Ready Set Pole

Moi! Me ollaan tankotanssi- ja joogakoulu Jyväskylässä.
Meiltä saat laadukasta pienryhmäopetusta vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Löydät tuntivalikoimastamme myös monipuolisesti akrobatiaa sekä tanssi- ja kehonhuoltotunteja.

Täysillä, oikeesti!

Kuitenkin haluat.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Ready Set Polen tarina alkoi v. 2011, kun ystävykset Saara & Johanna istuivat tankotanssitreenien jälkeen Kuokkalan tankotanssistudiolla, ja miettivät, olisiko Kekkolan kulmilta mahdollista päästä pois. Saara innostui Johannan ehdotuksesta lähteä yrittäjäksi, ja pian neuvoteltiinkin ensimmäisestä vuokrasopimuksesta Jyväskylän yläkaupungilla. Tangon kanssa temppuiltiin täysillä ensimmäiset neljä vuotta, jonka jälkeen lähdettiin etsimään uutta kotia tangoille. Ilmajooga oli löytänyt tiensä Saaran sydämeen ja kankaan kannatteluun pitäisi päästä muidenkin.

Uudesta tilasta löytyikin tilaa kahdelle salille ja fysiikkatreenitilalle, ja avajaisia vietettiin jo elokuussa 2015. Uusi tila löytyi kaupungin kirjaston kulmalta vain muutaman korttelin päästä entisestä tankokodista. Lajivalikoima laajeni ilmajoogaan, rengastrapetsiin ja akrobatiatunteihin. Nyt, reilu kolme vuotta myöhemmin on tullut aika laajentaa joogavalikoimaamme. Olemme avanneet kolmannen salin, ja löydät meiltä jatkossa myös Hot joogatunnit. Meiltä löydät juuri sen mitä tarvitset, haluat sitten haastaa itseäsi akrobaattisten lajien pareissa, innostua liikunnasta uudelleen tai saada palauttavan tauon arjen touhujen keskellä. Sydämellisesti tervetuloa Ready Set Polelle.

Kuitenkin haluat.

Ydintiimi

Meidän ohjaajatiimistä löydät osaavat ohjaajat, joiden valloittavat persoonat näkyvät heidän ohjaamistyylistään. He ovat löytäneet tiensä RSP:lle oman intohimon kautta. Ohjaajamme auttavat sinut lempeästi alkuun uuden lajin parissa ja haastavat sinua sopivasti, kun haluat treenata päämäärätietoisesti.

Saara Ervasti

Saara Ervasti

Tanssi, Tankotanssi, Ilmajooga

Olen RSP:n omistaja ja luova johtaja, joten RSP:n kehittäminen kaikissa muodoissaan on minulle se tärkein juttu. Olen toiminut tankotanssin parissa reilut kymmenen vuotta harrastajana, esiintyjänä, ohjaajana sekä myös mm. kilpailutuomarina. Olen käynyt liikuntapedagogiikan opintojeni lisäksi Air Yoga I-koulutuksen ja suoritan tänä vuonna tanssipedagogiikan opintokokonaisuutta Tampereen yliopistossa. Tankotanssitunneillani keskitytään puhtaaseen tekniikkaan sekä linjoihin ja liikkeen hengittävyyteen hyvää meininkiä unohtamatta. Ilmajoogaa olen ohjannut vuodesta 2015 asti. Ilmajoogan parissa minulle on tärkeintä tarjota jokaiselle omaa kehoa kunnioittava ja kuunteleva harjoitus.

Martta Kallas-Mäki

Martta Kallas-Mäki

Ilmajooga,
Hot jooga,
Tankotanssi, Kehonhuolto

Olen aloittanut tankotanssin ohjaamisen RSPlla vuonna 2012 ja ohjannut vuosien varrella lähes kaikkia lajejamme. Nykyään minut löytää useimmiten joogatuntien ohjaajamatolta. Olen kouluttautunut joogaohjaajaksi Yoga Nordicilla Helsingissä 2015.
Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja myöhemmin opiskellut lisäksi psykologiaa avoimessa yliopistossa. Asun Muuramessa miehen, 2-vuotiaan Sylvin ja mäyräkoiran kanssa. Omalle tankotanssiharrastukselle on nykyään vähemmän aikaa, mutta olen mukana lajin kehityksessä Suomen Tankotanssiliiton jäsensihteerinä ja kilpailutuomarina. Vapaa-ajalla voimailen ja kudon sukkia.
Ohjaajana minulle on tärkeää luoda tunnille lajista riippumatta turvallinen ja rento ilmapiiri. Haluan myös haastaa oppilaita jokaisen yksilöllistä anatomiaa ja taitotasoa kunnioittaen. Tankotunneillani ei tingitä suoritustekniikasta, mutta kuulet niuhotuksen lisäksi myös paljon tyhmiä vitsejä ja laadukasta musiikkia viime vuosisadalta.

