Rengastrapetsi, Koulutusryhmä

torstaisin klo 18:45


Taso: Jatko
Ajankohta: torstaisin klo 18:45
Ohjaajat: Lea Kemppinen & Pilvi Sillgren

Rengastrapetsin Koulutusryhmä sopii motivoituneille, jo hieman kokemusta renkaalta omaaville harrastajille. Koulutusryhmässä pääset kehittämään taitojasi omista lähtökohdistasi. Tunneilla lämmitellään ilma-akrobatialle luontevaan tyyliin, ja kehitetään rengastemppuihin tarvittavaa voimaa. Jokaisella tunnilla tavoitteena on löytää uutta liikemateriaalia ja päästä nauttimaan renkaalla temppuilusta.

Kauden aikana pääset harjoittelemaan mm. komboja, liikkuvuus- ja voimaliikkeitä, ja koreografista sarjaa. Treeniohjelmaa  suunnitellaan myös osallistujien toiveiden pohjalta. Renkaan koulutusryhmä on loistava mahdollisuus päästä treenaamaan renkaalle viikottain! Treeniryhmä ja ohjaajat pysyvät samana koko kauden. Siten ohjaajat oppivat tuntemaan jokaisen, ja osaavat kehittää sinua henkilökohtaisesti. Pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti ja saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi rengasakrobaatiksi.

Hinta:

Valitsemasi RSPn jäsenyys + liittymismaksu 60€ / kevätkausi.

Hinta ei-jäsenelle: 309€ / 278*
sis. 18 x 70min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Ryhmän ensimmäiset treenit: to 23.1.2020 klo 17:30

Huom! Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, ja pääset hyödyntämään edulliset jäsenkäynnit viikkotunneillamme. Jäsenenämme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.

Ilmoittautuminen:

Muutamia paikkoja on yhä vapaana, joten kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on voimassa koko kevään.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Psst! Kurssia pääset testaamaan vielä kahdella ensimmäisellä kurssikerralla 20. – 30.1. kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.