Tankotanssin peruskurssi alk. 3.9.

tiistaisin klo 17:30, 3.9. alkaen

Ohjaaja: Riikka Partanen
Taso: Alkeet

UUTUUS!
Tankotanssin peruskurssilla pääset tutustumaan tämän suositun akrobaattisen lajin perusteisiin osaavan ohjaajan johdolla. Kurssilla opettelemme lajin alkeet ja perustekniikat. Opit lennokkaita pyörähdyksiä, erilaisia pitoja tangolla ja siirrymme myös harjoittelemaan erilaisia nostotekniikoita. Kurssin aikana pääsetkin tutustumaan pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin tangolla ja opit turvallisia tekniikoita myös alastuloon. 

Jokaisella kurssikerralla teemme huolelliset lämmittelyt, erilaisia askeleita ja pyörähdyksiä, sekä harjoittelemme uusia pitoliikkeitä. Kertaamme myös aiemmin opittua. Kurssin ohjaaja Riikka on pitkän tanssi- ja tankotanssitaustan omaava esiintyjä ja opettaja, joten kurssilla pääset myös yhdistämään opittua pidemmäksi sarjaksi, jota pääset tunnelmoimaan musiikkiin. Ryhmäläisten näin halutessa voidaan opeteltu sarja esittää myös RSPn pikkujouluissa. 

Tankotanssissa yhdistyvät voima- ja liikkuvuusharjoittelu mukaansatempaavalla tavalla, ja laji tarjoaa uusia haasteita pitkään. Erityisesti keskivartalo ja kädet vahvistuvat kuin huomaamatta, samalla kun sinä pidät hauskaa. Mitään aiempaa kokemusta tai pohjataitoja ei vaadita, sillä aloitamme ihan alkeista. Tältä kurssilta ei uuden oppimisen riemua ja oivalluksen kokemuksia puutu. 

Voit kokeilla kurssia edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.

Tervetuloa hullaantumaan uudesta lajista!

Hinta:

199€ / 179€*
sis. 15 x 60min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi, jäsen

Ilmoittautuminen:

Kurssille ilmoittaudutaan varausjärjestelmässämme allaolevan linkin kautta. Ilmoittautuminen on voimassa koko syksyn.

KURSSI ON TÄYNNÄ!