Piia Eremenko

Piia Eremenko

Ilmajooga, Kehonhuolto

Olen ohjannut Ready Set Polella kesästä 2012 lähtien ja tanssinut aktiivisesti lähes kymmenen vuotta.
Ohjaajana haluan tarjota uudenlaisia tapoja lähestyä tankoliikkeitä. Tunneillani on rento ja hyväntuulinen ilmapiiri, koska juuri sellainen olen kuulemma itsekin. Lajin löysin aikoinaan ihan sattumalta, mutta sain siitä intohimon ja mielekkään työn itselleni.

Salla Oksanen

Salla Oksanen

Ilmajooga, Hot jooga

Minut tunnetaan erityisesti isosta naurusta ja sydämestäni. Harrastajat ovat kiitelleet minua innostavuudesta, kannustavuudesta, ymmärryksestä ja lempeästä puskemisesta eteenpäin. Olen käynyt RYT-200 multistyle-joogakoulutuksen keskittyen yinjoogaan ja hathajoogaan. RYT-200 on kansainvälisesti arvostettu joogakoulutus (RYT = Registered Yoga Teacher). Lisäksi olen kouluttautunut ilmajooga-ohjaajaksi Unnata Aerial Yogassa, kouluttajana Michelle Dortignac. Joogakankaan lisäksi viihdyn maastopyöräreiteillä Laajavuoressa ja pitkin maailmaa sekä toimin opinto-ohjaajana päiväsaikaan.

Outi-Maija Itkonen

Outi-Maija Itkonen

Hot jooga

Esittelyteksti tulossa.

Laura Koistinen

Laura Koistinen

Tankotanssi, Kehonhuolto,
Tanssi

Olen ollut tanssin harrastaja lähes neljä vuosikymmentä ja ohjaaja jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Oma harrastuspolkuni on risteillyt baletista jazz-, nyky-, ja katutanssin kautta kilpatanssiin, showtanssiin ja edelleen tankotanssiin. Tanssin lisäksi liikunnallisiin rakkauksiini lukeutuvat mm. jooga ja lenkkeily.
Tanssijuuteni näkyy opetuksessani koreografisuutena ja ilmaisullisuutena, teknistä tarkkuutta unohtamatta. Koulutukseltani olen FM ja tanssi-liiketerapeutti. Liikunnanohjausosaamistani olen täydentänyt mm. TUL:n ja Suomen Voimisteluliiton koulutuksilla sekä Jyväskylän avoimen yliopiston tanssipedagogiikan opinnoilla.Tunneillani pääset haastamaan itseäsi kehosi omista lähtökohdista. 
Ohjaajana olen kannustava, tarvittaessa vaativa sekä aina iloon, hyvään oloon ja liikkumisesta nauttimiseen rohkaiseva!

Riikka Aalto

Riikka Aalto

Tankotanssi, Akrobatia, Kehonhuolto,
lasten ohjaus

Koulutukseltani olen liikunnan ja terveystiedon opettaja (LiTM). Kokeilin tankotanssia ensimmäisen kerran kämppikseni kanssa syksyllä 2012, ”Ihan vitsillä vain”. Kokeilukerta osoittautui sen verran hyväksi vitsiksi, että päätin tulla uudestaan, ja sille tielle olen jäänyt. Tankotanssi on mielestäni ihan älyttömän hauskaa. On mieletöntä huomata oppivansa vielä yli parikymppisenä itselleni haastavia uusia liikkeitä.
Tunneillani haluan kannustaa jokaista tekemään liikkeet omalla tasollaan ja tavallaan sekä päivän fiiliksen mukaan. Itseään ei saa ottaa liian vakavasti. Olemme kaikki erilaisia, mutta oikealla asenteella ja harjoittelulla kaikki on mahdollista.
Tankotanssin lisäksi rakastan matkustamista, korealaisia draamasarjoja sekä hyvän ruuan ja viinin yhdistämistä.

