Nuorten Tanko jatkokurssi 11-14v, alk. 23.1.

keskiviikkoisin klo 16:25, 23.1. alkaen

Ohjaaja: Hulda Rankanen
Taso: Jatko

Ikä: 11 -14 vuotiaille

Nuorten jatkokurssilla pääset nostamaan harrastuksesi uudelle tasolle. Jatkokurssilla teemme astetta haastavampia pyörähdyksiä, pidempiä liikesarjoja sekä invertoinnin jatkoja. Tutustumme kurssin aikana myös spinnitangon saloihin. Keskitymme eniten tankotanssin peruspitoihin sekä pyörähdyksiin ja teemme kurssilaisten toiveiden mukaisesti esimerkiksiä pidempiä pyörähdyssarjoja tangolla. Treenamme hyvää perustekniikkaa,  mutta myös liikkeiden yhdistämistä ja tanssillisempaa puolta. Lisäksi kokeilemme pyörivää tankoa eli spinnitankoa, rengasta ja kangasakrobatiaa.

Nuorten jatkokurssille jatkokurssille osallistuaksesi sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta tangolta. Voit osallistua kurssille, mikäli viihdyt hetken aikaa käännetyssä seisonnassa ja invertoit, hallitset peruspyörähdykset ja osaat kiivetä tangolle. Jatkokurssille ovat trevetulleita kaikki viime syksyn jatkokurssilaiset. Jatkokurssi voi olla myös juttusi, mikäli olet käynyt syksyn Nuorten peruskurssin ja kaipaat lisää haastetta. Täällä voit viedä tankotanssiharrastustasi eteenpäin ja kiivetä tangolla hieman korkeammalle. Kaikille löytyy varmasti sopivan tasoista tekemistä ja sopivasti haastetta. 

Kurssin ohjaaja Hulda ohjasi viime syksynkin Nuorten jatkokurssia. Hulda haluaa tarjoaa jatkossakin takuulla haasteita ja hauskoja hetkiä tangolla, sekä huikeita onnistumisen kokemuksia!

Tervetuloa nostamaan tankotreenit aivan uudelle tasolle Huldan johdolla!


Hinta:

249€ / kevät
sis. 17 x 60min

Ilmoittautuminen:

Muutamia paikkoja on yhä vapaana, joten kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on avoinna koko kevään.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Vielä ehdit mukaan! Kursseja pääsee testaamaan vielä kahdella ensimmäisellä kurssikerralla 20. – 30.1. kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.