Koulutusryhmä II alk. 19.8.

maanantaisin klo 17:15


Taso: Jatko 1-2
Ajankohta: maanantaisin klo 17:15
Ohjaajat: Riikka Aalto & Heta Korhonen

Koulutusryhmä II sopii harrastajille Jatko 1-tasosta alkaen. Ryhmää valmentavat iloisen kannustavalla ja timanttisen osaavalla otteellaan Riikka ja Heta, joten tässä ryhmässä pääset varmasti oppimaan ja oivaltamaan uutta. Säännöllinen treenaaminen tutussa porukassa ja saman ohjaajan johdolla kehittää sinua monipuolisesti tankotanssijana. Ohjaaja oppii tuntemaan jokaisen, ja osaa kehittää sinua henkilökohtaisesti. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatekniikka, liikkuvuus ja liikeyhdistelmät, ja treeniohjelma rakennetaan myös ryhmäläisten toiveiden pohjalta.

Voit kokeilla kurssia edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 19.8.-2.9.2019. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.


Kurssikerrat: 16 x 70min
Osallistujamäärä: max 14 hlöä

Hinta:
Jäsenille kuukausimaksun päällä +28€ /kk (elokuu-joulukuu)
Pelkkä Koulutusryhmä 249€ / 225€* /syyskausi
(voidaan laskuttaa myös 4 erässä syksyn aikana, á 65€ /erä)

*edullisempi hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Moniryhmäalennus

Huomaathan, että ilmoittautuessasi useampaan koulutusryhmään ja kurssille säästät!

Alennus 2. ja 3. koulutusryhmästä:
× Jäsenille -10€ /kk 
× Ei-jäsenille koulutusyhmä -50€ /syksy

Alennus peruskursseista koulutusryhmään ilmoittautuneille: 

× 1. ja 2. peruskurssista -10€ /kurssi

Katso kaikki syksyn peruskurssimme täältä

Huomaathan, että ikärajamme koulutusryhmiin on 15 vuotta.


Ilmoittautuminen

Pääset varaamaan paikkasi Koulutusryhmä II ajanvarauskalenteristamme kurssit välilehdeltä. Koko kausi varataan ilmoittatumalla ensimmäiselle kurssikerralle. Huom. Koulutusryhmä toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään ensimmäisten treenien edeltävänä päivänä. Huomaathan, että varaus on sitova. Katso varausehdot täältä!