatia

Olen pyörinyt RSP:n tangoilla ihan alusta asti ja aloittanut työt meidän ohjaajatiimissä syksyllä 2018 . Ensin ryhdyin tanko-opeksi, mutta nykyään hoidan myös asiakaspalvelua toimiston puolella eli info@readysetpole.fi osoitteesta teille vastailen minä! Tankotanssivuosia minulla on menossa jo kahdeksas ja lisäksi olen uusimpana innostunut mahtavista akrobatialajeistamme. Lähellä sydäntäni on myös twerkkaus. Ohjaajana parasta on mielestäni nähdä, kun joku saa ylitettyä itsensä. On se sitten ensi kertaa ylös asti noussut invert tai alussa pelottavan tuntuisen liikkeen onnistunut kokeilu. Minun tunneillani haluan tarjota rennon tunnelman, eli mokailu on täysin sallittua! Pääasia on, että tekee parhaansa ja uskaltaa yrittää täysillä. Omia juttujani tangolla ovat voimaliikkeet ja akrobaattiset temput, joten näitä pääset treenaamaan tunneillani. En ole vielä kilpaillut tankotanssin parissa, mutta toistoleuanvedon SM-hopeaa olen napannut vuonna 2013.

Alice Peltonen

Tankotanssi, kehonhuolto

Kerran kaverini pyysi minua mukaan treeneihinsä. En koskaan ajatellut, että tankotanssi voisi olla niin hauskaan, että heti ensimmäisen kerran jälkeen olin koukussa. Olen innokas oppimaan uutta! Viimeisimpänä olen innostunut joogasta. On ihanaa aloittaa päivä joogalla. RSP:n toimistolla olen pyörinyt pari vuoden aikana suorittamassa harjoittelujani. Ohjaamisen olen aloittanut keväällä 2019. Ohjaajana minulle on tärkeää, että jokaiselle jää hyvä mieli ja onnistumisen tunne treenin jälkeen. Tunneillani on rento meininki ja haluan tarjota kaikille erilaista haastetta. Tervetuloa treenailee mun kanssa!

Jussi Juntunen

Ilmajooga,
Hot jooga

Esittelyteksti tulossa.

Suvi Mattinen

Ilmajooga,
Hot jooga

Esittelyteksti tulossa.

Jenni Palm

Esittelyteksti tulossa.

Jenni Ruuth

Esittelyteksti tulossa.


Vierailevat ohjaajat

Merja Kalaja

Ilmajooga

Olen koulutukseltani LitL ja toimin päätyönäni kehonhuollon lehtorina Jyväskylän Yliopistolla. Joogaopettajakoulutuksen (RYT 200 ja Yin) olen käynyt Villa Mandalassa. Koulutuksen vahva anatominen näkökulma näkyy ohjauksessani asanoiden tarkoissa linjauksissa ja etenkin jatkotunneilla liikkeiden virtaavuutena. Myös pitkä taustani Pilates-ohjaajana (Somatic pilates, Stott-pilates) näkyy tunneillani kehotietoisuuden merkityksen korostumisena. Tunneillani on turvallinen, hyväksyvä ja salliva ilmapiiri. Palauttava ilmajoogani on  harmoninen, eheyttävä ja rauhallinen harjoitus. Vahvistavilla ilmajoogatunneillani saat aina vaihtoehtoja oman taitotasosi mukaan niin halutessasi.

Merianna Rossi

Ilmajooga

Jooga tarkoittaa minulle kehon ja mielen yhteyttä, treffejä itsen kanssa ja hyvinvointia edistäviä valintoja arjessa. Minun tunneillani keskitytään kuulostelemaan, mitä keho ja mieli kertovat, kun ylimääräinen häly hiljennetään. Mitä tapahtuu, kun ei tavoittella tai suoriteta mitään? Tunneilla tutkimme liikettä ja asanoita meditatiivisesta tilasta nauttien. Annan selkeitä ohjeita ja erilaisia vaihtoehtoja asanoihin, joten minun tunneilleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Sanna Laitinen

Tankotanssi

Aloitin tankotanssiohjaajana Ready Set Polella keväällä 2016. Tavoitteena ohjaajana on, että löydät vahvuutesi ja opit ilmaisemaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Kaikille meille tutut “ei niin hyvät päivät” tuovat vain lisämausteen harjoitukseen. Musiikki motivoi tunneillani treenaamaan aktiivisesti, myös sitä huonompaakin puolta. Olen harrastanut nuorempana klassista balettia sekä intoillut telinevoimistelun ja yleisurheilun parissa. Sittemmin mukaan kuvioihin tuli laskuvarjohyppääminen, kalliokiipeily, lumilautailu ja jooga. Juoksen myös kartan ja kompassin kanssa metsässä. Tankotanssin aloitin syksyllä 2013, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Tämä on huikean hieno laji! Lempeällä ohjausotteellani autan sinut haastamaan oman mukavuusalueesi.


Heidi Lukkarinen

Tankotanssi, Akrobatia, Kehonhuolto

Kokeilin tankoilua ensimmäisen kerran jo RSP:n edeltäjällä Adashalla 2010. Pyrin antamaan jokaiselle yksilöllistä palautetta, jotta oppilas saa kaiken irti treeneistämme. Haluan luoda rennon ja mukavan ilmapiirin, koska treenaamisen pitää olla ennen kaikkea kivaa. Tankotanssitunneillani kiinnitetään huomiota etenkin pyörähdystekniikkaan ja jalkojen ojennuksiin.