Twerk Workshop: Hips and pelvis control 6.11.

Monse Villaroel, kaksinkertainen twerkin Suomenmestari ja tanssin monitaituri tulee vauhdittamaan RSP:n marraskuuta kahden peräkkäisen workshopin voimin!

Näistä ensimmäinen, Hips and pelvis control- Workshop on juuri sinua varten, jos haluat saada paremman yhteyden lantioosi, sekä ymmärryksen ja hallinnan sen liikkeisiin! Opit lisäksi hahmottamaan omaa liikekieltäsi todella kannustavan ja kokeneen ohjaajan johdolla.

”Twerkkauksen avulla kaikki lantiopainotteiset harjoitukset ovat paljon hauskempia ja miellyttävämpiä. Pääsemme tämän Workshopin aikana tutustumaan myös muihin lantiopainotteisiin tyyleihin, mitkä ovat tehneet tästä lajista sen, minkä me nyt tunnemme. Twerkkaus on ollut meidän keskuudessamme satoja vuosia. Monet Afrikan länsi- ja itä maat ovat harjoitelleet tähän lajiin kuuluvia liikkeitä monenlaisista syistä kuten, hengellisyys, hedelmällisyyden ja elämän ylistäminen, vapauden juhliminen jne.”

Monse Villaroel on juuri valmistunut tanssinpedagogi ja hänen tanssitaustaansa kuuluu laidasta laitaan katutanssiin painottuvia tyylejä, sekä klassisempia tyylejä, kuten nykytanssia ja balettia. Monse motivoi ja kannustaa oppilaitaan, sekä antaa mielellään vapautta omaan henkilökohtaiseen ilmaisuun ja rohkaisee luottamaan omaan kehoon ja liikekieleen. Hän uskoo että toiston avulla voi oppia ja kehittyä. Monse haluaa myös muistuttaa, että tanssin mauste ja suola on TUNNE. Tunnetila ja fiilikset ovat tärkeimmät ja tekevät tanssista nautinnollisempaa!

Workshopille osallistuakseen ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, tule siis sellaisena kuin olet! Halutessasi voit asettaa itsellesi omat henkilökohtaiset tavoitteet, mutta tärkeintä on yhdessä hauskan pito ja se että pääsee revittelemään twerkin parissa!

  • Ajankohta: la 6.11. klo 14 – 15:30
  • Ohjaaja: Monse Villaroel
  • Kesto: 90min
  • Taso: Alkeet
  • Kaikille 12 vuotta täyttäneille
  • Ilmoittaudu viimeistään 5.11.2021

  • Yksi Workshop 35€ /30€*
  • Molemmat 60€ /55€*

*työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, kotivanhemmat

Workshop toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään workshopin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.