Marraskuun HotJoogaStartti alk. 14.11.

torstaisin klo 16-17


Ajankohta: torstaisin 14.11., 21.11. ja 28.11. klo 16-17
Ohjaaja: Jarna Paalanen-Flyktman

Hot Joogassa teemme joogaharjoituksen lämmitetyssä salissa. Joogasali lämmitetään, jotta lämpö ei pääse karkaamaan kehosta harjoituksen aikana. Näin lisätään turvallisesti kehon liikkuvuutta, kun lihakset ja nivelet pysyvät koko ajan lämpiminä. Lämpö antaa myös lempeää haastetta fyysisemmässä joogaharjoituksessa. Hot Joogan vaikutus näkyy ennen kaikkea liikkuvuuden ja energian lisääntymisenä.

Hot Jooga sopii kenelle tahansa perusterveelle henkilölle, ikään, kokoon, ja kuntoon katsomatta. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi notkea – päinvastoin: mitä jäykempi olet, sitä nopeammin huomaat muutokset kehossasi säännöllisen harjoituksen myötä. Ohjaaja neuvoo jooga-asennot, eli asanat huolellisesti, ja niihin edetään oman kunnon ja edellytysten mukaan.
 
Hot joogan starttikurssilla syvennytään asanoihin kolmen kurssikerran aikana. Kahdella ensimmäisellä kerralla tutustutaan kehoa vahvistavaan Hot Joogaan ja viimeiselle kurssikerralla avaamme kehoa asettuen lempeän hoitaviin asanoihin lämmössä. Kurssilla pohditaan ryhmän kanssa yhdessä esille nousevia kokemuksia ja kysymyksiä. Kurssin jälkeen pääset harrastamaan Hot joogaa helposti yksittäisille viikkotunneillemme.

3 x 60min
Kaikille yli 15-vuotiaille


Hinta:
55€/49€*
*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Ilmoittaudu viimeistään: 13.11.2019 ennen klo 16:00

Huom. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään edeltävänä päivänä. Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot