Maalis-Huhtikuun TankoStartti alk. 7.3.

lauantaisin klo 10:45


Ajankohta: lauantaisin 7.3. – 4.4. klo 10:45 – 11:45
Ohjaaja: Saara Eloranta & Heta Korhonen

Uuden harrastuksen aloittaminen vaatii usein rohkeutta. Varsinkin, kun kyseessä on urheilulaji, josta ei ole välttämättä ennalta paljoakaan tietoa. Starttikurssit on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Tämä on helpoin ja paras tapa aloittaa tankoilu. Opettelemme askeleita, pyörähdyksiä ja erilaisia pitoja, kuten seisomista tangolla. Opit myös kurssilla kiipeämisen alkeet ja pääset kokeilemaan opittujen liikkeiden yhdistämistä.

Täällä opit tankotanssin perusteet kertaheitolla, jonka jälkeen sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme. Starttikurssi sisältää viisi kertaa peräkkäisinä viikkoina.


5 x 60min
Kaikille yli 15-vuotiaille


Hinta:
99€ / 89€*
*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Psst! Startille pääset mukaan vielä 2. kerralle! Saat tällöin menetetystä ensimmäisestä tunnista korvauskerran. Mikäli haluat liittyä vielä kurssille mukaan, ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.


Huom. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 4. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään vuorokausi ennen kurssin suunniteltua alkamisaikaa tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot