Nuorten Tanko peruskurssi 11-14v, alk. 22.1.

keskiviikkoisin klo 16:30, 22.1. alkaen

Ohjaaja: Heta Korhonen
Taso: Avoin

Ikä: 11 -14 vuotiaille

Nuorten peruskurssilla opit, mitä tankotanssi on. Pääset oppimaan vauhdikkaita pyörähdyksiä, kiipeämistä ja temppuja. Keskitymme eniten tankotanssin peruspitoihin sekä pyörähdyksiin ja teemme kurssilaisten toiveiden mukaisesti esimerkiksiä pidempiä pyörähdyssarjoja tangolla. Treenamme hyvää perustekniikkaa,  mutta myös liikkeiden yhdistämistä ja tanssillisempaa puolta. Lisäksi kokeilemme pyörivää tankoa eli spinnitankoa, rengasta ja kangasakrobatiaa.

Nuorten peruskurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta tangolta tai akrobatiasta ylipäätään – olet tervetullut kurssille juuri sellaisena kuin olet! Myös viime syksyn Nuorten peruskurssilaiset ovat tervetulleita jatkamaan harrastustaan tutun ryhmän parissa. Kurssin aikana ohjaaja oppii tuntemaan sinut ja auttaa sinua löytämään kehosi uudet ulottuvuudet. Kurssi muotoutuu pitkälti kurssilaisten toiveiden mukaisesti eli pääset siis itse vaikuttamaan paljolti siihen mitä kurssilla tehdään! Kaikille löytyy varmasti sopivan tasoista tekemistä ja sopivasti haastetta. 

Kurssin ohjaaja Heta ohjasi viime syksynkin Nuorten peruskurssia. Heta haluaa tarjota kaikille hauskoja hetkiä tangolla, sekä huikeita onnistumisen kokemuksia! Hän lupaa tulla auttamaan kun jalka ei millään mene oikealle puolelle tankoa, ja keksii tarvittaessa lisähaasteita niitä kaipaaville.

Tervetuloa viettämään hauskojahetkiä tangolla ja iloitsemaan uuden oppimisesta!


Hinta:

249€ / kevät
sis. 17 x 60min

Ilmoittautuminen:

Muutamia paikkoja on yhä vapaana, joten kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on voimassa koko kevään.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Vielä ehdit mukaan! Kursseja pääsee testaamaan vielä kahdella ensimmäisellä kurssikerralla 20. – 30.1. kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.