Hulda Rankanen

Hulda Rankanen

Tankotanssi, Akrobatia,
Kehonhuolto,
nuorten ohjaus

Opiskelen liikuntapedagogiikka Jyväskylän yliopistolla. Olen harrastanut tankotanssia Helsingissä vuodesta 2008 ja opettanut lajia monta vuotta. RSPllä  aloitin tankotanssin ohjaamisen syksyllä 2017. Harrastustaustastani löytyy tankoilun lisäksi sirkusta, parkouria ja erilaisia tanssilajeja. Tankotanssissa nautin eniten lajin monipuolisuudesta ja uusien juttujen kokeilemisesta. Rakastan myös esiintymistä.
Haluan luoda tunneilleni rennon ja luottavaisen tunnelman. Tavoitteenani on tarjota kaikille sopivia haasteita ja avustaa jokaista. Keksin jatkuvasti uusia ideoita, joten tunneillani ei ole taatusti tylsää!

Lea Kemppinen

Lea Kemppinen

Rengastrapetsi, Akrobatia

Löysin ilma-akrobatian joulukuussa 2016. Aloitin aika tavalla nollapisteestä, mutta hyvän ohjauksen avulla pääsin liikkeelle, ja siitä se pikkuhiljaa lähti! Kun rengastrapetsista tuli kisalaji 2019, intouduin välittömästi kisaamaan ja sain kullan professional-sarjan ainoana osallistujana. Ennen hammockin ja rengastrapetsin löytämistä harrastin joogaa ja itämaista tanssia. 
Liikunnassa minua kiinnostaa erityisesti kehon ymmärtäminen. Moni asia mitä pidin itselleni mahdottomana on tullutkin pikkuhiljaa ajankohtaiseksi treeniksi – kun onnistuu kerran, on ajatus mahdottomasta murtunut.
Ohjaajana haluan tarjota mahdollisuuksia liikkua omalla mukavuusalueella ja sen rajoilla. Toivon, että voit etsiä tunneillani liikettä, jonka kautta saisit olla juuri sinä.

Riina Wiik

Riina Wiik

Ilmajooga, hot jooga

Esittelyteksti tulossa.

Saara Eloranta

Saara Eloranta

Tankotanssi, Akrobatia

Koulutukseltani olen luokan-, liikunnan- ja terveystiedonopettaja. Olen harrastanut tankotanssia vuodesta 2014 ja ohjaamisen RSP:llä aloitin kesällä 2018. Taustalla on harrastusura baletin ja muiden tanssilajien parissa. Tankotanssissa minua kiehtoo kehonpainoharjoittelun, akrobaattisen temppuilun ja tanssillisuuden yhdistyminen. Tykkään myös esiintyä tangon kanssa.
Tavoitteena tunneillani on iloinen ja treeninmakuinen fiilis. Haluan tarjota tankoilijoille kannustusta, onnistumisen elämyksiä ja sopivasti haastetta yksilöllisesti. Kaikkea ei ole tarkoituskaan oppia heti ja usein oikeat liikeradat löytyvät vasta monien toistojen kautta. Tangolla pitää kuitenkin myös päästä nautiskelemaan ja  intoilemaan omasta osaamista!

Heta Korhonen

Heta Korhonen

Tankotanssi, Akrobatia

Koulutukseltani olen bilsan, mantsan ja terveystiedon opettaja. Kokeilin tankotanssia ensimmäisen kerran 2014, ja hurahdin nopeasti. Lajissa koukuttaa oman kehityksen huomaaminen, hauskuus ja monipuolisuus – yhtenä päivänä voi keskittyä nätteihin pyörähdyksiin, toisena haastaa itseään uusilla tempuilla, ja kolmantena fiilistellä kivoimpia juttuja lempparibiisin tahtiin.
Olen positiivinen ja kannustava ohjaaja, ja haluan antaa yksilöllistä palautetta jokaiselle.  Tunneillani treenataan iloisella meiningillä, omaa kehoa, tavoitteita ja sen päivän fiilistä kuunnellen. Tärkeää on hyvä perustekniikka ja ennen kaikkea liikkumisesta, uuden oppimisesta sekä itsensä ylittämisestä nauttiminen.

Jussi Juntunen

Jussi Juntunen

Ilmajooga,
Hot jooga

Esittelyteksti tulossa.

Pilvi Sillgren

Pilvi Sillgren

Tankotanssi,
Akrobatia

Olen pyörinyt RSP:n tangoilla ihan alusta asti ja aloittanut työt meidän ohjaajatiimissä syksyllä 2018 . Ensin ryhdyin tanko-opeksi, mutta nykyään hoidan myös asiakaspalvelua toimiston puolella eli info@readysetpole.fi osoitteesta teille vastailen minä! Tankotanssivuosia minulla on menossa jo kahdeksas ja lisäksi olen uusimpana innostunut mahtavista akrobatialajeistamme. Lähellä sydäntäni on myös twerkkaus. Ohjaajana parasta on mielestäni nähdä, kun joku saa ylitettyä itsensä. On se sitten ensi kertaa ylös asti noussut invert tai alussa pelottavan tuntuisen liikkeen onnistunut kokeilu. Minun tunneillani haluan tarjota rennon tunnelman, eli mokailu on täysin sallittua! Pääasia on, että tekee parhaansa ja uskaltaa yrittää täysillä. Omia juttujani tangolla ovat voimaliikkeet ja akrobaattiset temput, joten näitä pääset treenaamaan tunneillani. En ole vielä kilpaillut tankotanssin parissa, mutta toistoleuanvedon SM-hopeaa olen napannut vuonna 2013.


