Maksu- ja toimitusehdot

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöehdot

MobilePayn maksuehdot 

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Toimitusehdot

Ready Set Pole Oy (y-tunnus 2265314-1) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomessa. Kaikki tilaukset tehdään verkkokauppamme kautta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan www.readysetpole.fi/kauppa  -sivulla. Tilaus tehdään valitsemalla haluamasi tuotteet, täyttämällä yhteystietosi ja hyväksymällä tilaus, jonka jälkeen se vahvistetaan suorittamalla maksutapahtuma. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka löydät tältä sivulta.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tilauksen koon, painon ja valitsemasi toimittajan mukaan. Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjeellä tai kirjattuina lähetyksinä. Kirjattujen lähetyksien kohdalla voit seurata toimituksen etenemistä lähetystunnuksella.

Toimitusaika

Saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun pakettisi lähtee meiltä. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat viidestä seitsemään arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme tilaussivustolla ja sähköpostitse sinulle, jos toimitusajan poikkeus koskee sinun tilaustasi. Huomioithan, että COVID-19 saattaa vaikuttaa toimitusaikoihin.

Palautusoikeus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain toimitettavia, alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Otathan huomioon, että seuraavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta tuotteen luonteen vuoksi: Pitoavut, Lahjakortit, Yksityisopetus.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ole suoraan yhteydessä meihin: info@readysetpole.fi, niin saat meiltä palautusohjeet. Palauttamisen toimituskulut veloitetaan asiakkaalta vähentämällä ne hyvitettävästä palautuksen kokonaissummasta. Jos tuote on rikkinäinen, palauttaminen on maksutonta. 

Hyvitys

Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan lahjakorttina, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on käsitelty.

Tarkistamme aina palautettavat tuotteet. Jos tuote ei ole myyntikelpoinen, vähennämme arvonalennuksen hyvityksen kokonaissummasta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa meille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin tai Matkahuoltoon.

Palvelutuotteiden toimitusehdot

Online -palvelujen ja kertakorttien toimitusehdot

Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaamasi palvelu on käytettävissä. Linkki Online -palveluun on tilausvahvistuksessa. Kaikki kertakortit noudetaan Ready Set Polen toimipisteeltä osoitteesta Cygnaeuksenkatu 3, 40100 Jyväskylä. Online -palveluilla eikä kertakorteilla ole palautusoikeutta.

Yksityisopetuksen toimitusehdot

Tuote tilataan verkkokaupastamme, ja tilaus on sitova. Tilausvahvistuksen saatuasi asiakaspalvelumme on yhteydessä tunnin ajankohdan ja muiden yksityiskohtien sopimista varten. Yksityisopetus on lunastettava 3kk sisään ostohetkestä. Jos emme voi toimittaa yksityisopetusta luvatulla sisällöllä tai teille sopivaan ajankohtaan, tuotteen voi vaihtaa 14 vuorokauden sisällä samanarvoiseen lahjakorttiin. Sovitun tunnin siirtäminen uuteen ajankohtaan on mahdollista hyvästä syystä viimeistään vuorokautta ennen sovittua tuntia. Tämän jälkeen tunnin siirtäminen vain sairastapauksissa. Huomioithan! Osallistumme osaltamme COVID-19 Epidemian estämiseen ja haluamme huolehtia kaikkien turvallisuudesta. Tästä syystä voimme tarjota tällä hetkellä yksityisopetusta maksimissaan kolmelle hengelle kerrallaan. Tulethan vain terveenä tunnille.