Twerk Workshop: High heels twerk (beginners) 6.11.

Monse Villaroel, kaksinkertainen twerkin Suomenmestari ja tanssin monitaituri tulee vauhdittamaan RSP:n marraskuuta kahden peräkkäisen workshopin voimin!

Näistä jälkimmäinen, High heels twerk- Workshop on sinulle jos haluat parantaa tasapainoasi ja samalla boostata itsevarmuuttasi korkkareilla. Tällä Workshopilla pääset maustamaan koroilla liikkumista erilaisilla tyyleillä ja elementeillä!

”Korkkareilla twerkkaaminen tuntuu erilaiselta, joten nyt on hyvä mahdollisuus hahmottaa, mitkä kehon osat tekevät enemmän työtä ja mihin siirretään painoa, jotta saadaan parempi tasapaino. Jaan workshopilla vinkkejä ja teemme yhdessä harjoitteita, joilla vahvistamme ja lämmitämme nilkkoja ennen korkkareille menoa. Tämän jälkeen jokainen pääse vapaasti liikkumaan salissa musiikin tahtiin. Workshopilla löytää takuuvarmasti uusia puolia itsestään! Lopputunnista tehdään pieni sarja missä päästään hyödyntämään kaikkea, mitä tunnilla on opittu.”

Monse Villaroel on juuri valmistunut tanssinpedagogi ja hänen tanssitaustaansa kuuluu laidasta laitaan katutanssiin painottuvia tyylejä, sekä klassisempia tyylejä, kuten nykytanssia ja balettia. Monse motivoi ja kannustaa oppilaitaan, sekä antaa mielellään vapautta omaan henkilökohtaiseen ilmaisuun ja rohkaisee luottamaan omaan kehoon ja liikekieleen. Hän uskoo että toiston avulla voi oppia ja kehittyä. Monse haluaa myös muistuttaa, että tanssin mauste ja suola on TUNNE. Tunnetila ja fiilikset ovat tärkeimmät ja tekevät tanssista nautinnollisempaa!

Workshopille voi osallistua sekä aikaisemmin koroilla tanssinut, että tämän kokeilemisesta kiinnostunut. Halutessasi voit asettaa itsellesi omat henkilökohtaiset tavoitteet Workshopille, mutta tärkeintä on yhdessä hauskan pito!

  • Ajankohta: la 6.11. klo 15:45 – 17:15
  • Ohjaaja: Monse Villaroel
  • Kesto: 90min
  • Taso: Alkeet
  • Kaikille 12 vuotta täyttäneille
  • Ilmoittaudu viimeistään 5.11.2021

  • Yksi Workshop 35€ /30€*
  • Molemmat 60€ /55€*

*työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, kotivanhemmat

Workshop toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään workshopin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.