Vierailevat ohjaajat

Merja Kalaja

Ilmajooga

Olen koulutukseltani LitL ja toimin päätyönäni kehonhuollon lehtorina Jyväskylän Yliopistolla. Joogaopettajakoulutuksen (RYT 200 ja Yin) olen käynyt Villa Mandalassa. Koulutuksen vahva anatominen näkökulma näkyy ohjauksessani asanoiden tarkoissa linjauksissa ja etenkin jatkotunneilla liikkeiden virtaavuutena. Myös pitkä taustani Pilates-ohjaajana (Somatic pilates, Stott-pilates) näkyy tunneillani kehotietoisuuden merkityksen korostumisena. Tunneillani on turvallinen, hyväksyvä ja salliva ilmapiiri. Palauttava ilmajoogani on  harmoninen, eheyttävä ja rauhallinen harjoitus. Vahvistavilla ilmajoogatunneillani saat aina vaihtoehtoja oman taitotasosi mukaan niin halutessasi.

Merianna Rossi

Aamujooga helmikuun 2020 loppuun asti

Jooga tarkoittaa minulle kehon ja mielen yhteyttä, treffejä itsen kanssa ja hyvinvointia edistäviä valintoja arjessa. Minun tunneillani keskitytään kuulostelemaan, mitä keho ja mieli kertovat, kun ylimääräinen häly hiljennetään. Mitä tapahtuu, kun ei tavoittella tai suoriteta mitään? Tunneilla tutkimme liikettä ja asanoita meditatiivisesta tilasta nauttien. Annan selkeitä ohjeita ja erilaisia vaihtoehtoja asanoihin, joten minun tunneilleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Sanna Laitinen

Tankotanssi

Aloitin tankotanssiohjaajana Ready Set Polella keväällä 2016. Tavoitteena ohjaajana on, että löydät vahvuutesi ja opit ilmaisemaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Kaikille meille tutut “ei niin hyvät päivät” tuovat vain lisämausteen harjoitukseen. Musiikki motivoi tunneillani treenaamaan aktiivisesti, myös sitä huonompaakin puolta. Olen harrastanut nuorempana klassista balettia sekä intoillut telinevoimistelun ja yleisurheilun parissa. Sittemmin mukaan kuvioihin tuli laskuvarjohyppääminen, kalliokiipeily, lumilautailu ja jooga. Juoksen myös kartan ja kompassin kanssa metsässä. Tankotanssin aloitin syksyllä 2013, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Tämä on huikean hieno laji! Lempeällä ohjausotteellani autan sinut haastamaan oman mukavuusalueesi.

Alice Peltonen

Tankotanssi, lasten ohjaus

Kerran kaverini pyysi minua mukaan treeneihinsä. En koskaan ajatellut, että tankotanssi voisi olla niin hauskaan, että heti ensimmäisen kerran jälkeen olin koukussa. Olen innokas oppimaan uutta! Viimeisimpänä olen innostunut joogasta. On ihanaa aloittaa päivä joogalla. RSP:n toimistolla olen pyörinyt pari vuoden aikana suorittamassa harjoittelujani. Ohjaamisen olen aloittanut keväällä 2019. Ohjaajana minulle on tärkeää, että jokaiselle jää hyvä mieli ja onnistumisen tunne treenin jälkeen. Tunneillani on rento meininki ja haluan tarjota kaikille erilaista haastetta. Tervetuloa treenailee mun kanssa!

Heidi Lukkarinen

Tankotanssi, Akrobatia, Kehonhuolto

Kokeilin tankoilua ensimmäisen kerran jo RSP:n edeltäjällä Adashalla 2010. Pyrin antamaan jokaiselle yksilöllistä palautetta, jotta oppilas saa kaiken irti treeneistämme. Haluan luoda rennon ja mukavan ilmapiirin, koska treenaamisen pitää olla ennen kaikkea kivaa. Tankotanssitunneillani kiinnitetään huomiota etenkin pyörähdystekniikkaan ja jalkojen ojennuksiin.

Mikko ”Hattu” Kervinen

Lattia-akrobatia


Esittelyteksti tulossa.